Merga - na nesureikšmink... tegu žinosi tas kas siuntė, kiekvienas turi į savo nuomonę.... o mes žinom ką darom ir dėl ko... taip kad , nosytės nenukabint, rankų nenuleist - ryt jau gruodžio 1-oji
Rytoj susitinku su Kalėdų seneliu ir vaikų namai "Rytas" direktore dėl jungtinės šventės su norų išpildymu... Beje, ryt jau statys Kalėdinį paštą
Dėl onko moterų - reikia ruošti apie 90 dovanėlių, pristatyti jas reikės apie gruodžio 20 d.
Šaunu kad prisidėtumėte už susibūrimą ir darymą - ieškau toliau vėlėjos ir patalpos O jūs kompanijos, kas apie gruodžio 10 d. vakare skirtų laiko dovanėlių gamybai, pakavimui
QUOTE(merga @ 2010 11 30, 11:34)
Ir dar: mailu širyt gavau šio straipsnio atsiliepimų nuorodą. Ką siuntęs asmuo norėjo pasakyti,tiesą pasakius taip ir nesupratau
Manau, kad tai tiesiog informatyvus straipsnis, kuriame isreiskiama padeka remejams (t.y., jums, sviesios sirdiems moterims, kaip merga, saulytexxx ir kitos), taip pat radau informacijos, kokiu dovanu noretu globos namu vaikiukai. Siuntejas turbut norejo parodyti, kad jokie geri darbai nedingsta be atgarsio. Merga, daugiau pozityvaus poziurio.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 11:52)
Rytoj susitinku su Kalėdų seneliu ir vaikų namai "Rytas" direktore dėl jungtinės šventės su norų išpildymu... Beje, ryt jau statys Kalėdinį paštą
As noresiu prisideti dovanelemis vaikiukams, nes ten atlikau praktika ir esu labai dekinga visam "Ryto" personalui uz suteiktas zinias ir kantrybe.
QUOTE(linamog @ 2010 11 30, 12:01)
As noresiu prisideti dovanelemis vaikiukams, nes ten atlikau praktika ir esu labai dekinga visam "Ryto" personalui uz suteiktas zinias ir kantrybe.
labai šaunu
manau savaitės pabaigoje turėsim laiškus su norais - juos vėl surašysiu čia
Darbo jega tai manau galesiu padet- nors velt nemoku.Patalpu irgi nzn.
Berods STORM sake galetu prasukt- tai gal ketvirtadieni tiktu ? Turesiu iseigine tai bet kada isbegsiu zemyn.
Jei tinka brukstelkit i AZ ir arba jus man arba as jums tlf su adresu
Berods STORM sake galetu prasukt- tai gal ketvirtadieni tiktu ? Turesiu iseigine tai bet kada isbegsiu zemyn.
Jei tinka brukstelkit i AZ ir arba jus man arba as jums tlf su adresu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 12:52)
Šaunu kad prisidėtumėte už susibūrimą ir darymą - ieškau toliau vėlėjos ir patalpos O jūs kompanijos, kas apie gruodžio 10 d. vakare skirtų laiko dovanėlių gamybai, pakavimui
aš dar kokią draugę prikabinsiu, kad smagiau būtų ir rankų daugiau turėtume. O gal centre mus priimtų?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 11:52)
Merga - na nesureikšmink... tegu žinosi tas kas siuntė, kiekvienas turi į savo nuomonę.... o mes žinom ką darom ir dėl ko... taip kad , nosytės nenukabint, rankų nenuleist - ryt jau gruodžio 1-oji
Dėl onko moterų - reikia ruošti apie 90 dovanėlių, pristatyti jas reikės apie gruodžio 20 d.
Jei tik būsiu laisva aš UŽ visomis 4
Sveikutes
mano dovaneles mazoms mergytems paruostos .Gal kuri vaziuotumet pro zv. uosta ir uzsuktumet (iduociau dar batus , vaikiskos patalynes)
mano dovaneles mazoms mergytems paruostos .Gal kuri vaziuotumet pro zv. uosta ir uzsuktumet (iduociau dar batus , vaikiskos patalynes)
Laba diena mamytės,
ieškau mamytės, kuri neseniai susilaukė arba laukiasi mergytės. Pati auginu 4 mėn. mergytę, tai galėčiau nuolat padėt dukriuko išaugtais rūbeliais ir kitais būtinais daiktais. Tikiuosi ne vienkartinio bendravimo
ieškau mamytės, kuri neseniai susilaukė arba laukiasi mergytės. Pati auginu 4 mėn. mergytę, tai galėčiau nuolat padėt dukriuko išaugtais rūbeliais ir kitais būtinais daiktais. Tikiuosi ne vienkartinio bendravimo
Sveikos kažkokia nesekmių diena, turėjau atvežt pyragą, dovanėles ir rūbelius, bet perdaviau broliui. Išvažiavus iš namų netoli nuvažiavau nes užšalo salerka valandą laiko prastirojau šaltoj mašinoj kol suradau kas ją nutems į garažą. Ir perdaviau daiktus broliui, tikiuosi jis sėkmingai atidavė kam nors iš darbuotojų
QUOTE(Storm @ 2010 11 30, 13:11)
aš dar kokią draugę prikabinsiu, kad smagiau būtų ir rankų daugiau turėtume. O gal centre mus priimtų?
na buvo mintis, bet ... gal rasim... kol kas kas ir pamokintų nelabai turiu... paiškose
P.S. Roma moka velti, ji gr. 6 d. gryžta, tai gal ir pamokintų...
QUOTE(darara @ 2010 11 30, 15:50)
Sveikutes
aš ryt važiuoju iki "Ryto" 11 val ten būsiu, susiskambinam, gal prasuksiu
nes ir savo po to užveiu, ir Ingusiaa dovanėles į centrą...
QUOTE(bbrigitux @ 2010 11 30, 16:59)
Laba diena mamytės,
reikia prašyti kokios šeimos soc. darbuotojų...
vyr. soc.darbuotoja Roma iš atostogų gryš gr. 6 d., jos paprašysime kad ką pažiūrėtų.... priminkit tik prašau
QUOTE(archeologe @ 2010 11 30, 17:32)
Sveikos kažkokia nesekmių diena, turėjau atvežt pyragą, dovanėles ir rūbelius, bet perdaviau broliui. Išvažiavus iš namų netoli nuvažiavau nes užšalo salerka valandą laiko prastirojau šaltoj mašinoj kol suradau kas ją nutems į garažą. Ir perdaviau daiktus broliui, tikiuosi jis sėkmingai atidavė kam nors iš darbuotojų
o jūs pati nesušalot...
pasiskambinsiu Neringai pasiteirauti ar atvežė
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 19:55)
Sulašau, bet kad nebuvo ką daryti su ta mašina
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 17:55)
reikia prašyti kokios šeimos soc. darbuotojų...
vyr. soc.darbuotoja Roma iš atostogų gryš gr. 6 d., jos paprašysime kad ką pažiūrėtų.... priminkit tik prašau
aš jau kalbėjau tuo klausimu su p. Roma. šiuo metu nėra jokios šeimos su maža mergyte. O sandeliuot rūbelių aš irgi nenoriu namuose, tai ir parašiau čia. gal atsiras kokia mamytė kuriai reikalinga tokia pagalba