QUOTE(Refresh @ 2010 11 20, 22:37)
Aš per menkas taškelis, kad dar sugebėčiau tiek daug.
Žiūriu, taškelis prilipo
QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 23:20)
Patiko mintis - nelaukt komentarų, o įkėlus foto pačiam apsigint. Gal tada judėjimas į priekį atsirastų
Šitas ir man užkliuvo. Aš manau, kad kas fotografuoja ir rodo čia tas foto, jomis kažką bando pasakyti, tose nuotraukose yra užfiksuota kažkokia mintis. Jei jos publika nesupranta ar ji nesutampa su fotografuojančiojo, vadinasi, padaryta kažkokia klaida.
Negana nuotraukoje pačiai kažką matyti, klausimas ar mato ir auditorija. Jei darome foto TIK sau, tai juk tada ir neklausiam aplinkinių, ką jie apie tai mato..Taip pat- klausimas (čia pradžiamokslio tema) - ar yra susitvarkyta su technine puse. Būtent, kad čia ne filosofijos tema. Galim nufotografuot tašką ir visi matyt skirtingai savo vaizduotėj jį. Esmė, ar tą tašką auditorija mato taip, kaip mes norim pateikt. Man asmeniškai svarbiausia, kad mano nuotraukoje perteikiama mintis pasiektų tuos, kas tą nuotrauką mato. (jei jau ją rodau, vadinas noriu kad aplinkinius pasiektų ir mano užfiksuota idėja/mintis/bet kas). Filosofuot galim čia daug, bet man įdomu ką matote mano nuotraukoje ir kur matote technines klaidas (nes esu tik pradedanti). Nu įkišau trigrašį, dabar ramu.
Ir aš šiandien tokia kaip dauguma.
Pilnatis blem. Viskas negerai.