Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 00:37)
Tuomet aš gal pasiraktikuosiu pirma su savo naujuoju draugu, o kai turėsiu pakankamai žinių ir fantazijos bandysiu gal ir su anais  blush2.gif Aš per menkas taškelis, kad dar sugebėčiau tiek daug.

bet tu esi toks vienintelis ir nepakartojamas unikalus taskelis, tokio antro zemeje nera, nenusivertink. Net jei blogai tavo galva padarai tai yra gerai, nes tu tai suvoki, vadinasi tobuleji wink.gif kai galvosi, kad fotografuoji gerai, rekomenduoju padet fotika i lentyna tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 22:29)
I juosta mokytis nuo ABC sudetingiau, pramok, perprask skaitmena tada imkis juostos, maziau islaidu bus  4u.gif o jei gali sau leist ir turi kantrybes mokykis iskart su juostiniu smile.gif eksponometrai fotikuose tikslus ner labai, geriau geras eksponometras, arba su skaitmena pamatuoji sviesa ir fotografuoji i juosta tais paciais parametrais. Negatyvam yra skeneriai kurie perkelia vaizda i kompa.
Jei placiau domins analogine fotografija ateik i senosios fotografijos tema, pasistengsim atsakyt i iskilusius klausimus  4u.gif

4u.gif ačiū tau labai. Gi tikrai galiu pabandyt su skaitmena išsimatuot šviesą bigsmile.gif Klausimų žiauriai daug doh.gif
Čia paskutinis bandymas bigsmile.gif
http://www.flickr.co...rtin/422978119/
kaip tokią foto ar rėmelį padaro? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:24)
cia tas pats kas sakyt 'del skonio nesigincijama', 'nekabina' , 'man tiesiog nepatinka', 'padariau taip nes oras grazus buvo' cia manau ir yra vieta kur ta matyma reiktu kazkaip praplest ziniu deka smile.gif argumentuotai apsiginti deretu kritika, visiem naudingiau butu. Arba ne visiem smile.gif pastebejimas is salies  4u.gif

Aha, keista man, kad dauguma sako, kad dėl skonio nesiginčyjama, aš labai linkusi ginčytis bigsmile.gif Bet juk akivaizdu, kad matymas žmonių skirtingas - vieni į viską žiūri pro rožinius akinius, kiti mato juodai-baltai hmmm, tiksliau juodai-pilkai tongue.gif
Įdomios šiaip man būtų tokios diskusijos apie skirtingus požiūrius, šiaip jau gerokai įdomiau nei apie visokias kompozicijas ir pan. bigsmile.gif Klausimas, kiek jos įdomios kitiems ir ar čia tam tinkama vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 22:40)
bet tu esi toks vienintelis ir nepakartojamas unikalus taskelis, tokio antro zemeje nera, nenusivertink. Net jei blogai tavo galva padarai tai yra gerai, nes tu tai suvoki, vadinasi tobuleji wink.gif kai galvosi, kad fotografuoji gerai, rekomenduoju padet fotika i lentyna tongue.gif

biggrin.gif Žinosiu. smile.gif
Mane stebina visų čia esančių mergaičių išradingumas!!!
Atrodo, kad aš per buka ir to niekad nesugalvočiau. Vėl sakysite, kad nusivertinu save. Bet man taip rodosi. biggrin.gif Viskas daugiau nebesakysiu, nes tikrai pagalvosit, kad man čia ne vieta ir išsiprsit kaip musę iš barščių. smile.gif Geriau einu įsikelsiu kelias kuklias nuotraukytes.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 21, 00:42)
Įdomios šiaip man būtų tokios diskusijos apie skirtingus požiūrius, šiaip jau gerokai įdomiau nei apie visokias kompozicijas ir pan. bigsmile.gif Klausimas, kiek jos įdomios kitiems ir ar čia tam tinkama vieta g.gif

Filosofine diskusija apie skoni smile.gif gal ir ne vieta cia.
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 00:43)
biggrin.gif Žinosiu. smile.gif
Mane stebina visų čia esančių mergaičių išradingumas!!!
Atrodo, kad aš per buka ir to niekad nesugalvočiau. Vėl sakysite, kad nusivertinu save. Bet man taip rodosi. biggrin.gif Viskas daugiau nebesakysiu, nes tikrai pagalvosit, kad man čia ne vieta ir išsiprsit kaip musę iš barščių.  smile.gif Geriau einu įsikelsiu kelias kuklias nuotraukytes.

Maziau plepek, daugiau dirbk smile.gif saves gailint geriau fotografuot nepradesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 22:46
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 22:46)
Maziau plepek, daugiau dirbk smile.gif saves gailint geriau fotografuot nepradesi

blush2.gif pioneer.gif

Labanakt.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 21, 00:47)
blush2.gif  pioneer.gif

Labanakt.

geru kadru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 22:53
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 20, 22:42)
Aha, keista man, kad dauguma sako, kad dėl skonio nesiginčyjama, aš labai linkusi ginčytis bigsmile.gif Bet juk akivaizdu, kad matymas žmonių skirtingas - vieni į viską žiūri pro rožinius akinius, kiti mato juodai-baltai hmmm, tiksliau juodai-pilkai tongue.gif

zinai, apie skoni as tai galeciau gincytis.. bet kazin ar tai ka nors keicia biggrin.gif tikrai man daug kas nepatinka, ziauriai daug kas nepatinka.. bet imi ir pakomentuoji, kad gera kompozicija, grazi sviesa, kad kazka nukirptum.. nors tos foto is esmes tavo skoniui yra baisios. as pati noreciau kitaip fotkint, bet kaip man neiseina.. man visai kitokios foto patinka, nei as gaunu.. man visai kitoks skonis patinka, nei as pati darau.. bet turbut kai zmoniu tiek daug aplink, kai pati esu tokia viska sugerianti.. tai amzinai kazkur nukrypstu..

kartais galvoju, ar sedejimai forumuose tikrai i nauda iseina biggrin.gif

as siandien pikta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:24)
cia tas pats kas sakyt 'del skonio nesigincijama', 'nekabina' , 'man tiesiog nepatinka', 'padariau taip nes oras grazus buvo' cia manau ir yra vieta kur ta matyma reiktu kazkaip praplest ziniu deka smile.gif argumentuotai apsiginti deretu kritika, visiem naudingiau butu. Arba ne visiem smile.gif pastebejimas is salies  4u.gif

Gal nereikėtų taip visko sureikšminti g.gif Juk tai žaidimas. Yra kas apskritai nėra koliažo daręs, ką jau kalbėt kai gauni netinkamo kadravimo foto biggrin.gif , rašyt žmogui, kad netinka - prašyt, kad pakeistų ar argumentuotai apsigintų g.gif
Gintare, gerbiu Tave už savitą stilių ir sonį, bet ne visos čia mes fotografės, mokomės, bandom, klystam, kasdien kažko išmostam. Dažnam trūksta žinių argumentuotam apsigynimui.
Aš siunčiau netinkamo kadravimo foto...na ir, sulaukiau istorijos tęsinio kuris mane džiugina. Nekūrėm meno šedevrų, nepretendavom į aukštąjį pilotažą, tiesiog gerai praleidom laiką. Ir aš tuo labai džiaugiuosi.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 21, 01:05)
Gal nereikėtų taip visko sureikšminti

smile.gif as ne apie mena... uf... matau, kad nesuprantat. Cia kaip diplomu gynime, turi apsigint, zinot ka darai ir kodel smile.gif o jei nesupranti kodel taip padarei ar anaip pasigilint, taip ir zinios teorines bent ateina kurias praktikoje po to panaudoji po tos konkrecios tariamos klaidos analizes (sudetingai jau skamba kzkaip) smile.gif zaidi? kaip ismoksi tuomet? Na zinoma, kas kam ir kas ko cia susirinko. Mokytis zaidimo formoje irgi yra pagirtina, bet vien patinka ir nepatinka naudos ar duoda jum? As tai nesureiksminu, manau, kad padet bandau mokytis smile.gif pati vis dar mokausi, tik tas etapas mokymosi sm'e praeitas, todel galiu praktiniu patarimu jum duot, bet jei nereik tai nereik 4u.gif tiek to, ignoruojam ;D
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 21, 00:59)
kartais galvoju, ar sedejimai forumuose tikrai i nauda iseina biggrin.gif

vien sedejimai tikrai ne smile.gif bet norint galima labai daug ismokt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 23:18
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 00:10)
smile.gif as ne apie mena... uf... matau, kad nesuprantat. Cia kaip diplomu gynime, turi apsigint, zinot ka darai ir kodel smile.gif zaidi? kaip ismoksi tuomet? Na zinoma, kas kam ir kas ko cia susirinko. Mokytis zaidimo formoje irgi yra pagirtina, bet vien patinka ir nepatinka naudos ar duoda jum? As tai nesureiksminu, manau, kad padet bandau mokytis smile.gif pati vis dar mokausi, tik tas etapas mokymosi sm'e praeitas, todel galiu praktiniu patarimu jum duot, bet jei nereik tai nereik

Pati matai kiek yra šiuose puslapiuose fotkių kurių nu nėr kaip komentuoti, jei pakomentuoji kažkurią vieną - patikusią biggrin.gif , tuoj atsiliepia kažkuri kurią praleidai, šaukia, o ką mano visiškas š, kad nieks nieko nepasako...tai va taip ir laviruoji - patinka - nepatinka, nesileisdamas per daug į smulkmenas. Tokie komentarai patys blogiausi - sutinku. Tačiau, kad parašyt normalų komentrą apie foto reikia skirti laiko ir nemažai, skaičiavom čia kažkada lotuliukas.gif O
Tu pati ką tik labai gerą sakinį parašei -"Maziau plepek, daugiau dirbk " . Tai va taip jau yra...jei rimtai tai visai nieko gero cool.gif
Pažengusios visos išbėgo, tai ir likom savo sriuboj virt.
Komentarai iš suprantančių visada laukiami.

Patiko mintis - nelaukt komentarų, o įkėlus foto pačiam apsigint. Gal tada judėjimas į priekį atsirastų g.gif

P.S ir aš šiandien bjauri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 20 lapkričio 2010 - 23:25
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 23:14)
pati vis dar mokausi, tik tas etapas mokymosi sm'e praeitas, todel galiu praktiniu patarimu jum duot, bet jei nereik tai nereik  4u.gif tiek to, ignoruojam ;D
Papildyta:

vien sedejimai tikrai ne smile.gif bet norint galima labai daug ismokt

eiiiiii, labai labai reikalingi tavo patarimai notworthy.gif
Atsakyti