Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Akasha, junkis gi, dar ne vėlu - norėčiau gauti tokią spalvų terapiją niūrumai paskaidrinti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 20, 22:05)
Akasha, junkis gi, dar ne vėlu - norėčiau gauti tokią spalvų terapiją niūrumai paskaidrinti  ax.gif  bigsmile.gif

O as bijau gauti kanors rimtesnio ir dar labiau surugti.... ax.gif Reik is kazkur optimizmo pasisemt..... Tikiuosi dar spesiu prisijungti wink.gif
Atsakyti
fainas ryškumas- iš karto atkreipia dėmesį 4u.gif junkis, Akasha 4u.gif 4u.gif

Aš bandysiu rytoj kokią fotografiją dėlioti smile.gif
Atsakyti
tai savo foto reik atsiusti iki ketvirtadienio, tada iki dar kito ketvirtadienio reik padaryti tinkancia gautajai?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 20, 21:14)
tai savo foto reik atsiusti iki ketvirtadienio, tada iki dar kito ketvirtadienio reik padaryti tinkancia gautajai?

aš taip supratau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 20, 22:14)

aha, uzteks laiko? ilgiau uztesti gal bus labai nuobodu... nors is kitos puses dalyviu netoli 40, jei po truputi pradetume sukelineti foto, tai gal ir neprailgtu ir 2 savaites... g.gif
nuomones? pasiulymai? komentarai?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 20, 22:11)
O as bijau gauti kanors rimtesnio ir dar labiau surugti....  ax.gif  Reik is kazkur optimizmo pasisemt..... Tikiuosi dar spesiu prisijungti wink.gif

Taigi čia ne fotomeninkų sąjunga ir net ne pelkė, tfu kūdra bigsmile.gif Žaidimą reik žaisti linksmai, kad smagu būtų, kažkam patiks, kažkam ne - čia juk ne tai svarbiausia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 20, 22:18)
aha, uzteks laiko? ilgiau uztesti gal bus labai nuobodu... nors is kitos puses dalyviu netoli 40, jei po truputi pradetume sukelineti foto, tai gal ir neprailgtu ir 2 savaites...  g.gif
nuomones? pasiulymai? komentarai?

Ai nu gerai, as su JUMIS drinks_cheers.gif
Siusk man savo kontaktus, gal nors taip issklaidysiu mintis...

Loretoidai, nesikeik taip garsiai apie pelkes lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 22:25)
O mes žaidžiam toliau lotuliukas.gif
Su Loretoidu

man pirmoji daili ax.gif antroje pirmos foto kadravimas ni ir todel ji atrodo isauga is desines fotos, kazkaip nelabai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 21:33
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 20, 20:26)
1. Atiu, jau pasidariau.
2. Massa firmos, nežinau ar ji gera ar bloga... Tiesiog tokia kažkodėl pirkau... Bandysiu ryt pafotkint tu CPL ir UV, ziuresiu skirtuma. Nes su paprasta vakar palygiom foto, tai mano mėlynuoja, nors šviesa buvo ta pati. Ji net ta pati action'a užmetė ant mano foto kaip ir ant savo: jos i rūžavumą, mano- į melsvumą... Tad va smile.gif Bet dėkui už atsakymą.
Tačiau iš atsakymo kyla naujas klausimas: kas yra poliarizuota šviesa?

teisingai musu gyvoji legenda O.o sako smile.gif, susireguliuok wb ir bus oki. Siaip fotikas wb vertina TTL (through the lens), tai gal tiesiog wb ir grybauja? CPL tau padarys mazdaug -1...-2 EV, jis nelabai tinkamas palyginimui su UV, nes skirtas visai kitkam. Ir taip, jis gali iskraipyti ir nepoliarizuojamas vietas. Poliarizuota tai wikipedijoj raso, as irgi ne fizikas, tai man irgi skaityt reikia smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 20, 22:32)
man pirmoji daili  ax.gif antroje pirmos foto kadravimas ni ir todel ji atrodo isauga is desines fotos, kazkaip nelabai  4u.gif

Aš keisčiau jas vietomis, bet čia jau kaip kas mato g.gif
Dar toks mano pamąstymas - kadangi čia kolektyvinis darbas ir svarbus galutinis rezultatas, nereiktų stengtis parinkti kuo sudėtingesnės foto (kaip buvo su pasakomis), galvot reiktų, kad jūsų porininkui ne kuo sunkiau būtų, o kuo lengviau biggrin.gif Todėl svarbu, kokia bus kompozicija, spalvos, nepersistenkite su actionais (gal kiti tokių neturi), su detalėmis... Žodžiu padėkite savo porininkui - tada rezultatas didesnė tikimybė, kad džiugins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 20, 10:39)
ką gi - išryškino pirmą mano juodbaltę juostelę  bigsmile.gif
ir ką jūs manot, žiauriai daug neteisingai pasirinktų ekspozicijų  blush2.gif
Kaip jūs su tuo tvarkotės?
Gal kas žinot kaip panašų rėmelį padaryt?
http://www.flickr.co...aso/5080613322/

aišku čia rėmelis kai pavyzdys

4u.gif  4u.gif  4u.gif

nejau nieks nesusidūręs cry.gif
Atsakyti