Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ohara, kursai įkėpia, ane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 15:04)
Gal mažesnę - 600x900 ir 600x600? ax.gif

Internetui labai tinkamas dydis.pritariu.
Atsakyti
Egipta, lašiukai - taip smile.gif bet jų tiek prifotografuota, kad norisi jau kažko originalesnio smile.gif bet šaunuolė, aš pati nefotografavusi dar jų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 19 lapkričio 2010 - 15:13

laba
vaikai perleido ir man zaraza , vos prasneku doh.gif

QUOTE(juratike13 @ 2010 11 19, 09:09)

"Žemės trauka"

visai neblogai 4u.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 11 19, 09:27)
Aciu uz komentarus 4u.gif

Imesiu dar kelis portretus kritikai smile.gif

man pirma , o kitos labai jau rezia tos juodos akys smile.gif

dabar turiu klausimuka g.gif
varysiu su drauge vakare i londono centra, ir noriu paklaust kokiu nustatymu geriausia butu fotografuoti, kad veidai nepaplauktu, smile.gif cia apie canon butu kalba
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 13:04)
Gal mažesnę - 600x900 ir 600x600? ax.gif

ir man tiktu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 19, 16:12)
Egipta, lašiukai - taip smile.gif bet jų tiek prifotografuota, kad norisi jau kažko originalesnio smile.gif bet šaunuolė, aš pati nefotografavusi dar jų smile.gif

Zinau, kad jie ilgiau ziurint visi vienodi pradeda atrodyt, bet labai norejau pabandyt juos nufotkint, reik gi kazka fotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 19, 15:10)
Ohara, kursai įkėpia, ane? smile.gif

ahaa... wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 19, 15:46)
niu žinok..... kol atkaliau kaip juos fotkint tai vargelis..  doh.gif  unsure.gif  nes neprognozuojami sėdi sėdi ir gali jau greit nebesėdėt..tai būna ir vyras padeda gale maivosi visaip,kad tik išlaužt kažką.. nes tikrai su jais visko būna.... lotuliukas.gif

Man šita foto lb graži tik tas orchidėjos lapas..  verysad.gif

Na fotogeniskas gi tas tavo kašaras mirksiukas.gif
Atsakyti
siandienos mano bandymai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 11 19, 15:18)

ar patiko lasiukus gaudyt?? nes mane tai labai uzkrete biggrin.gif dabar turiu kita minti, bet jauciu sudukas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egipta @ 2010 11 19, 15:18)
Zinau, kad jie ilgiau ziurint visi vienodi pradeda atrodyt, bet labai norejau pabandyt juos nufotkint, reik gi kazka fotkint  ax.gif

Tai taip wink.gif
Papildyta:
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 15:24)
ar patiko lasiukus gaudyt?? nes mane tai labai uzkrete  biggrin.gif  dabar turiu kita minti, bet jauciu sudukas gausis  rolleyes.gif

Žinok mane irgi užkrėtė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 19, 15:26)
Žinok mane irgi užkrėtė biggrin.gif

tai bandyk biggrin.gif ir rodykis kad gavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 16:24)
ar patiko lasiukus gaudyt?? nes mane tai labai uzkrete  biggrin.gif  dabar turiu kita minti, bet jauciu sudukas gausis  rolleyes.gif

as siandien iri kartojau lasiukus, bet kaip tu sakai, sudukas gavos, kazko man tas fokusas neryskus g.gif o ir is keliu simtu nuotrauku vos keleta normalios doh.gif
Atsakyti