QUOTE(gizzy @ 2010 11 20, 11:46)
O dabar keliu pora nuotrauku is anksciau ir laukiu kritikos, nuomoniu
Man ši patiko, gražu, miela. Saulės spindulių norėtsi ryškesnių, bet nežinau, ar tai techniškai įmanoma
QUOTE(kristukass @ 2010 11 20, 19:16)
Man patiko pirma foto, na ausytės gal ir trūksta, bet labiau man maišo du tamsūs kampai foto. Nu man krenta į akis. Gal jeigu foto būtų ne tokia suspausta, tai nekristų
QUOTE(Melodi @ 2010 11 20, 19:42)
Loretoidas su Erika graziai koliazus sulipde. Bet va po
O.o posto susimasciau, pvz ar sitam zaidime ta koliaza lipdant kiek palikt saves? Na ta prasme juk pasaulio matymo kampas, nuotrauku apdirbimo stilius ir t.t. gali visiskai kitoks buti, ir visikai nedereti su pirmaja foto. Tai tuo atveju vienas is variantu daryt savaip, bet gali visikai nedereti, kitas - daryti "i tema" nes tokia uzduotis ir kartais reik perlipti per save. Kaip manot?
Aš taip giliai net nemąsčiau
Nors prisipažinsiu, sapnuoju vis kaip fotkinu ir darau namų darbus
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 20, 20:01)
Aš manau, kad reikia daryti "į temą" ir kiek galima "pagal save"
Aukso viduriukas
QUOTE(Akasha @ 2010 11 20, 21:53)
O pan kazkoks rudeninis liudesys ir depresija... Aisku ir apmastymai i kuria puse judeti... Net pabijojau prie zaidimo jungtis, nes reikia galvoje stalciukus susitvarkyti...
Nu jau, nu jau, jamk
Niek visko naujo išmėgini ir rezultatai geri gaunasi
Nu tikrai ne tau liūdėt
Turėtum greit susitvarkyti stalčiukus, nes spėju ne toks didelis jovalas juose yra
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 20, 23:00)
Dar toks mano pamąstymas - kadangi čia kolektyvinis darbas ir svarbus galutinis rezultatas, nereiktų stengtis parinkti kuo sudėtingesnės foto (kaip buvo su pasakomis), galvot reiktų, kad jūsų porininkui ne kuo sunkiau būtų, o kuo lengviau
Todėl svarbu, kokia bus kompozicija, spalvos, nepersistenkite su actionais (gal kiti tokių neturi), su detalėmis... Žodžiu padėkite savo porininkui - tada rezultatas didesnė tikimybė, kad džiugins
Pritariu