niu bandau ir as
is pasiskaitymu supratau, kad reiktu vengti centravimo o cia butent taip ir yra o apkarpymams jau nelabai ir "vietos" yra
gal ir nieko gero, bet juk reikia kazkada pirma zingsni zengti
ir si dar asmeniskai patinka, tik pirmoji spalvomis labiau "kabina"
QUOTE(Refresh @ 2010 11 22, 17:06)
Bandau susidraugauti su Flickru ir su jumis. Lauksiu bet kokių komentarų.
Na mano kuklia nomone as apkarpyciau apacia, nes siuo atveju manes nekabina gabalas suoliuko
QUOTE(stashiene @ 2010 11 22, 18:03)
Pradziai pagalvojau, o automobili kazkas parduoda
Na reikia moketi automobilius fotografuoti, nors pati nesu bandzius, bet gal noretusi geriau kokia detale nufotografuoti, o dabar masina kelkrastyje, dar tik kainos truksta
QUOTE(stashiene @ 2010 11 22, 18:03)
niu bandau ir as
o cia yra koks nors tikslas tu masinu fotkinimo? pardavimas? ar siaip? nepyk, kad klausiu.. bet man cia masina visai nesuteikia grozio.. as jau tik foto uzsikraunant pamaciau tuos fantastiskai grazius medziu pirmos foto desineje.. nu taip graziai jie atrodo.. skulpura ar kas ten maiso. nu bet masina tai isvis pasirode ne i tema nezinau, jei parduodi, tai nieko foto o jei i meno puse, tai nieko gero
tik neuzpyk...
QUOTE(Agneza @ 2010 11 22, 18:15)
Pradziai pagalvojau, o automobili kazkas parduoda
Na reikia moketi automobilius fotografuoti...
man viska dar reikia mokintis fotografuoti
aciu uz issakyta nuomone
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 18:17)
o cia yra koks nors tikslas tu masinu fotkinimo? pardavimas? ar siaip? nepyk, kad klausiu.. bet man cia masina visai nesuteikia grozio.. as jau tik foto uzsikraunant pamaciau tuos fantastiskai grazius medziu pirmos foto desineje.. nu taip graziai jie atrodo.. skulpura ar kas ten maiso. nu bet masina tai isvis pasirode ne i tema nezinau, jei parduodi, tai nieko foto o jei i meno puse, tai nieko gero
tik neuzpyk...
tik neuzpyk...
teisybe, bus parduotama, bet tuo paciu galvojau "pabandysiu" ka nors kaip matau nieko gero reikia pradeti nuo ko nors paprastesnio
aciu nera ko pykti
klausykit, o kaip pažiūrėti, kokiais nustatymais fotografuota? Nes per properties kur lightsource man visur rodo unknown...
QUOTE(stashiene @ 2010 11 22, 19:03)
niu bandau ir as
Man tie medžių atspindžiai ant mašinos atrodo kaip purvas Iš karto pagalvojau, kad kažkas nešvarią mašiną nufotografavo
O šiaip iš priekio retai kuri mašina yra labai jau fotogeniška. Jei jau nori būtinai mašiną fotografuot, tai bandyk bent jau įdomesniu kampu: iš šono fotografuok ar iš kampo kažkurio, ar kad būtų priekiniai ratai pasukti, be to, žiūrėk kad mašina nepatektų į šešėlį. Be to, gražiausiai mašinos atrodo, kai nufotografuotos "iš jų lygio" (čia turbūt panašiai kaip su vaikais ar gyvūnais)
Čia keli pavyzdžiai:
http://www.flickr.co...rez/2317733535/
http://www.flickr.co...phy/3617533905/
Teko kažkada mašinas pafotografuoti, irgi pardavimui , tai esu išbandžius įvairius variantus. Tad ką iš patirties supratau, tuo ir dalinuosi
Apie antrą foto minčių jokių nekyla... Nepatinka man ji...
kaip matai is pateiktu pavyzdziu, masinas reik fotkint pritupus arba prigulus ir su placiakampiu, o toliau jau reikia kampo ieskot
na, ir aš parodysiu ir lauksiu komentarų
QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 19:55)
na, ir aš parodysiu ir lauksiu komentarų
Mano akim žiūrint, tai fokusas yra ant tvoros. O norėtųsi ryškių vaiko akyčių
QUOTE(Isila @ 2010 11 22, 18:55)
norisi ryskiu akyciu dabar isplauke atrodo
Isila fokusas gal ir ant tvoros, bet pati ideja man patinka. As tokius visokius "islindimus" megstu siulyciau sita reikala patobulinti (fokusas, spalvos, kompozicija) ir turesi gera kadra