Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na pakartoju 1ND (šis jau tikrai pavykęs)
user posted image

user posted image

user posted image

ir 2 ND(manau, kad irgi pavyko 4u.gif )
f 2,8 (ISO 200)
user posted image
f4,5 (ISO 400)
user posted image
f8 (ISO 800)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 18, 16:25)
man gerai
cia dar del zaidimo
a butinai turi but asmuo , ar galima be asmens tik vaizdas , nakcia prabudus galvojau , kaip cia reiks sukomponuot doh.gif

manau, kad turi but kazkokia tema.. jei nufotkinsi tik portreta (pasini smile.gif), tai nelabai cia kokia tema bus.. manau, kad turetu jaustis bent kazkiek ta tema biggrin.gif kad butu imanoma kitam pagal tai kazka sugalvot.. o temu gali visokiu but.. raudona, kaledos, dryziai, miskas, liudna, tamsu, saldu nu ir iki begalybes..
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 15:54)
brumbrumai, galim traukt ne is archyvu nuotraukas, bet gi nesutikrinsi... manau esme gavus nuotrauka sukurti antraja labai i tema. cia turetume labiausai pasukti smegeneles ir atitaikyti tema, spalvas, sviesuma ir t.t. smile.gif tai va antra tikrai ne archyvine turetu buti...

sutinku drinks_cheers.gif

QUOTE(Isila @ 2010 11 18, 16:28)
na, bet kuriuo atveju, turbūt atsisveikinu visam savaitgaliui. Ryt katedrinsi magistro gynimas - baigiu pavirst į nervų kamuolį, fotografavimas kažkaip į antrą planą jau man plaukia....  doh.gif

sekmes gynime 4u.gif

o as dedu savo pabandymus su lasiukais ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kaip kažkuri sakė, nuo kažko reikia pradėti...
Laukčiau pastabų, komentarų, bet ko smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 16:24)
gerai

QUOTE(eurikaite @ 2010 11 18, 16:25)
man gerai

Aciu bigsmile.gif Rytoj jei jaunuolis leis, paruosiu 3 ND 4u.gif

QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:38)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais  ax.gif

Kaip grazu!!! wub.gif

mamagute, 1 ND as vertinciau gerai, o antrame- 2 ir 3 nuotraukose nematau skirtumo, 3 net atrodo sujudejo rankytes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 16:44)
Laukčiau pastabų, komentarų, bet ko  smile.gif

mano akim ziurint tai per marga kazkaip ax.gif gal reiktu vaikuti paguldyti ant vienspalvio dekucio.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 18 lapkričio 2010 - 16:47
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
:

man tai noretusi spalvos kazkokios, ne pilkos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 16:47)
man tai noretusi spalvos kazkokios, ne pilkos rolleyes.gif

cia siaip nedariau juoda/balta biggrin.gif bet taip gavosi, nes vanduo skaidrus indas tamsiai pilkas smile.gif kitaip neturiu kaip pritaikyt kokiu spalvotu indu ar pan, noreciau ir as spalvu, bet neturiu tokiu salygu g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 16:37)
manau, kad turi but kazkokia tema.. jei nufotkinsi tik portreta (pasini smile.gif), tai nelabai cia kokia tema bus.. manau, kad turetu jaustis bent kazkiek ta tema biggrin.gif kad butu imanoma kitam pagal tai kazka sugalvot.. o temu gali visokiu but.. raudona, kaledos, dryziai, miskas, liudna, tamsu, saldu nu ir iki begalybes..

O pavadinima sugalvoja jau antras zmogus, jo?
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:43)

Eiktusau kaip grazu..
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 16:44)

Pasakisko grozio maziukas:)
As noreciau puosnesnio rubelio, kepurytes, pledo.Mane Frederika sugadino su savo groziais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:49)
cia siaip nedariau juoda/balta  biggrin.gif  bet taip gavosi, nes vanduo skaidrus indas tamsiai pilkas smile.gif kitaip neturiu kaip pritaikyt kokiu spalvotu indu ar pan, noreciau ir as spalvu, bet neturiu tokiu salygu  g.gif

Man tai grazu tie lasiukai. bigsmile.gif Pasakok parametrus kokius naudojai?!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 17:44)

Na techniniu subtilybiu as neismanau, bet man nepatinka fotografavimo rakursas. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)

na man tai idealiai atrodo wub.gif (tikiuosi ir aš taip išmokt)
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 18, 16:55)
Man tai grazu tie lasiukai.  bigsmile.gif  Pasakok parametrus kokius naudojai?!!  4u.gif

1/200 f8.0 iso100 nezinau ar gerai as cia pasirinkau, gal labiau patyre tures kokiu pastabu del parametru kad geriau gautusi g.gif nes kokybe tai manes dar vistiek netenkina
Papildyta:
nors, kristuk, kiekvienoj situacijoj vis skirtingi parametrai, nes skirtingas apsvietimas juk ax.gif
Atsakyti