Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 28, 22:45)
laikom  thumbup.gif

Moteriškė persigalvojo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
P.S tai kam tadum dėti skelbimus bash.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 29, 10:21)
Moteriškė persigalvojo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
P.S tai kam tadum dėti skelbimus bash.gif

bjaurūs mes lietuviai schmoll.gif
perskaiciau paskutines zinutes-pradejau abejot gal ir man geda senus duot-nu bet
gi yra žmonių kuriems gal reikia....
Siaip dar pora kuprinių radau irgi panesiotų gal ka ir pataisyt reiktų. rūbelius dar kai kurius praskalbt idejau. Nu ir jei neapsigalvosit- esam Rumpiskes gv. tik kad laisva busiu tiktai ketvirtadieni arba po 20.30 doh.gif . O jau nuo sekmadienio-visas laikas tiks smile.gif . butu 2 siuksliniai maisai rubu ir tasike su sirupais ir zaislais
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 29, 12:33)
perskaiciau paskutines zinutes-pradejau abejot gal ir man geda senus duot-nu bet
Siaip dar pora kuprinių radau irgi panesiotų gal ka ir pataisyt reiktų. rūbelius dar kai kurius praskalbt idejau. Nu ir jei neapsigalvosit- esam Rumpiskes gv. tik kad laisva busiu tiktai ketvirtadieni arba po 20.30 doh.gif . O jau nuo sekmadienio-visas laikas tiks smile.gif . butu 2 siuksliniai maisai rubu ir tasike su sirupais ir zaislais

Aš šalia gyvenu, galiu paimt daiktus ir nuvežt. Rašykit kai bus paruošta.
Atsakyti
QUOTE(mama-gita @ 2010 11 29, 11:33)

taip, visko reikia, svarbu daiktai būtų tvarkingi, nesuplyšę, tinkami dėvėti...
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 29, 12:20)
taip, visko reikia, svarbu daiktai būtų tvarkingi, nesuplyšę, tinkami dėvėti...
mirksiukas.gif

Ir žinoma tinka ne pirmos jaunystės mirksiukas.gif
Atsakyti
Damos, priminkit adresa, kur dovaneles reikia pristatyti? g.gif Ketvirtadieni nebus dar per velu?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 29, 00:45)

sėkmės jums susitinkant sau mažyliu  wub.gif
tu čia dėl manęs.... na nėra strioko taip sakant mirksiukas.gif

Sakoma dėkot negalima tai 4u.gif
Atsakyti
merginos - kaip jūs manot dėl širdelių onko moterim... Karalystė forumietė yra pagaminusi apie 30 vnt.

na man taip kirba vis širdelėje, kad mažai prisidėsim mes... turiu mintį - rasti patalpas ir svarbiausia vėlėją, kuri pamokintų padaryti širdelę.... susirinktume ir nuveltume... manau tai nėra sudėtinga... kaip būtų miela wub.gif kartu padarytume ir atvirukus, supakuotume... darbo būtų nemažai, bet - kiekviena atėjusioji galėtų savo rankomis ir širdimi sušildyti dovanėlę ir tai būtų taip konkretu - moteris moteriai, kaip jau kelintą kartą tai dedikuojame... Ką manot? ar būtų norinčių? salę rasti manau nėra sudėtinga... kokia gruodžio 10 d. būtų pats tas daryti...

laukiu jūsų minčių ir pasiūlymo - gal as žino patalpas ir vėlėją!!!!!!!!!!! Vilnos turim visą maišą baltos, manau įmaišius kokių spalvų -gautųsi labai gražios širdelės, negi Kalėdinės.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 00:45)
merginos - kaip jūs manot dėl širdelių onko moterim... Karalystė forumietė yra pagaminusi apie 30 vnt.

na man taip kirba vis širdelėje, kad mažai prisidėsim mes... turiu mintį - rasti patalpas ir svarbiausia vėlėją, kuri pamokintų padaryti širdelę.... susirinktume ir nuveltume... manau tai nėra sudėtinga... kaip būtų miela  wub.gif  kartu padarytume ir atvirukus, supakuotume... darbo būtų nemažai, bet - kiekviena atėjusioji galėtų savo rankomis ir širdimi sušildyti dovanėlę ir tai būtų taip konkretu -  moteris moteriai, kaip jau kelintą kartą tai dedikuojame... Ką manot? ar būtų norinčių? salę rasti manau nėra sudėtinga... kokia gruodžio 10 d. būtų pats tas daryti...

laukiu jūsų minčių ir pasiūlymo - gal as žino patalpas ir vėlėją!!!!!!!!!!! Vilnos turim visą maišą baltos, manau įmaišius kokių spalvų -gautųsi labai gražios širdelės, negi Kalėdinės.. mirksiukas.gif

Aš už.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 26, 11:46)
topsecret.gif Kol kas turiu nedidelę vilties kibirkštėlę,kad Neringos prižiūrimam tėčiui su 3 vaikais gali nusisšypsoti kalėdinis stebuklas-šaldytuvas(jį rytoj jei neapsiims užsiprašę) važiuosim su MB parvešti į Palangą,taip kad laikom "čiurikus"  ax.gif

Laba diena,jei neatsiras nenumatytu dalyku,gali buti kad savaitgali turesim veikianti saldytuva.Nieko negaliu pazadeti,bet jei ka,kur reiktu kreiptis,kad saldytuvas pasiektu teveli ir mazylius?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 11 30, 01:45)

na man taip kirba vis širdelėje, kad mažai prisidėsim mes... turiu mintį - rasti patalpas ir svarbiausia vėlėją, kuri pamokintų padaryti širdelę.... susirinktume ir nuveltume... manau tai nėra sudėtinga... kaip būtų miela  wub.gif  kartu padarytume ir atvirukus, supakuotume... darbo būtų nemažai, bet - kiekviena atėjusioji galėtų savo rankomis ir širdimi sušildyti dovanėlę ir tai būtų taip konkretu -  moteris moteriai, kaip jau kelintą kartą tai dedikuojame... Ką manot? ar būtų norinčių? salę rasti manau nėra sudėtinga... kokia gruodžio 10 d. būtų pats tas daryti...

thumbup.gif
Ir aš už
Atsakyti
QUOTE(pukalo @ 2010 11 30, 09:11)
Laba diena,jei neatsiras nenumatytu dalyku,gali buti kad savaitgali turesim veikianti saldytuva.Nieko negaliu pazadeti,bet jei ka,kur reiktu kreiptis,kad saldytuvas pasiektu teveli ir mazylius?

Į mane blush2.gif ,o aš su soc.darbuota Neringą jiems nuveštume smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Požiūris @ 2010 11 29, 15:03)
Damos, priminkit adresa, kur dovaneles reikia pristatyti? g.gif Ketvirtadieni nebus dar per velu?

Turgaus g 22.Šeimos ir vaiko gerovės centras smile.gif
Papildyta:
Ir dar: mailu širyt gavau šio straipsnio atsiliepimų nuorodą. Ką siuntęs asmuo norėjo pasakyti,tiesą pasakius taip ir nesupratau g.gif
http://www.ve.lt/nau...kspreso-514850/
Atsakyti