Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(airv @ 2010 11 19, 14:48)
Ar turite nuotrauką kuri gal ir visiškas 0 fotografijos atžvilgiu, bet patinka?
Aš turiu smile.gif Ir noriu jums parodyti smile.gif

Man patinka smile.gif

QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 15:48)
dabar zalias klausimas  blush2.gif

ta nuotrauku dydu jus nustatos kompu ar jau fotoparate kazka nustatinejat?  blush2.gif padesit man ,nes sito nezinau

Su PS smile.gif Image size wink.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 19, 18:45)
Sveikutės visos 4u.gif
Mes jau su Loretoidu neiškentėjom, pažaidėm čia taip ant greičio biggrin.gif [img]

Nerealiai šaunios jūs smile.gif
Atsakyti
Kažkuri čia pasakė tokią gryną tiesą, kad net susimasčiau. Gal nėr pas mane to "cinkelio" fotkinti????? Turiu omeny frazę "papyškinimas ir tiek", tik aš nepiktai jeigu ką, tik garsiai mastau. Šiaip fotoaparatą nusipirkome lygiai prieš savaitę, tai ir neturiu daug ko parodyti tokiooooo, ką čia mergaitės rodo. Skaitau pamokėles iš jūsų temos, dar viena mergaitė yra atsiuntusi tiesiai į kompą. Ir bandau tiesiog savo jėgas.
O šiaip esu labai dėkinga už kritiką, bet kokią. Tai priverčia susimastyti.
Tik iš kur tų idėjų gauti? Neturiu dar to "kraičio" ..... O gal ir neturėsiu?

Nors šį užsiėmimą labai myliu ir labai noriu išmokti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 19, 20:45)
Mes jau su Loretoidu neiškentėjom, pažaidėm čia taip ant greičio biggrin.gif [img]

Loretoidiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 11:09)
O dabar vieną dedu kritikai...laukiu nuomonių... bigsmile.gif

"Žemės trauka"

Man gražuuuu bigsmile.gif Net neturiu ką kritikuoti.

QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 12:28)
aha, as irgi noriu kanors pafotkint bet tokiu oru neturiu ka  verysad.gif man kaip oharai suo belieka  biggrin.gif  bet kad jis ne toks fotogeniskas kaip jos Edvardas  biggrin.gif gerai mamytems kurios turit vaikucius, modeliukai visada salia  wub.gif

Oi, nesakyk taip, bent jau manoji modeliukė tai visai nesugaudoma doh.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 16:23)
siandienos mano bandymai  ax.gif

user posted image

Taip ir susikaupė iš karto seilės burnoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 19, 20:40)
Kažkuri čia pasakė tokią gryną tiesą, kad net susimasčiau. Gal nėr pas mane to "cinkelio" fotkinti????? Turiu omeny frazę "papyškinimas ir tiek", tik aš nepiktai jeigu ką, tik garsiai mastau. Šiaip fotoaparatą nusipirkome lygiai prieš savaitę, tai ir neturiu daug ko parodyti tokiooooo, ką čia mergaitės rodo. Skaitau pamokėles iš jūsų temos, dar viena mergaitė yra atsiuntusi tiesiai į kompą. Ir bandau tiesiog savo jėgas.
O šiaip esu labai dėkinga už kritiką, bet kokią. Tai priverčia susimastyti.
Tik iš kur tų idėjų gauti? Neturiu dar to "kraičio" ..... O gal ir neturėsiu?

Nors šį užsiėmimą labai myliu ir labai noriu išmokti wub.gif

tik jau nepergyvenk taip mirksiukas.gif
as kai tiek laiko fotika turejau,tai jis labai graziai gulejo kampe doh.gif
ir paskui dar pora menesiuku gulejo... ax.gif

na,o paskui kazkaip savaime ateina kazkokios mintys,idejos mirksiukas.gif

viskas bus gerai 4u.gif

QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 20:48)

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tik jau nepagalvokit, kad dabar susielojus baisiausiai sėdžiu ir verkiu kampe, kad mano pykšt pokšt toks ir buvo "pykšt pokšt". biggrin.gif Bet aš tiesiog galvoju, kad jeigu nieko nefotografuosiu visiškai, tai tada tikrai nebus patirties. Žinau, kad esu žalianka, ir nesiekiu per savaitę laiko būt liuksiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 19, 23:05)
Bet aš tiesiog galvoju, kad jeigu nieko nefotografuosiu visiškai, tai tada tikrai nebus patirties.

niekas neismoko fotografuot tik galvodamas apie tai smile.gif viskas per praktika, teisingai wink.gif svarbu klaidas matyt ir jas taisyt

Tu dar rasai 'Gal nėr pas mane to "cinkelio" fotkinti????? ' jeigu yra noras begalinis tai viskas su laiku smile.gif svarbu labai labai daug dirbti 4u.gif kantrybes, sarvus uzsiauginsi, patirties igysi, zinios ateis ir pasiimsi pakeliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 19 lapkričio 2010 - 21:32
QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 21:48)

A kaip dar galėtų kitaip būti g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 23:39)
A kaip dar galėtų kitaip būti  g.gif  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

o tu ir ji vienas asmuo? smile.gif ar ten tavo fotos su ja? 'Loretoidiskai' tai tas pats kas pasakytu kaip nors nzn... 'Avedoniskai' tongue.gif turejau omenyje, kad tavo stiliumi wink.gif jei ten tavo fotos tai is tolo matosi (pliusas), jei jos tai apmaudu, kad klonuojas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 19 lapkričio 2010 - 21:44
QUOTE(rarity @ 2010 11 19, 20:23)
Su PS smile.gif Image size wink.gif

aciu 4u.gif jau galvojau taip nieks ir neatsakys reiks vel perklaust biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 19, 21:27)
niekas neismoko fotografuot tik galvodamas apie tai smile.gif viskas per praktika, teisingai wink.gif svarbu klaidas matyt ir jas taisyt

Tu dar rasai 'Gal nėr pas mane to "cinkelio" fotkinti????? ' jeigu yra noras begalinis tai viskas su laiku smile.gif svarbu labai labai daug dirbti  4u.gif kantrybes, sarvus uzsiauginsi, patirties igysi, zinios ateis ir pasiimsi pakeliui  ax.gif

Ačiū, koks smagiai nuteikiantis postas. wub.gif
Tikrai labai smagu skaityti.
O noro yra labai labai daug. Ir užsidegimo dar daugiau. Kasdien galvoju ką čia tokio sumasčius..... Tik turiu du vaikučius. Viena jau visa panelytė, o kitas dar pypliukas, tai jam reikia daug dėmesio, o tai irgi trukdo siekti savo tikslų. Bet kaip nors susiderinsime viską.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 19, 20:23)
Man patinka smile.gif

Keista biggrin.gif Niekam kam rodžiau nepatiko smile.gif o man pačiai tinka. man patinka kad mergina stovi kaip stulpas, kad be emocijų, kaip iš kito pasaulio smile.gif na čia man taip atrodo... smile.gif

Refresh, labai teisingai O.o parašė. Su laiku ir patirtimi ateina.

Tik aš va apie kritiką pagalvojau...pvz kūdra. Įkeliu savo foto, o ten kad užsidiskutuoja apie kelnaites ir t.t... tai tada susimastyti verčia, ar nuotrauka tokia bloga jog tik kelnaitės aktualu ar tiesiog kažkas neturi kur išsikalbėti g.gif Ir kaip tada vertinti? g.gif
Atsakyti