Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 18:00)
1/200  f8.0    iso100  nezinau ar gerai as cia pasirinkau, gal labiau patyre tures kokiu pastabu del parametru kad geriau gautusi  g.gif nes kokybe tai manes dar vistiek netenkina
Papildyta:
nors, kristuk, kiekvienoj situacijoj vis skirtingi parametrai, nes skirtingas apsvietimas juk  ax.gif

o apsvietima naudojai koki papildoma? Stova naudojai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 18, 17:03)
o apsvietima naudojai koki papildoma? Stova naudojai?  smile.gif

schmoll.gif neturiu as stovo ir staliniu lempu neturiu verysad.gif vat papildomo apsvietimo tai tikrai reiktu
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 18, 12:58)
Na pirma visai faina, man patinka tie lempu bluksniai, tik gal ilgesniu noretusi

ooo geras biggrin.gif kaip as taves neatpazinau o.O dar vis paleideja musu nesiojies biggrin.gif Cia Zitlali, Gintare

QUOTE(Alabama @ 2010 11 18, 13:51)
Man sirdis dainuoja.Kokie zmones pas mus ateina ir kaip tema atgijus.Erika, Loreta, dabar tu-jeeeeeee wub.gif Tavo darbai man naktim miegot neduoda biggrin.gif

biggrin.gif aciu 4u.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 11 18, 15:56)
O.o smagu tave cia matyt!!!

4u.gif

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 17:37)
manau, kad turi but kazkokia tema.. jei nufotkinsi tik portreta (pasini smile.gif), tai nelabai cia kokia tema bus.. manau, kad turetu jaustis bent kazkiek ta tema biggrin.gif kad butu imanoma kitam pagal tai kazka sugalvot.. o temu gali visokiu but.. raudona, kaledos, dryziai, miskas, liudna, tamsu, saldu nu ir iki begalybes..

aha, cia gi daug dar tokiu zaliu kaip as pati, tai jei gausim pasine foto, tai salia nebent kita baisesne idet wink.gif
bukit draugiski, dekite pirma foto, kad jau galima butu kazka salia sumeistraut, tada visiems bus ir smagaiu antra foto daryt ir ziuret rezultatus smile.gif
portretas gal nera blogai, svarbiausia, kad jis turetu kaip uzkabinti antrai nuotraukai
user posted image

Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais  ax.gif

man tai grazu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 17:44)
Kaip kažkuri sakė, nuo kažko reikia pradėti...

tokio kudikisko svelnumo truksta... gal tas fonas nepadeda g.gif
Atsakyti
Nu ką, bandau su savo skaitmena daryt 2ND. skirtumą akivaizdų tarp mažiausio f ir didesnio f matau, matau tam tikrą skirtumą ir tarp vidutinio f bei didžiausio f, tai nežinau, ar čia gerai mastau.gif

f 8.0, ISO 1600:
user posted image

f 4.5, ISO 400:
user posted image

f 2.8, ISO 64:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 18:17)

tai taip niekas ir nepaaiskino koks yra vertikalus ir koks kvadratinis
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 19:00)
1/200  f8.0    iso100  nezinau ar gerai as cia pasirinkau, gal labiau patyre tures kokiu pastabu del parametru kad geriau gautusi  g.gif nes kokybe tai manes dar vistiek netenkina

kas konkreciai netenkina?
Atsakyti
ir turiu klausimą - jeigu noriu pvz atlikt 2 nd su fotiku, kuriam nerandu f nustatymų, o tik iso, tai galima kelti iso ir atlikinėt ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 18, 17:26)
kas konkreciai netenkina?

man norisi ryskumo, astrumo daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 19:27)
ir turiu klausimą - jeigu noriu pvz atlikt 2 nd su fotiku, kuriam nerandu f nustatymų, o tik iso, tai galima kelti iso ir atlikinėt ar ne?  unsure.gif

jei nori ismokti fotografuoti, tai rekomenduoju paieskoti to f 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 19:30)
man norisi ryskumo, astrumo daugiau  ax.gif

naudojant tokius nustatymus manau tu isgavai maksimaliai su savo turima optika ir kuneliu smile.gif toliau tapyba ps biggrin.gif tiesa, dar turi itakos vaizdui kuri cia matome psl is kurio keli fotografijas smile.gif rekomenduoju flickr.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 18 lapkričio 2010 - 17:32
QUOTE(O.o @ 2010 11 18, 17:31)
jei nori ismokti fotografuoti, tai rekomenduoju paieskoti to f  4u.gif

o įmanoma, kad jo nėra? mastau.gif

ir įdomu dėl 2nd įkelto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 18, 19:32)
o įmanoma, kad jo nėra? mastau.gif

o koks fotikas? siaip visur jis yra, tik muilinese nesireguliuoja kai kuriose ar visose, nzn tiksliai smile.gif
Atsakyti