O kur būtų galima fotografuotis gamtoj, kad gražu būtų? Kur graži aplinka?
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 10, 16:26)
O kur būtų galima fotografuotis gamtoj, kad gražu būtų? Kur graži aplinka?
Is patirties galiu pasakyti, kad vieta nera jau tokia svarbi. Labai grazios nuotraukos gali but tiek paprastoj pievoj, rapsu lauke, miske ar pan., tiek ir kazkokiam parke ar pan. Juk ne aplinka fotografuoti vaziuojama, o zmones, ju sventines akimirkas. Bet jei jau labai norisi ipatingai kazkokios grazios ir konkrecios vietos - tai asmeniskai man Pakruojo dvaras tiesa, dar nebuvau burbisko dvare aki sutvarke, bet abejoju ar labai ten kas pasikeite.
Matai Uogyte, man pavyzdžiui būtų gražu kokiam pušyne Bet kažin ar kur netoli tokių yra Galima netgi Antaniškėse būtų, bet kad ten vieni šiukšlynai. Nebent sutvarkyta būtų.
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 11, 13:16)
Matai Uogyte, man pavyzdžiui būtų gražu kokiam pušyne Bet kažin ar kur netoli tokių yra Galima netgi Antaniškėse būtų, bet kad ten vieni šiukšlynai. Nebent sutvarkyta būtų.
kad ten tvarka turbut tik retkarciais buna. o graziausi pusynai - druskininkuose . O prie Radvilsikio kazkur yra pusynas kazkur prie baisogalos, tik tiksliai nezinau.
O tai kuriuose reikia mokėt už įėjimą, o kuriuose ne? Kažkaip mokėt pinigus tam, kad teritorijoj pasifotografuot
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 11:52)
O tai kuriuose reikia mokėt už įėjimą, o kuriuose ne? Kažkaip mokėt pinigus tam, kad teritorijoj pasifotografuot
O taip, yra tokiu - seduvos malune ima,nors nemanau, kad turetu imt. Aisku ten visi burbiskiai, kleboniskiai, tai kitaip ten ir nebutu - juk muziejus.
QUOTE(vaida009 @ 2011 01 12, 11:52)
šeduvos malūne bijau sumeluot, bet kazkas man sakė, kad 50lt fotosesija bent jau girdejau, kaip is vienu zmoniu tiek paprase padaveja. Aš kadangi ten fotosesinaus per vestuves ten vykusias, tai jau nemokaai galejau į Burbiškių dvarą vienam suaugusiam 6lt, moksleiviam, studentam perpus, o ikimokyklinukam nemokamai, grupėm manau nuolaidas taiko, o fotkinimas 5lt, ekspozicijos patalpose brangiau, bet jei per žydėjimus visus važiuot, tai verta sumokėt tuos pinigus ir šiaip gražu ten..o jei ar šiaip pasifotkint tai galima ir taip, nes nieks ten nežiūri. Klebonišky irgi tokios pat kainos.
as tai nenoreciau fotografuotis kokiam mluno kieme vos ne tas pats kas fotoatelje
geriau kokiam pusyne, berzyne, prie vandens telkinio...
QUOTE(gresa @ 2011 01 12, 15:16)
tada nuotraukose ziuri ne i aplinka, kas koks daiktas pastatytas ar gelynas zydi Bet vieniems reikia vienaip, kitiems kitaip.
Man tai Šeduvos malūne Labai jau visi ten fotkinas ir pastoviai tokiom dirbtinom pozom sustatyti