Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 11 19, 23:42)
Tik aš va apie kritiką pagalvojau...pvz kūdra. Įkeliu savo foto, o ten kad užsidiskutuoja apie kelnaites ir t.t... tai tada susimastyti verčia, ar nuotrauka tokia bloga jog tik kelnaitės aktualu ar tiesiog kažkas neturi kur išsikalbėti  g.gif Ir kaip tada vertinti?  g.gif

Kudra kaip turgus smile.gif tarp turgaus bobuciu irgi kartais buna vertingu patarimu, bet jos visvien lieka turgaus bobutem... atsirink kas svarbu ir ismesk is galvos siuksles smile.gif kaip zasis, pasipurtai ir viskas. Manau pati ats zinai smile.gif bet zinoma, kad gali uzkliuti ir modelio ivaizdis, tam ir yra stilistai, fotografas retai kada gali but ir grimeriu ir plauku bei rubu stilistu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 19 lapkričio 2010 - 21:46
QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 22:40)
o tu ir ji vienas asmuo? smile.gif ar ten tavo fotos su ja? 'Loretoidiskai' tai tas pats kas pasakytu kaip nors nzn... 'Avedoniskai' tongue.gif turejau omenyje, kad tavo stiliumi wink.gif jei ten tavo fotos tai is tolo matosi (pliusas), jei jos tai apmaudu, kad klonuojas

Nugi čia pabandėm su frederika pažaisti - kairėj pusėj su kojytėm jos, o tos visos dešinėj - mano ax.gif
Atsakyti

QUOTE(airv @ 2010 11 19, 21:42)
Keista biggrin.gif Niekam kam rodžiau nepatiko smile.gif o man pačiai tinka. man patinka kad mergina stovi kaip stulpas, kad be emocijų, kaip iš kito pasaulio smile.gif na čia man taip atrodo... smile.gif

Man tas atsiribojimas ir patiko, ir kadravimas patiko - įspūdinga aplinka, bet ji tokia pati sau, o mergina kaip ir ten, bet mintimis iš viso nežinia kur. Labai patiko tiesą sakant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 19, 17:48)
Va įkvepiantis darbas - man labai patiko smile.gif
http://fotokudra.lt/...p...=new&page=1

Atrodo paprasti lašiukai, bet kaip balsuoja
http://fotokudra.lt/...p...=new&page=2
Sorry už off topic  blush2.gif

pirma serija vidutiniska, labai nupopsina raides... pirmoje fotoje kadravimas per veida, kuris vienintelis kazkokia emocija rodo, dar taip ziauriai, nesimetriskai, per puse akies, zanda, lupas... antra foto nieko, bet apacion nuleisciau truputi, trecia ok, ketvirtoje, apskritai tokio tipo fotose reik lb atsargiai, man snerves kai taip sviecia iskart doh.gif smile.gif kaireje tas juodas kampas nepatinka, graziai krutine koketiskai suspausta, patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 19 lapkričio 2010 - 22:09
QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 22:04)
pirma serija vidutiniska, labai nupopsina raides... pirmoje fotoje kadravimas per veida, kuris vienintelis kazkokia emocija rodo, dar taip ziauriai, nesimetriskai, per puse akies, zanda, lupas... antra foto nieko, bet apacion nuleisciau truputi, trecia ok, ketvirtoje, apskritai tokio tipo fotose reik lb atsargiai, man snerves kai taip sviecia iskart  doh.gif smile.gif kaireje tas juodas kampas nepatinka, graziai krutine koketiskai suspausta, patinka

O.o dėl antros, apačion nuleistum tai kaip, na apačios kad matytųsi daugiau, o kaip su viršum, mažintum? Ar žvilgsnį į apačią labiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 19 lapkričio 2010 - 22:19
QUOTE(airv @ 2010 11 20, 00:12)
O.o dėl antros, apačion nuleistum tai kaip, na apačios kad matytųsi daugiau, o kaip su viršum, mažintum? Ar žvilgsnį į apačią labiau?

pridek prie virsuje kirstos galvos cm koki viena ir bus ok. Sruogos nukapojimas toks negyvas, nu kaip nupjauta, neuzsibaigia, neistempta iki pabaigos. Per drastiskai man smile.gif Prisimerk ir paziurek uzkadravima, akys 'palubese' kazkur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 19 lapkričio 2010 - 22:15
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 22:51)
Nugi čia pabandėm su frederika pažaisti - kairėj pusėj su kojytėm jos, o tos visos dešinėj - mano  ax.gif

na tai kurkite bloga ir teskite ideja! bus labai smagu stebeti smile.gif
labai grazi repeticija thumbup.gif
Atsakyti
O.o, supratau

Keliu kelias dėl apšvietimo. Ar tas "lopinėlis" ant "neapšviestos" veido pusės norma ar visa pusė turėtų būti šešėlyje? g.gif
Mokausi, bet nelabai suprantu, nes jei nukreipiu šviesą beveik be šešėlių, tai plokščia labai pasidaro blush2.gif nors ir taip gylis nelabai jaučiasi g.gif
Gal labiau iš viršaus reiktų, kad akis antra vienodai apšviesta būtų?
Ir ar nieko, kad akiniai dalina akį? g.gif
O kokį apšvietimo matavimo rėžimą naudojat su dirbtiniu apšvietimu pvz fotostudijoje?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 20 lapkričio 2010 - 00:49
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 19, 14:16)
varysiu  su drauge vakare i londono centra, ir noriu paklaust kokiu nustatymu geriausia butu fotografuoti, kad veidai nepaplauktu,  smile.gif cia apie canon butu kalba

Aš aišku jau ryškiai per vėlai ,bet manau geriausia bandyt daug visokių bandomų kadrų ir žiūrėt - plaukia/neplaukia smile.gif Nu čia aš taip daryčiau biggrin.gif

QUOTE(Dalyja @ 2010 11 19, 14:19)
Na fotogeniskas gi tas tavo kašaras  mirksiukas.gif

O mano šunėkas? verysad.gif Niekas nieko nepasakė apie ją ... verysad.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 15:08)
o man lasai tai ziauriaiiiii nuobodu biggrin.gif kaip jus istveriat juos fotkindamos biggrin.gif

drinks_cheers.gif Nuobodu ir man visai neįdomu blush2.gif
Atsakyti
ką gi - išryškino pirmą mano juodbaltę juostelę bigsmile.gif
ir ką jūs manot, žiauriai daug neteisingai pasirinktų ekspozicijų blush2.gif
Kaip jūs su tuo tvarkotės?
Gal kas žinot kaip panašų rėmelį padaryt?
http://www.flickr.co...aso/5080613322/

aišku čia rėmelis kai pavyzdys

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija2: 20 lapkričio 2010 - 10:42
QUOTE(frederica @ 2010 11 19, 19:45)
Sveikutės visos 4u.gif
Mes jau su Loretoidu neiškentėjom, pažaidėm čia taip ant greičio biggrin.gif

Nu fainai labai wub.gif

Siandien pas mus uz lango balta balta, prisnigo per nakti smile.gif Tai jei iki pietu nenutirps, tai bandysiu ka nors pafatografuot ax.gif nes jau pora savaiciu nieko nefototkinau blush2.gif
O dabar keliu pora nuotrauku is anksciau ir laukiu kritikos, nuomoniu ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2010 11 20, 10:46)

O dabar keliu pora nuotrauku is anksciau ir laukiu kritikos, nuomoniu  ax.gif

pirma man patiko, noreciau tik kad ryskiau saules spinduliai matytusi , butu liuks wub.gif

antroji nelabai idomi, vyro nugara ir tiek, kazkur ziuri neaisku kur... blush2.gif ta prasme , nematau kas ten ji sudomino tai ir man neidomu biggrin.gif
Atsakyti