Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 22, 00:16)
mmmmm  wub.gif

Ačiū smile.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 22, 00:16)
Jau turi??  bigsmile.gif Nu ir greita smile.gif

Aga, jau. Ko čia laukti wink.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 11 22, 00:28)
nununu? papasakok ka tu ten gero turi ir kuo jos tau geris? modeliuka tiksliai, jei negaila smile.gif

siaip jei del kritikos, tai apsvietimas nelabai , nes cilindrinis puodelis tapo plokscias, reikejo kazkuria puse tamsinti, nu ir kampas fotkinimo nezinau, nesu maisto fotkinimo ekspertas bet kazkaip ciuozia i apacia.

Blyksčių komplektas http://www.fotohobis...m.php?id=10,125 Gėris tuo, kad nebereikia vargti su šviesa. Tiesa, reikia išmokti ją suvaldyti ir tinkamai nukreipti, kad nesigautų plokščias vaizdas, bet tai jau vienas malonumas blush2.gif Kampų yra keletas, tiesiog šita man gražiausiai atrodo smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 01:32)
Parepetavom su Airv:)

Šaunuolės 4u.gif

Mustachio - linksmi kadrai. Šuniukas fainuolis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 01:32)
Parepetavom su Airv:)

drinks_cheers.gif nu šaunuolės, ale stilius ir loretoidiškas/frederikiškas tongue.gif ax.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 22, 01:49)
Ši man tokia miela,bet nosytė išplaukus sad.gif

aha, pati fainiausia.. jei būtų pakankamas fokusas, būtų išvis super drinks_cheers.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 11 22, 09:15)

o čia kitos...

user posted image

man šitas labiausiai patiko

rarity, man super skaniai atrodo sriubytė wub.gif tongue.gif

O aš keliu kelias foto:

Minusai, kuriuos pati matau: vaikas virsta į šoną, pakaušis per šviesus, nors vaiko plaukučiai baltutėliai, fonas galėtų būti labiau išplaukęs, maišo užrašas:
user posted image

Minusų nežinau... blush2.gif
user posted image

Minusai - labai tamsūs stulpų šešėliai g.gif
user posted image

Kokių dar turėtumėt komentarų??????? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 22, 10:11)
Minusai, kuriuos pati matau: vaikas virsta į šoną, pakaušis per šviesus, nors vaiko plaukučiai baltutėliai, fonas galėtų būti labiau išplaukęs, maišo užrašas:

manau, kad nereiktu persistengt su tokiom spalvom smile.gif nelimpa man jos vaikui...
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 21, 23:19)
Mūsų pietūs :

skaniai atrodo bigsmile.gif man tai dar miškas su blykstėm, fainai, kad bandai smile.gif

QUOTE(Mustachio @ 2010 11 22, 01:49)
Kelios iš šiandienos....

Ši man tokia miela,bet nosytė išplaukus sad.gif

man paskutinė įdomiausia, tik šviesinčiau dar ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 11 22, 09:15)
Jei netingit dar pažiūrėkit į porą variantų.

o čia kitos...

nelabai spalvos patinka, pamėlę atrodo g.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 22, 10:11)
drinks_cheers.gif nu šaunuolės, ale stilius ir loretoidiškas/frederikiškas  tongue.gif  ax.gif
aha, pati fainiausia.. jei būtų pakankamas fokusas, būtų išvis super  drinks_cheers.gif
man šitas labiausiai patiko

rarity, man super skaniai atrodo sriubytė  wub.gif  tongue.gif

O aš keliu kelias foto:

pirmoj trūkumus jau pati kaip ir išvardinai, sutinku, dar kojytę nukapojai biškį, antroji nieko, tik pilkoka, bet mano kompė gali meluot g.gif paskutinėj norisi vaiko dešiniam kampe, tolumoj šiukšlė mėtosi, klonuočiau smile.gif ir versčiau jb, bet čia skonio reikalas ax.gif
Atsakyti
labas visoms,

kadangi nesulaukiau daugiau komentarų dėl savo ND2 iš anos temos, einu perdarysiu. "Zoominsiu" kojom, kaip patarė.

Katadrinį gynimą praėjau, velnių visai negavau, tik kelis pastebėjimus. Tik išvargau nežmoniškai. Pradžia buvo 13val, o aš apsigyniau prieš pat 19val doh.gif būsenos po to geriau nekomentuoti hihihi.gif

atrodo šaindien fantastiška dien,a lėksiu su vaikais laukan, gal ką pavyks gero "pagauti".

Viskas, tiek žinių, einu ND2 perfotografuosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 22, 10:27)
manau, kad nereiktu persistengt su tokiom spalvom smile.gif nelimpa man jos vaikui...

va va...man irgi nebepatinka, čia foto šios vasaros, po to žaidžiau su picasa, originalą ištryniau velniop, nes ir taip buvo gražu man doh.gif . Vakar labai nuliūdau, kai neradau originalo unsure.gif
Tada dar nežiūrėjau rimtai į tai, ką makliavoju su fotografija doh.gif
Atsakyti
Hmm.pas mus siandiena zada 2, 3 silumos ir absoliucia saule, be jokiu debeseliu. Nu bet nepanasu, nes apsiniauke siaubingai. g.gif Ka laukiu... Gal pavyks pagaliau foto padaryt zaidimui. smile.gif

Mustachio, su suneliu man pirmoji labai juokinga. biggrin.gif Taip graziai dupsiuka virs vandens isrietes. biggrin.gif Na kitos mielos. Man asmeniskai nuotraukom truksta ryskumo, tikslesnio sufokusavimo gal... Nelabai dar is manes kokia patareja. ax.gif

gotte, antra labai grazi tiek vaikucio israiska tiek is spalvines/sviesos puses, tik maiso tevelio (kaip suprantu) kojos. blush2.gif Pirmoje poza kokia! bigsmile.gif thumbup.gif Bet spalvos kaip jau kazkuri sake nelabai tinkamos. Tamsu labai. Na trecioji man priesingai nei pirma ir antra jokiu emociju nesukelia. 4u.gif

rarity, sriuba pasaka, kaip ir nuotrauka! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 lapkričio 2010 - 10:50
QUOTE(gotte @ 2010 11 21, 20:56)
O aš penktadienį pasižaidžiau su lašiukais  ax.gif nu super, man labai patiko, džiaugiuos, kad pabandžiau, tuo labiau, kad čia kaip ir namų darbas buvo. Tai vat:

Man paskutine lasiuku nuotrauka labai patiko smile.gif

As irgi savaitgali bandziau lasiukus gaudyt, pabandysiu ikelt veliau parodyt kas gavos smile.gif
QUOTE(rarity @ 2010 11 22, 00:19)
Mūsų pietūs smile.gif

Labai skaniai atrodo bigsmile.gif essen.gif
Atsakyti
Gotte, kodėl loretoidiškas/frederikiškas? g.gif
Atsakyti
Merginos, su klausimu, kokias naudojate "juosteles" tai yra atminties korteles?

Ziuriu,kad Lexar professional labai supaprastejusios. Jau 2 kortos nuejo suniui ant uodegos. Korpusas apsilaupe ir viskas. Radau sena Lexar platinum - tai tokia patvari atrodo. Dar SanDisk'as irgi neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Agneza @ 2010 11 22, 11:45)
Merginos, su klausimu, kokias naudojate "juosteles" tai yra atminties korteles?

Ziuriu,kad Lexar professional labai supaprastejusios. Jau 2 kortos nuejo suniui ant uodegos. Korpusas apsilaupe ir viskas. Radau sena  Lexar platinum - tai tokia patvari atrodo. Dar SanDisk'as irgi neblogas.

as tik Sandisk. nusipirkau Lexus pabandymui, tai sugedo po menesio
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 22, 08:35)
Mustachio - linksmi kadrai. Šuniukas fainuolis  4u.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 22, 09:11)
O aš keliu kelias foto:

Pirma man patinka labiausiai ,nors ir daug minusų smile.gif Kažkoks senovės praeities šešėlis iš jos sklinda .... Bet gal čia tik man taip biggrin.gif Žiauriai patinka visokios vintažinės foto,aš sugadinta.

QUOTE(bizyte @ 2010 11 22, 09:29)
man paskutinė įdomiausia, tik šviesinčiau dar ax.gif

Ačiū 4u.gif Man tamsių periodas biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 22, 09:49)
Mustachio, su suneliu man pirmoji labai juokinga.  biggrin.gif  Taip graziai dupsiuka virs vandens isrietes.  biggrin.gif  Na kitos mielos. Man asmeniskai nuotraukom truksta ryskumo, tikslesnio sufokusavimo gal... Nelabai dar is manes kokia patareja.  ax.gif

Ačiū 4u.gif Nu va,neryškios tos mano foto unsure.gif Biški kaltinu optiką,nieko gero iš jos,noriu kitos...
Atsakyti