QUOTE(kristukass @ 2010 11 21, 02:12)
As nesu is tu zmoniu, kuriems nusispjaut i tai, ka mano kiti. Ateidama i sia tema, buvau suinteresuota ismokt graziai fotografuot del saves, i "seimos albuma" kaip sakant. Ir sakau atvirai jog nera malonu, kai idetu nuotrauku atrodo niekas nepastebi. Na jeigu ir "katastrofa", noretusi kad taip ir parasytu, o jeigu dar netingi ir pakomentuotu ir pamokintu ka ir kaip geriau daryti, taisyti. O dabar pastebimos tik labai pazengusiuju ir profesionalu nuotraukos. Tai kaip tada mums pradziamokslems ismokti, jeigu foto net nekomentuotinos. As nors ir nesigaudau dar techniniuose dalykuose, bet stengiuosi pakomentuoti, jeigu nuotrauka man atrodo tiesiog grazi, arba priesingai. Manes menulis neveikia tikrai.
Aš irgi labai džiaugčiausi už kiekvienos mano parodytos foto komentarus, bet...yra kaip yra Kaip paprasta rašė, jeigu nieko nepasako apie foto, tai suprask, kad prastai. Nu tai aš taip ir suprantu, tada mėginu pati pagal savo sugebėjimus foto panalizuoti
Bet galbūt yra ir kita šio reikalo pusė. Komentuoti nuotrauką reikia ir mokėt, ir laiko sugeneruot mintis, aiškiai perteikti viską foto autoriui. O gal tavo stilius nesutampa su kito žmogaus, tai irgi nėra lengva komentuoti, na bent jau man taip yra, nes manau, kad skonio nelabai gerai kritikuoti. Dar pagalvojau, va įdėjau savosios foto, gavau atsakymus į aiškiai užduotą klausimą, daugiau nieko. Na ką padarysi, nieko. O gal kitiems jokių emocijų nėra?... Mano vaikiukas, aš į foto žiūriu kitom akim, su kitom emocijoms, o forumo dalyvėms gal čia nieko ypatingo nėra.
Summa summarum: vis tiek ačiū už visus man adresuotus komentarus
green_tea, man labiausiai patiko foto, kur mergina slepiasi už sausos žolės. Ir sueksponuota viskas gražiai ir emocija pagauta smagi.
Bendrai fotosesijos spalvos niūrokos... Gal būčiau paskatinus porelę šviesiau/ryškiau apsirengti. Pirmoj foto patepliotą panelės striukės rankovę būčiau taisius PS, nu krenta žiauriai į akis.
Nors pati nesu darius tokios fotosesijos, bet dėkui, kad parodei savąją, man kilo visokių pamąstymų, na kaip reiktų organizuoti, kad reiktų vietą gerai apgalvoti, porelės aprangą. Patiko Yvette pastabos apie fotosesijos pagrindinę rutuliojamą mintį