Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2010 11 19, 12:25)
klausykit, del mūsų sekancio "kvadratinio" fotografavimo...reikia padaryti du kvadračiukus, kurie susiję tarpusavyje tematiškai, tada išsiųsti. Tada gausim kažkieno kito du kvadratus ir prijungsim tematiškai savo naujus du? tai galutiniam variante bus viso 4  kvadratų koliažas, taip???????? g.gif 

ne ne schmoll.gif padaryti viena nuotrauka reikia (arba praklausiau arba dar nenusprendem kvadratas ar vertikali bus) ir siusti. Tada gausi visai kito zmogaus nuotrauka ir darysi pagal jo savo. Taip gausis koliazas is dvieju nuotraukyciu. O pagal ta nuotrauka kur tu fotografavai pirma, kazkas kitas darys antra nuotrauka koliazui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 19 lapkričio 2010 - 12:35
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 10:34)
ne ne  schmoll.gif  padaryti viena nuotrauka reikia (arba praklausiau arba dar nenusprendem kvadratas ar vertikali bus)  ir siusti. Tada gausi visai kito zmogaus nuotrauka ir darysi pagal jo savo.  Taip gausis koliazas is dvieju nuotraukyciu. O pagal ta nuotrauka kur tu fotografavai pirma, kazkas kitas darys antra nuotrauka  koliazui  mirksiukas.gif

taip taip , tik as supratau kas kaip norim-kas vertikalia, kas kvadrata darom, aiskus jau kai gausim pirma nuotruka, antra tokio pacio formato ir reiks daryt
Atsakyti
nagi paverskit keleta psl atgal, ten yra pavyzdelis, Cheles imesk daugiau, kad visiems pagaliau butu aisku smile.gif

va, gauni pirmaja foto is kazko (formatas nesvarbu - kvadratas ar koks kitas) ir prie jos lipdai kita foto, bet kad turetu kazka bendro su pirmaja, kitaip sakant, antroji butu pirmos tesinys.
1pvz
user posted image
2pvz
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 19 lapkričio 2010 - 12:57
QUOTE(@leja @ 2010 11 19, 12:28)

aha, as irgi noriu kanors pafotkint bet tokiu oru neturiu ka  verysad.gif man kaip oharai suo belieka  biggrin.gif  bet kad jis ne toks fotogeniskas kaip jos Edvardas  biggrin.gif gerai mamytems kurios turit vaikucius, modeliukai visada salia  wub.gif

Labas,
tai kad zinok nevisada tie vaikuciai paklusta ir nori but mamytems modeliukais mirksiukas.gif

http://www.efoto.lt/node/489599
Atsakyti
Aciu, kad ivertinot mano gelele... bigsmile.gif nejau taip niekas ir nekliuna...O esme ta, kad reali jos poza tokia ir yra, bet as ja buvau vertikaliai pastacius mirksiukas.gif , tai man graziau ziurejosi

Melodi,labai pirma patiko j/b...bet nesuprantu kas ten per poza...bet labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 19, 13:52)
nagi paverskit keleta psl atgal, ten yra pavyzdelis, Cheles imesk daugiau, kad visiems pagaliau butu aisku smile.gif

na kadangi cia ideja nuziureta is vieno blogo, tai visus pvz kokius tik galima rasti rasite CIA

atkrepkite demesi - viena foto vienos merginos, kita kitos. Tai mes darome ta pati - as nufotografuoju nuotrauka, ji po to burtu keliu atiteks kazkam, kas prie jos priderins antra nuotrauka. taip pat as gausiu kazkieno jau padaryta nuotrauka, pamastysiu kas prie jos tinka, nufotografuoju, sudedu i viena koliaziuka salia tos jau gautosios ir talpinu tada jau abi sulipdytas i flickr.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 18, 22:15)
Labai prisvilęs blynas? Labai laukiu patarimų, papeikimų, komentarų, kas blogai ir t.t. smile.gif

Draugė pasirašė, o aš pasinaudojau proga "papyškint" smile.gif

http://www.flickr.co...in/photostream/

http://www.flickr.co...in/photostream/

Labai atsiprašau iš kart, kad šitaip įkėliau. SM neleido kažkodėl su [IMG]

blush2.gif
Atsakyti
O kokio dydžio siunčiam foto žaidimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 19, 14:41)

cia jau reiketu pazengusiu nuomones.. bet man ta kur su skeciu noretusi, kad mergina desiniau pasodinta butu.. nes ta desne tokia nelabai ka sakanti.. o i kaire "rodantis" sketis ir suoliuko galas turetu daugiau erdves...
Atsakyti
Melodi, kuo daugiau žiūriu į tas foto tuo jos man labiau patinka smile.gif Gražus modelis, graži šviesa.

Ohara, patinka Edvardas. Šaunuolė. Puikus katinas.
Sakyk, o labai sunku gyvūnus fotografuoti? Pvz lyginant su vaikų fotografavimu, sunkiau ar tas pats? smile.gif

Dalyja, akys nuostabios vaikučio, bet spalvos nepatinka. Gal paprastas J/B geriau žiūrėtūsi? g.gif

Juratike13, gėlė patiko smile.gif
Papildyta:
Refresh, man per daug dirbtina. Matosi kad mergina įsitempusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 19 lapkričio 2010 - 13:47
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 14:44)

na formatas kaip ir aiskus - kvadratas arba vertikali.. o kaip dydi apibresti tai net nezinau... g.gif
gal kas kokiu rekomendaciju?
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 19, 13:44)

Galvoju gal 1024x768 pix g.gif
Atsakyti