Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 21, 00:41)
http://www.flickr.co...rtin/422978119/
kaip tokią foto ar rėmelį padaro?  4u.gif

fotografuota i vidutinio formato juostine kamera pritaikius ja siaurai juostai. Kadangi vidutinio formato kameros remai neuzeina ant siauros juostos krastu, matomas kadras yra toks koki matai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 23:23
Hm, dar įsiterpsiu. Bet gi ši tema ir yra skirt tam, kad kažkas patartų, paspirtų, papeiktų. Aš ti labai noriu, kad man sakytų gryną tiesą. Nieko gero, tai nieko gero. Kitą kart gal bus geriau.

O "mažiau plepėk, daugiau dirbk" spyrio didelio neduoda. Ateinu pas jus būtent kokio patarimo paieškoti, atsipūsti po sunkios dienos kai vaikai miega ir fotikas ilsisi. O galva jau baigia ištint nuo minčių.

Tiek to. Labanakt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 01:24)
O "mažiau plepėk, daugiau dirbk" spyrio didelio neduoda. Ateinu pas jus būtent kokio patarimo paieškoti, atsipūsti po sunkios dienos kai vaikai miega ir fotikas ilsisi. O galva jau baigia ištint nuo minčių.

manau si tema yra norintiems ismokti fotografuoti, kuri pagrinde remiasi i fotografiju analize smile.gif patarimu fotografijos klausimais manau nepagailes nei viena, o spyri pati sau turi susiorganizuot, nes kasdien tave pavargs spardyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:27)
nes kasdien tave pavargs spardyt smile.gif

biggrin.gif patiko
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:27)
manau si tema yra norintiems ismokti fotografuoti, kuri pagrinde remiasi i fotografiju analize smile.gif patarimu fotografijos klausimais manau nepagailes nei viena, o spyri pati sau turi susiorganizuot, nes kasdien tave pavargs spardyt smile.gif

Aš viską labai gerai suprantu. Tiesiog šiaip diskutuoju. Manau, kad nelabai mane suprantat. Mano tikslas tikrai nėra kasdien ateit čia ir zyzt, kaip man nesiseka. Šiandien aš labai norėjau pašnekėt su kažkuo ir tiek. Kai nuspresiu, kad mano kadras galbūt tinkamas didesnei auditorijai apžiūrėti įkelsiu čia, o likusias foto pati savikritiškai tyrinėju. Ir vis dar skaitau skaitau skaitau..... Tad, tikrai nežadu būt įkyri musė. Tikiuos netapau dar tokia.
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 21, 00:41)
Klausimų žiauriai daug  doh.gif

susikaupk klausimus kas domina apie juosta ir atsiusk man pastu, atsakyt pabandysiu smile.gif arba uzbek i studija (AZ parasyk) susitiksim kavos ir pabandysiu papasakot ka zinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 01:30)
Aš viską labai gerai suprantu. Tiesiog šiaip diskutuoju. Manau, kad nelabai mane suprantat. Mano tikslas tikrai nėra kasdien ateit čia ir zyzt, kaip man nesiseka. Šiandien aš labai norėjau pašnekėt su kažkuo ir tiek. Kai nuspresiu, kad mano kadras galbūt tinkamas didesnei auditorijai apžiūrėti įkelsiu čia, o likusias foto pati savikritiškai tyrinėju. Ir vis dar skaitau skaitau skaitau..... Tad, tikrai nežadu būt įkyri musė. Tikiuos netapau dar tokia.

Per jautriai reaguoji smile.gif as tik konkreciai kalbu ir manau, kad nieko tu neerzini.
Atsakyti
Ei, merginos, neišgsdinkit kitų merginų, nes vapše tuoj nieks fotkių nedės unsure.gif
Aš kaip tik vieną norėjau parodyt, bet bijau iki ryto nesugalvosiu, kaip ją apsiginti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:32)
Per jautriai reaguoji smile.gif  as tik konkreciai kalbu ir manau, kad nieko tu neerzini.

Aš visai jautriai nereaguoju. Gal žinutėse taip atrodo, realiai taip nėra. Sunku raidėm perteikt emocijas. Viskas labai gerai mirksiukas.gif

Dabar jau tikrai atsisveikinu. Šiltų sapnų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 01:34)
Dabar jau tikrai atsisveikinu. Šiltų sapnų  wub.gif

iki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:32)
susikaupk klausimus kas domina apie juosta ir atsiusk man pastu, atsakyt pabandysiu smile.gif arba uzbek i studija (AZ parasyk) susitiksim kavos ir pabandysiu papasakot ka zinau smile.gif

O cia tik Sofijai?Jei as sukaupciau klausimu, atsakytum? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 21, 01:37)
O cia tik Sofijai?Jei as sukaupciau klausimu, atsakytum? ax.gif

aha, nepazadu kada, bet po truputi galiu, negaila informacijos kuria turiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 23:40
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:39)
aha, nepazadu kada, bet po truputi galiu, negaila informacijos kuria turiu smile.gif jei ka palinkinsiu bent kur ko ieskot, pvz ir etc

Uhu, super.smile.gif
Atsakyti