Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 15:08)
ohara, pabandyk abu, isfotkink po juostele ir pamatysi smile.gif geri visi fotikai, tikl klausimas kuris tau rankoje mielesnis bus ir su kuriuo fokusuosis tau patogiau bei bendrai fotkinsis smile.gif ano nebandziau, bet zenitas man labai patinka, turiu zenit E

Reiks pamegint abu....vienas tėčio senas buves kitas senelio.. abu nureketavau... blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kur juosteles perkat,kur geriausia? blush2.gif gal ir kvailas klausimas... blush2.gif
Atsakyti
kiek daug prikalbėjot, bet jau prikomentuota, tai patylėsiu smile.gif aš iš tėvų irgi parsitempiau senuką Feduką, pabandysiu su juosta pažaisti ax.gif

patiko jūsų meetuko foto ax.gif baltas pavydas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 21, 19:58)
patiko jūsų meetuko foto ax.gif baltas pavydas rolleyes.gif

aha, musu tai nepakviete hihihi.gif
siandien bandziau daryti foto zaidimui, tai dariau dariau, dariau visa tokia susikaupusi, paskui puoliau valgyt gaminti, prisedau paziureti fotkes,ir tik tada supratau,kad mano visos foto ....horizontalios doh.gif doh.gif doh.gif perdaryti jau nebegalejau, tamsu lauke, ryt bandysiu vel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 21 lapkričio 2010 - 19:21
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 21, 19:13)
aha, musu tai nepakviete hihihi.gif
siandien bandziau daryti foto zaidimui, tai dariau dariau, dariau visa tokia susikaupusi, paskui puoliau valgyt gaminti, prisedau paziureti fotkes,ir tik tada supratau,kad mano visos foto ....horizontalios doh.gif  doh.gif  doh.gif perdaryti jau nebealejau, tamsu lauke, ryt bandysiu vel

as ir dariau horizontalias, o apkirpau iki kvadrato.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 21, 20:21)
as ir dariau horizontalias, o apkirpau iki kvadrato.

maniskes nera kaip karpyt, tiksliau nera ka nukirp,viskas reikalinga biggrin.gif
Atsakyti
As siandien ir sukoriau nemazai km. iki graziu vietu taip pat su tikslu padaryti nuotrauka zaidimui. Nuvaziuoju. Isijungiu fotika, nera korteles! Akimis pafotkinau ir grizau su savimi susipykusi namo. doh.gif
Atsakyti
Siandien ir as gaudziau zaidimui kadrus... ale nekas teisejo.... bandysiu ryt.... Bet pazisiurejau jau flickre i kai kuriu dalyviu pasizaidinejimus-tai joooo..... kazin, jauciu kas mano fotke gausit, nepykit garsiai doh.gif PS dirbt nemoku, tai jau gausit naturalia, be actionu jokiu -profams cia dar didesnis issukis bus pritaikyt savo nuotrauka prie mano laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 21 lapkričio 2010 - 19:37
ujetus doh.gif tai reikia būtinai kad kvadratas būtų doh.gif doh.gif doh.gif tai man š.... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 21, 20:31)
ujetus  doh.gif tai reikia būtinai kad kvadratas būtų  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai man š.... doh.gif  doh.gif  doh.gif

na arba vertikali rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 21, 19:33)
na arba vertikali rolleyes.gif

bet būtinas tikslus kvadratas? bet lyg rašė kad 600/900 g.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 21, 19:40)
bet būtinas tikslus kvadratas? bet lyg rašė kad 600/900  g.gif

tai 600/900 yra vertikali, kaip 2x3 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 21, 20:40)
bet būtinas tikslus kvadratas? bet lyg rašė kad 600/900  g.gif

Tai čia gi vertikali.... Šiaip jau gal kokios išeis, tokias ir siųskit, prie horizontalios gi galima lipdyti vertikalią, jei ką. O jei ir ne visai kvadratas, nematau čia problemos. Įdomu, kaip kitoms atrodo?
Atsakyti