Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 21, 19:43)
tai 600/900 yra vertikali, kaip 2x3 smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 21, 19:43)
Tai čia gi vertikali.... Šiaip jau gal kokios išeis, tokias ir siųskit, prie horizontalios gi galima lipdyti vertikalią, jei ką. O jei ir ne visai kvadratas, nematau čia problemos. Įdomu, kaip kitoms atrodo?

nius nesisekė man su matematika ir skaičiais niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu man tai ir jokio skirtumo ar kvadratas ar vertikalus/ horizontalus. Koki gausiu pagal toki ir antra padarysiu. Ne cia manau yra svarbiausia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 lapkričio 2010 - 19:50
QUOTE(kristukass @ 2010 11 21, 20:46)
Nu man tai ir jokio skirtumo ar kvadratas ar vertikalus/ horizontalus. Koki gausiu pagal toki ir antra padarysiu. Ne cia manau yra svarbiausia.  smile.gif

Na, sunkiausia su dviem horizontaliom (viena virš kitos) - toks variantas labai nedėkingas ir labai retai kada gerai atrodo.
Atsakyti
o kai mums sius foto, tai nesakys nuo ko, taip? butu idomiau.. paslaptys man patinka biggrin.gif
Atsakyti
As ir nenoriu zinoti, kieno foto gavau. Manau reiketu laikyti paslaptyje. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man taip pat jokio skirtumo kokią foto gausiu. Tiks ir kvadratinė ir vertikali ir horizontali.
Atsakyti
O kaip isgaut tokias spalvas svelnias,va pas Loretoida flickre daug tokiu nuotrauku svelniu....Isduokit paslapti, Loretoidai, ka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 21 lapkričio 2010 - 19:55
QUOTE(paprasta @ 2010 11 21, 20:40)
bet būtinas tikslus kvadratas? bet lyg rašė kad 600/900  g.gif

taip,600/900 arba 600/600 rolleyes.gif
Atsakyti
O aš penktadienį pasižaidžiau su lašiukais ax.gif nu super, man labai patiko, džiaugiuos, kad pabandžiau, tuo labiau, kad čia kaip ir namų darbas buvo. Tai vat:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Dar priedo bandžiau ir koliažą gaminti, tokį, kokį reikės mūsų antrąjam žaidimui, tai žinokit, nemoku aš doh.gif blush2.gif žiūrėjau youtube filmukus PS koliažo, bet ten arba "mokytojai" jau įsijungę kažkokius langus/meniu juostas, kokių aš pas save nė su žiburiu nerandu, arba daro koliažą visai kitokį, nei mums reikės doh.gif gal turit kokiš patarimų, nuorodų? unsure.gif g.gif

Tada kai nesėkmės užkniso, pirmą kartą pabandžiau kurtį koliažą su photoscape, tai irgi...nepavyko sudėlioti, kaip norėjau.. doh.gif
Va kas gavos:

user posted image

Ryt išlekiu paviešėti pas mamą į Šiaulius, tai žaidimo foto bandysiu ten gaudyti bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 21, 20:56)
Tada kai nesėkmės užkniso, pirmą kartą pabandžiau kurtį koliažą su photoscape, tai irgi...nepavyko sudėlioti, kaip norėjau..  doh.gif
Va kas gavos:
:

o man grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 21, 17:56)
O aš penktadienį pasižaidžiau su lašiukais  ax.gif nu super, man labai patiko, džiaugiuos, kad pabandžiau, tuo labiau, kad čia kaip ir namų darbas buvo. Tai vat:

Saunuole-visai smagiai tie lasiukai ziurisi thumbup.gif
O kaip darei-pylei i spalvotus bliudus?
Atsakyti
del zaidimo - nematysit kieno foto gausit.. smile.gif jau kraunu i folderiuka pakeistais pavadinimais, numeriukais pazymetas, padeliojau sistemele, kad negautumet savosios smile.gif

formatas geriau pagal sutartus parametrus, bet gal nepyksit - netikrinsiu ar atitinka taska i taska smile.gif
Atsakyti