Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o aš manau, kad šitas koliažų žaidimas gali suteikti galimybę išbandyti kitokią sritį. Galbūt kils mintis nufotografuoti kažką, ko paprastai nefotografuotum. Arba nufotografuoti kitaip. Nemanau, kad tai jau bus kopijavimas smile.gif Nors, fotografuoti taip, kaip širdis dainuoja, yra geriausia.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 20, 19:01)
1. Adobe bridge nera pas tave? Jei yra pabandyk. Jei jis neima raw, atsisiusk "adobe camera raw". Tiesiog is oficialaus adobe.com puslapio. Sisiinstalink pagal instrukcijas.
2. is principo neturetu melynint, niekad apie toki bajeri negirdejau, nebent pats filtras koks noname lievas? CPL sumazins poliarizuotos sviesos atspindzius. Siaip jei turi, tai geriausia yra imti ir realiai pasidairyti ka jis daro, bus paprasciau suprasti.

1. Atiu, jau pasidariau.
2. Massa firmos, nežinau ar ji gera ar bloga... Tiesiog tokia kažkodėl pirkau... Bandysiu ryt pafotkint tu CPL ir UV, ziuresiu skirtuma. Nes su paprasta vakar palygiom foto, tai mano mėlynuoja, nors šviesa buvo ta pati. Ji net ta pati action'a užmetė ant mano foto kaip ir ant savo: jos i rūžavumą, mano- į melsvumą... Tad va smile.gif Bet dėkui už atsakymą.
Tačiau iš atsakymo kyla naujas klausimas: kas yra poliarizuota šviesa?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 20, 19:26)
1. Atiu, jau pasidariau.
2. Massa firmos, nežinau ar ji gera ar bloga... Tiesiog tokia kažkodėl pirkau... Bandysiu ryt pafotkint tu CPL ir UV, ziuresiu skirtuma. Nes su paprasta vakar palygiom foto, tai mano mėlynuoja, nors šviesa buvo ta pati. Ji net ta pati action'a užmetė ant mano foto kaip ir ant savo: jos i rūžavumą, mano- į melsvumą... Tad va smile.gif Bet dėkui už atsakymą.

gal turėjo įtakos ir skirtingi fotografavimo parametrai, objektyvas 4u.gif
Atsakyti
Laukine, wb balansa susireguliuok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 20 lapkričio 2010 - 19:50
Man ir gizzy pirmoji. wub.gif Antroji visai jokiu emociju nesukelia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 20, 20:03)
o aš manau, kad šitas koliažų žaidimas gali suteikti galimybę išbandyti kitokią sritį. Galbūt kils mintis nufotografuoti kažką, ko paprastai nefotografuotum. Arba nufotografuoti kitaip. Nemanau, kad tai jau bus kopijavimas  smile.gif Nors, fotografuoti taip, kaip širdis dainuoja, yra geriausia.

drinks_cheers.gif
šis žaidimas labiau tinkamas kai dviejų žmonių širdys dainuoja tą pačią dainą, ar esi pažįstamas su porininku, bet įdomu bus išbandyti save net ir gavus absoliučią priešpriešą ...

O mes žaidžiam toliau lotuliukas.gif
Su Loretoidu
user posted image
Su L.R
user posted image
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 20:25)
Su Loretoidu

pirmasis derinukas nuostabiai išėjo wub.gif net pagalvojau, kad čia vieno ir to paties žmogaus.. labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 11 20, 18:25)
Pirmoj veža tie spinduliai smile.gif O antroje, norėtųsi vietos žvilgsniui, matyti į ką jis taip užsisvajojęs žiūri, nes nugara dabar užima pirmą planą foto ax.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 20, 21:09)
Man ir gizzy pirmoji.  wub.gif  Antroji visai jokiu emociju nesukelia.  schmoll.gif

Aciu merginos uz nuomones ir pastebejimus 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 20, 19:16)
Siandien bandziau su apsiniaukusia diena ir nekokiu apsvietimu susidraugaut. Pozuot nelabai norejo, bet labai labai paprasius... Kai pamato objektyvas kad i ja nutaikytas tai iskart akis nuleidzia ir dar susiraukia, o tada jau ieskok akiu kiek nori! Nerasi per kudliukes!  biggrin.gif  wub.gif
Paskutineje ir pirmoje matau jau pati klaidas- nukirpta ausyte.  doh.gif

Man pirmoji labiausiai patiko tik noretusi gal tikrai tos ausytes smile.gif

Atsakyti
gizzy patiko pirmoji
frederica gražu, kaip tik išsiunčiau savo foto, bet pažiūrėjus kaip jus darot suabejojau ar tiks smile.gif)) na bus matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 20, 19:16)
Siandien bandziau su apsiniaukusia diena ir nekokiu apsvietimu susidraugaut. Pozuot nelabai norejo, bet labai labai paprasius... Kai pamato objektyvas kad i ja nutaikytas tai iskart akis nuleidzia ir dar susiraukia, o tada jau ieskok akiu kiek nori! Nerasi per kudliukes!  biggrin.gif  wub.gif
Paskutineje ir pirmoje matau jau pati klaidas- nukirpta ausyte.  doh.gif

Na man visose kadravimas truputi kliuva... nu labai jau suspausta visur katyte ir kazkaip keistai italpinta kadre... matosi, kad labai grazi, bet nu neatskleistas tas jos grozis....

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 20, 20:26)
1. Atiu, jau pasidariau.

Pilnai gali buti filtro kalte... CPL dar labiau gali spalvas iskraipyti... Kiek man pardej pasakojo, tai kuo pigesnis filtras tuo daugiau spalviniu iskraipymu galima tiketis... Nu bet jei RAW fotkinai tai pilnai gali pataisyti...

QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 21:25)
drinks_cheers.gif
šis žaidimas labiau tinkamas kai dviejų žmonių širdys dainuoja tą pačią dainą, ar  esi pažįstamas su porininku, bet įdomu bus išbandyti save net ir gavus absoliučią priešpriešą ...

Su Loretoidu

Na labai grazus jusu zaidimukai smile.gif Pirmoji tai isvis labai labai... Antroje noretusi desines nuotraukos proporcingai maziau...

O pan kazkoks rudeninis liudesys ir depresija... Aisku ir apmastymai i kuria puse judeti... Net pabijojau prie zaidimo jungtis, nes reikia galvoje stalciukus susitvarkyti... smile.gif
Taigi savaitgaliniai nuotaikos kelimai saldumynais...

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 20, 21:52)
gizzy patiko pirmoji

aciuks.gif

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 20, 21:25)
Su Loretoidu

Nuostabu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
del zaidimo gi cia kuryba! gal atrasit kazka bendro ir su priesingais stiliais.. intepretacijai laisve...
Akasha, linkiu, kad greit susideliotu viskas ir spetum prisijungti, pasigedau taves siuntinedama az,vos tau neissiunciau savo kontaktu wink.gif
Atsakyti