Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 21, 01:34)

Aš kaip tik vieną norėjau parodyt, bet bijau iki ryto nesugalvosiu, kaip ją apsiginti doh.gif

nebijok, kuo gilyn i miska tuo kritika tik baisesne bus, bet ilgainiui uzsiauginsi skura arba mesi fotografuot cool.gif biggrin.gif

tyliu, bendraukit toliau smile.gif

Is imestu fotografiju uzsifiksavo sfinkso fotos, kai kurios patiko, tik man nusharpinimo kiek daugoka ir katei spalvos nurausvintos ar nupastelintos keistai ziurejosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 23:44
Fotkinta kambaryje, prie natūralaus apšvietimo. Negaliu atsidžiaugti fokusu, kad akys gavosi ganėtinai panašiai, kaip realybėj, bet...nukirsta rankytė ir fonas nors baltas, bet mėlynuoja, negi čia taip dėl mėlynai dažytų sienų??? verysad.gif
user posted image

Patiko triukas biggrin.gif Retai tokį išlaužia priešfotiką, bet vėl apkarpiau doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 00:32)
susikaupk klausimus kas domina apie juosta ir atsiusk man pastu, atsakyt pabandysiu smile.gif arba uzbek i studija (AZ parasyk) susitiksim kavos ir pabandysiu papasakot ka zinau smile.gif

Na prisikalbejai smile.gif Pasigausiu as tave ir uzkankinsiu klausimais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 20, 21:55)
teisingai musu gyvoji legenda O.o sako smile.gif

Jo, taip ir darysiu smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 20, 22:00)
Žodžiu padėkite savo porininkui - tada rezultatas didesnė tikimybė, kad džiugins  4u.gif

Pasibaigus žaidimui galima būtų išrinkti geriausią koliažą/darniausius porininkus smile.gif Kurie labiausiai vienas kitą papildė ir savo foto atitiko. ax.gif
Atsakyti
Zydraake, naturalios dienos sviesos seseliai siaip yra melsvo atspalvio smile.gif bet pries fotografuojant rekomenduoja visuomet nusistatyti wb balansa arba fotografuot raw rezimu ir tuomet ji pakoreguoti PS ar kitose programose
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 00:41)
Is imestu fotografiju uzsifiksavo sfinkso fotos, kai kurios patiko, tik man nusharpinimo kiek daugoka ir katei spalvos nurausvintos ar nupastelintos keistai ziurejosi smile.gif

hm, nu kad mes tokia kritika irgi mokam suskelt smile.gif, po kritikos kritikuotojams galetum ir ka nors rimciau smile.gif. Frederica manau teisingai surase apie laviravima ir t.t., o tu tik patvirtinai jos tiesa va tokiu komentaru smile.gif.

Man biski barskalynas cia pasidares, nespeju sekt temos, tai nelabai speju ir trigrasi ikist, net ir gincytis nespeju kas yra viena mano megstamiausiu vietu biggrin.gif Bet as cia nesiskundziu, smagu, kad aktyvi tema smile.gif

Zydraake, o tu wb pataisyk, taip stipriai melyna nelabai cia, bent man.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 21, 01:51)
Na prisikalbejai smile.gif Pasigausiu as tave ir uzkankinsiu klausimais  mirksiukas.gif

ok smile.gif tai pasilik valanda kai atvesi ta paleidejo detale biggrin.gif dirbsiu ryt ten nuo 11-19, tai gali bet kada uzsukt smile.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 11 21, 01:52)

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 21 lapkričio 2010 - 00:03
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 00:52)
Zydraake, naturalios dienos sviesos seseliai siaip yra melsvo atspalvio smile.gif bet pries fotografuojant rekomenduoja visuomet nusistatyti wb balansa arba fotografuot raw rezimu ir tuomet ji pakoreguoti PS ar kitose programose

QUOTE(robobebras @ 2010 11 21, 00:52)
Zydraake, o tu wb pataisyk, taip stipriai melyna nelabai cia, bent man.

Taisiau jau čia ax.gif Turiu raw formatą, bet susidūriau su bėda, jeigu taisau bakstelėjus pieštukuį baltą pagrindą, tai vaiko kūnelis toks labai kaip įdegęs gaunasi, na nenatūraliai žiūrisi, tai čia žaidžiau su Kelvinais... ax.gif
Wb šiam fotografavimui dar nebuvau nusistačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 00:54)
ok smile.gif tai pasilik valanda kai atvesi ta paleidejo detale  biggrin.gif dirbsiu ryt ten nuo 11-19, tai gali bet kada uzsukt smile.gif

smile.gif

Nu kaip smagu smile.gif pagaliau pagausiu thumbup.gif O tai jau visai geda man del paleidejo blush2.gif Atleksiu tada ant 11 smile.gif
Atsakyti
user posted image

Auto tone, Curves, paslenki kreive i sviesinimo puse ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 21, 00:48)
Fotkinta kambaryje, prie  natūralaus apšvietimo. Negaliu atsidžiaugti fokusu, kad akys gavosi ganėtinai panašiai, kaip realybėj, bet...nukirsta rankytė ir fonas nors baltas, bet mėlynuoja, negi čia taip dėl mėlynai dažytų sienų??? verysad.gif

Ir su PS graziai pasitaiso... Atsidaryk curves ir su baltos spalvos pipete pazymek fona... wink.gif pamatysi, kaip viskas paprasta...
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 20, 22:37)
Aš per menkas taškelis, kad dar sugebėčiau tiek daug.

Žiūriu, taškelis prilipo rolleyes.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 23:20)

Patiko mintis - nelaukt komentarų, o įkėlus foto pačiam apsigint. Gal tada judėjimas į priekį atsirastų g.gif

Šitas ir man užkliuvo. Aš manau, kad kas fotografuoja ir rodo čia tas foto, jomis kažką bando pasakyti, tose nuotraukose yra užfiksuota kažkokia mintis. Jei jos publika nesupranta ar ji nesutampa su fotografuojančiojo, vadinasi, padaryta kažkokia klaida.
Negana nuotraukoje pačiai kažką matyti, klausimas ar mato ir auditorija. Jei darome foto TIK sau, tai juk tada ir neklausiam aplinkinių, ką jie apie tai mato..Taip pat- klausimas (čia pradžiamokslio tema) - ar yra susitvarkyta su technine puse. Būtent, kad čia ne filosofijos tema. Galim nufotografuot tašką ir visi matyt skirtingai savo vaizduotėj jį. Esmė, ar tą tašką auditorija mato taip, kaip mes norim pateikt. Man asmeniškai svarbiausia, kad mano nuotraukoje perteikiama mintis pasiektų tuos, kas tą nuotrauką mato. (jei jau ją rodau, vadinas noriu kad aplinkinius pasiektų ir mano užfiksuota idėja/mintis/bet kas). Filosofuot galim čia daug, bet man įdomu ką matote mano nuotraukoje ir kur matote technines klaidas (nes esu tik pradedanti). Nu įkišau trigrašį, dabar ramu.
Ir aš šiandien tokia kaip dauguma. biggrin.gif Pilnatis blem. Viskas negerai.
Atsakyti