Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Neleidžia man Flickras tinkamos nuorodos pasiimt, tai negaliu foto čia įkelt. Žaidžiaus su sūnelio pėdutėm. Jei nesamonė, tai užteks bent ir to, kad nesamonė biggrin.gif Bandau judinti savo fantaziją kažkaip.
http://www.flickr.co...N03/5195735719/
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 22, 00:34)
Neleidžia man Flickras tinkamos nuorodos pasiimt, tai negaliu foto čia įkelt. Žaidžiaus su sūnelio pėdutėm. Jei nesamonė, tai užteks bent ir to, kad nesamonė biggrin.gif Bandau judinti savo fantaziją kažkaip.

Sviesumas gal ir nieko, tik man kazkoks atspalvis nereikalingas lenda. Ir nepatiko desinejej puseje esancios pedutes proporciju iskraipymas (man ji atrodo didesne, nei esanti kaireje puseje). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 23:34)

Man tai labai miela foto. Tik galėtų nesimatyti tu susiraukšlėjimu paklodės, ir piešinuku smile.gif nes blaško dėmesį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 11 21, 23:51)
Sviesumas gal ir nieko, tik man kazkoks atspalvis nereikalingas lenda. Ir nepatiko desinejej puseje esancios pedutes proporciju iskraipymas (man ji atrodo didesne, nei esanti kaireje puseje).  4u.gif

Aha ir aš matau atspalvį smile.gif toks į mėlynumą gal..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 21 lapkričio 2010 - 23:53
QUOTE(Tiga @ 2010 11 22, 00:52)
Aha ir aš matau atspalvį smile.gif toks į mėlynumą gal..

Aha ir man i melynua, tik pabijojau suklyst.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 21, 22:19)
Mūsų pietūs smile.gif

mmmmm wub.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 22:34)

Man gal kiek per šviesu,bet šiaip gražu smile.gif Ir nemaišo man paveiksliukai,paklodės raukšlės tik gal kiek ... smile.gif

Aš šiandien nusivyliau savimi... Ėjom su šeima pasivaikščiot,prie ežero ir nieko doro nenufotografavau verysad.gif Tai fokusas nušokęs,tai per šviesu,tai per tamsu,tai koja/ranka/uodega nukirsta ..... O ryt susitariau mergiotes dvi pafotkint,tai kinkos dreba dabar,primalsiu šūdo .... Kokiom programom fotkinat? Kas su Canonu dirba..... Aš su Manual visada,gal tame ir yra bėda? Persijungt ant pusiau automatinio mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mustachio: 22 lapkričio 2010 - 00:20

QUOTE(rarity @ 2010 11 21, 23:19)
Sveikos,
tik nebūk porą dienų - tiek prirašyta....
Bandžiau savo naujus žaislus smile.gif Studijinės blykstės yra gėris  mirksiukas.gif

Mūsų pietūs smile.gif

user posted image

Jau turi?? bigsmile.gif Nu ir greita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 22, 00:19)
Sveikos,
tik nebūk porą dienų - tiek prirašyta....
Bandžiau savo naujus žaislus smile.gif Studijinės blykstės yra gėris  mirksiukas.gif

Mūsų pietūs smile.gif

nununu? papasakok ka tu ten gero turi ir kuo jos tau geris? modeliuka tiksliai, jei negaila smile.gif

siaip jei del kritikos, tai apsvietimas nelabai , nes cilindrinis puodelis tapo plokscias, reikejo kazkuria puse tamsinti, nu ir kampas fotkinimo nezinau, nesu maisto fotkinimo ekspertas bet kazkaip ciuozia i apacia.
Atsakyti
Mustachio, as su canon. Visa laika fotkinu su Manual. Kad ismokciau greiciau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 22, 01:16)
mmmmm  wub.gif
Man gal kiek per šviesu,bet šiaip gražu  smile.gif Ir nemaišo man  paveiksliukai,paklodės raukšlės tik gal kiek  ...  smile.gif

Aš šiandien nusivyliau savimi... Ėjom su šeima pasivaikščiot,prie ežero ir nieko doro nenufotografavau  verysad.gif Tai fokusas nušokęs,tai per šviesu,tai per tamsu,tai koja/ranka/uodega nukirsta ..... O ryt susitariau mergiotes dvi pafotkint,tai kinkos dreba dabar,primalsiu šūdo .... Kokiom programom fotkinat? Kas su Canonu dirba..... Aš su Manual visada,gal tame ir yra bėda? Persijungt ant pusiau automatinio mastau.gif

as tai tikrai siulyciau ant pusiau automatinio smile.gif
jei nera labai kontrastingu vietu, kurias nori teisingai iseksponuoti, fotkini diena, o ne nakcia, tai nesuk galvos ir naudok Av.
Atsakyti
Parepetavom su Airv:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 22, 00:17)
as tai tikrai siulyciau ant pusiau automatinio smile.gif
jei nera labai kontrastingu vietu, kurias nori teisingai iseksponuoti, fotkini diena, o ne nakcia, tai nesuk galvos ir naudok Av.

Ačiū! Manau būtent taip ir darysiu smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 22, 00:32)
Parepetavom su Airv:)

Puikiai bigsmile.gif

Kelios iš šiandienos....
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ši man tokia miela,bet nosytė išplaukus sad.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif
Ačiū už komentarus dėl mano pėdučių.
Jei netingit dar pažiūrėkit į porą variantų.

Čia vakarykštės, kur įkėlus buvau blush2.gif

user posted image

o čia kitos...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 22 lapkričio 2010 - 09:16