Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 16:24)
ar patiko lasiukus gaudyt?? nes mane tai labai uzkrete  biggrin.gif  dabar turiu kita minti, bet jauciu sudukas gausis  rolleyes.gif

Labai patiko, tik gaila, kad mano pupa greit atsikele, tai trumpai pazaidziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 15:37)
as siandien iri kartojau lasiukus, bet kaip tu sakai, sudukas gavos, kazko man tas fokusas neryskus g.gif o ir is keliu simtu nuotrauku vos keleta normalios doh.gif

nepasirodysi kas gavos?

o kaip tu cia ta citrina kokiu budu fotkinai? Idomiai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 16:23)
siandienos mano bandymai  ax.gif

Na idomiai ziurisi. O kaip tu cia tai darei? mirksiukas.gif

Zinot, jus be skaitydama, pagavau nora imt fotika i rankas ir lekt i laukus hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Va įkvepiantis darbas - man labai patiko smile.gif
http://fotokudra.lt/...p...=new&page=1

Atrodo paprasti lašiukai, bet kaip balsuoja
http://fotokudra.lt/...p...=new&page=2

Sorry už off topic blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 19 lapkričio 2010 - 16:11
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 14:04)
Gal mažesnę - 600x900 ir 600x600? ax.gif

dabar zalias klausimas blush2.gif

ta nuotrauku dydu jus nustatos kompu ar jau fotoparate kazka nustatinejat? blush2.gif padesit man ,nes sito nezinau
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2010 11 19, 15:19)
Na fotogeniskas gi tas tavo kašaras  mirksiukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 15:23)
siandienos mano bandymai  ax.gif

user posted image

ogo, viens prie vieno Akasha kažkada darė... patiko lblb.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 16:46)
nepasirodysi kas gavos?

o kaip tu cia ta citrina kokiu budu fotkinai? Idomiai taip  g.gif

kad ten nera ka rodyt irnesakyk.gif

o citrina gavosi vat taip, kadangi pamaciau, kad su lasais nesigauna man kaip noretusi, griebiau stikline ir galvoju mesiu citrina i ja, bus daug lasu daug purslu, ir fotkinsiu lotuliukas.gif ale ziuriu, kad ir vel suduks gaunasi, tada atpjoviau citrinos grezineli, galvoju gal graziau bus, ale tas pats....tada kazkaip pagalvojau, pakisiu ta griezineli priesais staline lempute lotuliukas.gif pykst ir va, sedevras lotuliukas.gif visiskai netiketai ir be pasiruosimo rolleyes.gif galvoju prifotkinsiu lasu, bet gavosi citrina rolleyes.gif
Atsakyti
o man lasai tai ziauriaiiiii nuobodu biggrin.gif kaip jus istveriat juos fotkindamos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 16:03)
galvoju prifotkinsiu lasu, bet gavosi citrina rolleyes.gif

biggrin.gif bet ir super thumbup.gif

as ir galvoju kaip cia yra, po citrina sviesa atrodo, bet aplinkui juoda g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 19, 16:08)
o man lasai tai ziauriaiiiii nuobodu biggrin.gif kaip jus istveriat juos fotkindamos biggrin.gif

man tai patinka, kauksiu kauksiu fotiku o paskui ziuriu ka pagavo, nu ziauriai idomu biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi bandžiau gaudyt lašiukus, bet labai daug kantrybės jiems reikia! Tai tik kelios foto gavosi normalesnės, viena iš jų:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 19, 16:12)
Aš irgi bandžiau gaudyt lašiukus, bet labai daug kantrybės jiems reikia! Tai tik kelios foto gavosi normalesnės, viena iš jų:

vat man spalvota graziau ziuris, bet kad neturiu as tokiu ryskiu bliudu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 19 lapkričio 2010 - 16:14
600x900 ir 600x600
zaidimo nuotrauku formatai

Aciu patariancioms 4u.gif
Atsakyti