Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man 3 ir 4 foto graziausios lasiuku. thumbup.gif
Atsakyti
o penktadieni jau gausim foto? nes as galiu fotkint tik savaitgali.. tai tikiuos, kad sestadieni jau ir ideja spesiu sugeneruot biggrin.gif
Atsakyti
Laba...pasiduodu...nu kaip reikia kompo, PS, tai jis ima ir uzlinksta, va siaip sau...kaip tik tada,kai turiu laisva dienele, kai galiu kazka padaryt...
taigi, esu c\visai visai zalia reikale su sviesa...fotkinau savo mazyle, prie 3 lempu, vakare, sienos oranzines, roletas irgi...kas gavosi, nieko-oranziniai veidukai...tryniau lauk be gailescio...sian bandziau vel...su dviem lempom...ir vel psssss...bukit geros, mestelkit info kaip ta sviesa pareguliuot,sustatyt..., aisku, galeciau imest foto parodyt kas man gavosi...bet ne...baisu, aisku, bandziau didint iso, bet tada triuksmai lindo belekaip, o kitaip niekaip... doh.gif
kai sutvarkys man kompa, tikiuosi spes iki ketvirtadienio, iskarto foto permesiu zaidimui, kaip bebut, reikia kvadrato mirksiukas.gif
Erikos ir Loretos pasizaidimai koliazu tema, be galo zavingi...nu jau tokia siluma sklinda, kad ui... wub.gif ...
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 21, 21:07)
Laba...pasiduodu...nu kaip reikia kompo, PS, tai jis ima ir uzlinksta, va siaip sau...kaip tik tada,kai turiu laisva dienele, kai galiu kazka padaryt...
taigi, esu c\visai visai zalia reikale su sviesa...fotkinau savo mazyle, prie 3 lempu, vakare, sienos oranzines, roletas irgi...kas gavosi, nieko-oranziniai veidukai...tryniau lauk be gailescio...sian bandziau vel...su dviem lempom...ir vel psssss...bukit geros, mestelkit info kaip ta sviesa pareguliuot,sustatyt..., aisku, galeciau imest foto parodyt kas man gavosi...bet ne...baisu, aisku, bandziau didint iso, bet tada triuksmai lindo belekaip, o kitaip niekaip... doh.gif
kai sutvarkys man kompa, tikiuosi spes iki ketvirtadienio, iskarto foto permesiu zaidimui, kaip bebut, reikia kvadrato mirksiukas.gif
Erikos ir Loretos pasizaidimai koliazu tema, be galo zavingi...nu jau tokia siluma sklinda, kad ui... wub.gif ...

tai gal WB nusistatyk. arba fotkink RAW, tada su PS gali sureguliuot.. o del sienu.. tai rinkis neutraliausia.. arba fotkink dienos sviesoj smile.gif graziausia..
Atsakyti
gal nuorodėlę galima flick`e kur talpinat fotkes .. dingo is mano akiracio nuoroda kazkur,nebeatkasu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 21, 17:27)
Yvette, širdingai ačiū 4u.gif
Biški pasiteisinsiu...

Nu nereikia gi teisintis mirksiukas.gif Viskas normaliai biggrin.gif Žinai, kai matau tavo pasiekimus, tai man tinka. Gerai, kad O.o ir Yvette tau pakomentavo ko reikia dar, pasinaudok proga ir įsiklausyk. mirksiukas.gif
p.s. parašyk man į AŽ savo email'ą, atsiųsiu nuotraukų tavo lelės wub.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 21, 18:13)
aha, musu tai nepakviete hihihi.gif

Kvietė, kvietė, tik gal negirdėjai biggrin.gif Aš irgi vos nepražiopsojau. Smagu buvo pas Loretą smile.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 21, 18:56)
O aš penktadienį pasižaidžiau su lašiukais  ax.gif nu super, man labai patiko, džiaugiuos, kad pabandžiau, tuo labiau, kad čia kaip ir namų darbas buvo. Tai vat:
o koliažą visai kitokį, nei mums reikės doh.gif gal turit kokiš patarimų, nuorodų?  unsure.gif  g.gif

Tada kai nesėkmės užkniso, pirmą kartą pabandžiau kurtį koliažą su photoscape, tai irgi...nepavyko sudėlioti, kaip norėjau..  doh.gif

Patiko mirksiukas.gif Mažiau kompleksuok, bandyk toliau, neužsiciklink prie lašiukų biggrin.gif

Laukine, brūkštelk man savo email'ą, turiu ir tau dovanų biggrin.gif
Erika, o kaip tau? smile.gif
Atsakyti
Klausykit, suku planą chuliganą į Šiaulius pasiimti savo juostas. Peržiūrėčiau ir atrinkčiau, nes laiko daugiau sau turėsiu, močiutė galės su vaiku užsiiminėt. O atrinkus nuotraukas, kaip jūs, tos, kurios foto darot į juostas, darote: pasirenkate kažkokį formatą nuotraukų, pasigaminate jas, o tada skanuojat, kad įkelti kad ir tarkim į internetą? g.gif Jie taip, tai kokio dydžio foto darote? Ar nenukenčia kokybė skanuojant? Gal šiaip kokių patarimų būtų tuo klausimu? g.gif

QUOTE(dosa @ 2010 11 21, 20:09)
O kaip darei-pylei i spalvotus bliudus?

aha ax.gif

QUOTE(Alexso @ 2010 11 21, 21:53)
Patiko  mirksiukas.gif Mažiau kompleksuok, bandyk toliau, neužsiciklink prie lašiukų.

oj neee... ties lašiukais nežadu užsiciklinti, dėkui už paraginimą 4u.gif
Atsakyti
Pagelbekit totaliai blondinei, kas dirbat su lightroomu blush2.gif doh.gif
Va bandau daryt kvadrata as tam zaidimui, tai seivinu kaip 600x600 pxl ir viskas?
O su juo galim koliazus daryt?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 21, 22:02)
o penktadieni jau gausim foto? nes as galiu fotkint tik savaitgali.. tai tikiuos, kad sestadieni jau ir ideja spesiu sugeneruot biggrin.gif

na tikiuosi nuotraukas issiuntineti ketvirtadieni vakare (velai vakare..smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(ohara @ 2010 11 21, 22:48)
gal nuorodėlę galima flick`e kur talpinat fotkes .. dingo is mano akiracio nuoroda kazkur,nebeatkasu... verysad.gif

cia SM kur foto? http://www.flickr.co...s/smfotografija
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2010 11 22, 00:10)
Pagelbekit totaliai blondinei, kas dirbat su lightroomu  blush2.gif  doh.gif
Va bandau daryt kvadrata as tam zaidimui, tai seivinu kaip 600x600 pxl ir viskas?

turbut viskas.. na ir issaugok kaip jpeg smile.gif (koliaziu nedariusios atsakymas hihihi.gif tai galiu ir sumeluot..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 21 lapkričio 2010 - 23:18
Sveikos,
tik nebūk porą dienų - tiek prirašyta....
Bandžiau savo naujus žaislus smile.gif Studijinės blykstės yra gėris mirksiukas.gif

Mūsų pietūs smile.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 21, 19:37)
Jei pintinė labai gili, kokią mažesnę pagalvėlę įdėk. O jei su dekučiu, tai būčiau kaip nors ir supakavus, o gražiau pasakius suvysčius. Žinoma, jei dar leidžiasi. Nenusimanau, kiek vaikui laiko.
O šiaip, jei sėdmaišį namuose turit turėtų liuks tikti, arba kad ir maitinimo pagalvę galima pritaikyti. Tikiu, kad buvai susikoncentravusi kaip išgauti gerą fokusą. Dabar kai žinai, kad pavyksta, tai kitus kartus apie detales pagalvosi  smile.gif  O šeimos albumui juk nesvarbu pintinė matosi ar ne. Mano šeimos albume žiaaauriai nekokybiškų foto yra. Na ir kas.  Man svarbu primins vieną ar kitą momentą, kada nėra laiko galvoti, o reikia veikti.

QUOTE(Alexso @ 2010 11 21, 22:53)
Nu nereikia gi teisintis mirksiukas.gif  Viskas normaliai biggrin.gif Žinai, kai matau tavo pasiekimus, tai man tinka. Gerai, kad O.o ir Yvette tau pakomentavo ko reikia dar, pasinaudok proga ir įsiklausyk. mirksiukas.gif

Kaip gera prieš miegą tokie teigiami postai mano adresu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 11 21, 23:10)
Pagelbekit totaliai blondinei, kas dirbat su lightroomu  blush2.gif  doh.gif

na, tai pirma apkirpk kaip kvadrata smile.gif
Atsakyti