QUOTE(Yvette @ 2010 11 21, 16:21)
sunku komentuoti, nes rašei, kad žmonių fotografija tau visiškai nauja, kad tai pirma love story.
Pačiai taip pat neteko tokios serijos fotografuoti, bet ją įsivaizduoju kiek kitaip. Kaip ir geram rašinėliui, reiktų pradinių rėmų. Įžangos, eigos, pabaigos. Gal ne pirmą, bet vieną pirmų foto įsivaizduoju kiek kitaip, nei tavo pirmoji. Norisi gražaus kaspino ar juostelės. Ja užriščiau merginai akis. Poros apranga man visai nepatinka, kaip love story. Na gali būti ta pati apranga, bet kažkokia detalė išsiskirianti papildyti. Pirmoje foto tarkim merginos striukės rankovė nešvari. Dingsta romantika. Apskritai, nejaučiu čia romantikos ar meilės... Aš savo tokios foto tikrai niekam nenorėčiau rodyti.
Gal kažkas kitas daugiau pasakys, bet man neapgalvota, tiek iš fotografo, tiek iš modelių pusės. Harmonijos, bendradarbiavimo tarp dviejų pusių nejaučiu.
Nepyk tik už nuomonę, gerai? Galbūt kita serija geriau išeis, gal kažką daugiau pergalvosi.
Nepykstu, kaip tik džiaugiuosi
Dėl idėjos: pradinis planas buvo love story, bet prieš fotografuojant pasikalbėjome ir nusprendėme vietoj jos daryti slėpynes.
Dėl pasiruošimo: pirmą kartą viskas tikrai tamsus miškas atrodo, susitikom, pasikalbėjom, atėjom į mišką, įsijungiau fotiką - o kas toliau?
Eigoje daugiausia dėmėsio skyriau kompozicijai - kaip veikėjus sudėlioti kadre, bei ekspozicijai - kad nebūtų per tamsu ar per šviesu. Na, įsivažiavus prisimindavau dar žabus nuo veido patraukti.
Taip, paaiškėjo, kad reikia prieš fotosesija namų darbus rimčiau ruošti. Prašom toliau komentuot, o aš pavyzdingai konspektuojuosi