na pakartoju 1ND (šis jau tikrai pavykęs)
ir 2 ND(manau, kad irgi pavyko )
f 2,8 (ISO 200)
f4,5 (ISO 400)
f8 (ISO 800)
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 18, 16:25)
man gerai
cia dar del zaidimo
a butinai turi but asmuo , ar galima be asmens tik vaizdas , nakcia prabudus galvojau , kaip cia reiks sukomponuot
cia dar del zaidimo
a butinai turi but asmuo , ar galima be asmens tik vaizdas , nakcia prabudus galvojau , kaip cia reiks sukomponuot
manau, kad turi but kazkokia tema.. jei nufotkinsi tik portreta (pasini ), tai nelabai cia kokia tema bus.. manau, kad turetu jaustis bent kazkiek ta tema kad butu imanoma kitam pagal tai kazka sugalvot.. o temu gali visokiu but.. raudona, kaledos, dryziai, miskas, liudna, tamsu, saldu nu ir iki begalybes..
QUOTE(Cheles @ 2010 11 18, 15:54)
brumbrumai, galim traukt ne is archyvu nuotraukas, bet gi nesutikrinsi... manau esme gavus nuotrauka sukurti antraja labai i tema. cia turetume labiausai pasukti smegeneles ir atitaikyti tema, spalvas, sviesuma ir t.t. tai va antra tikrai ne archyvine turetu buti...
sutinku
QUOTE(Isila @ 2010 11 18, 16:28)
na, bet kuriuo atveju, turbūt atsisveikinu visam savaitgaliui. Ryt katedrinsi magistro gynimas - baigiu pavirst į nervų kamuolį, fotografavimas kažkaip į antrą planą jau man plaukia....
sekmes gynime
o as dedu savo pabandymus su lasiukais
Papildyta:
Kaip kažkuri sakė, nuo kažko reikia pradėti...
Laukčiau pastabų, komentarų, bet ko
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 16:24)
gerai
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 18, 16:25)
man gerai
Aciu Rytoj jei jaunuolis leis, paruosiu 3 ND
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:38)
o as dedu savo pabandymus su lasiukais
Kaip grazu!!!
mamagute, 1 ND as vertinciau gerai, o antrame- 2 ir 3 nuotraukose nematau skirtumo, 3 net atrodo sujudejo rankytes
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 16:44)
mano akim ziurint tai per marga kazkaip gal reiktu vaikuti paguldyti ant vienspalvio dekucio....
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
man tai noretusi spalvos kazkokios, ne pilkos
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 18, 16:47)
man tai noretusi spalvos kazkokios, ne pilkos
cia siaip nedariau juoda/balta bet taip gavosi, nes vanduo skaidrus indas tamsiai pilkas kitaip neturiu kaip pritaikyt kokiu spalvotu indu ar pan, noreciau ir as spalvu, bet neturiu tokiu salygu
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 18, 16:37)
manau, kad turi but kazkokia tema.. jei nufotkinsi tik portreta (pasini ), tai nelabai cia kokia tema bus.. manau, kad turetu jaustis bent kazkiek ta tema kad butu imanoma kitam pagal tai kazka sugalvot.. o temu gali visokiu but.. raudona, kaledos, dryziai, miskas, liudna, tamsu, saldu nu ir iki begalybes..
O pavadinima sugalvoja jau antras zmogus, jo?
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 16:43)
Eiktusau kaip grazu..
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 16:44)
Pasakisko grozio maziukas:)
As noreciau puosnesnio rubelio, kepurytes, pledo.Mane Frederika sugadino su savo groziais
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:49)
cia siaip nedariau juoda/balta bet taip gavosi, nes vanduo skaidrus indas tamsiai pilkas kitaip neturiu kaip pritaikyt kokiu spalvotu indu ar pan, noreciau ir as spalvu, bet neturiu tokiu salygu
Man tai grazu tie lasiukai. Pasakok parametrus kokius naudojai?!!
Papildyta:
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 18, 17:44)
Na techniniu subtilybiu as neismanau, bet man nepatinka fotografavimo rakursas.
QUOTE(@leja @ 2010 11 18, 17:43)
na man tai idealiai atrodo (tikiuosi ir aš taip išmokt)
QUOTE(kristukass @ 2010 11 18, 16:55)
Man tai grazu tie lasiukai. Pasakok parametrus kokius naudojai?!!
1/200 f8.0 iso100 nezinau ar gerai as cia pasirinkau, gal labiau patyre tures kokiu pastabu del parametru kad geriau gautusi nes kokybe tai manes dar vistiek netenkina
Papildyta:
nors, kristuk, kiekvienoj situacijoj vis skirtingi parametrai, nes skirtingas apsvietimas juk