Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

Merga, sveik, kad nuotaika pasitaisytų ir tau turiu šį tą. Kai pasveiksi atiduosiu smile.gif (jei pameni apie ką mes kalbėjom širdeles veldamos. Na prisimeni juk, apie bėdas su kai kurių daiktų nusipirkimais mums Lietuvoj smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 01 07, 13:27)
Merga, sveik, kad nuotaika pasitaisytų ir tau turiu šį tą. Kai pasveiksi atiduosiu smile.gif (jei pameni apie ką mes kalbėjom širdeles veldamos. Na prisimeni juk, apie bėdas su kai kurių daiktų nusipirkimais mums Lietuvoj smile.gif)

Aga prisimenu 4u.gif
Pirmadienį tikiuosi,jau būt žmoniškos formos ir vėl kibti į visus darbus smile.gif
Ne į temą:

Šiuo metu atrodau taip" http://rhymes.yakabe...winter_cold.gif
Pasidalinsiu MB pastebėjimu : "Mamukai,tavo pilvas plokštesnis" matai koslulys ir kudina" bash.gif:
Atsakyti
merga,ir as sergu drauge su tavim biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 07, 15:22)
merga,ir as sergu drauge su tavim biggrin.gif  cool.gif

Dabar aišku nuo kurios pusės čiaudulius Gargžduos girdėjau lotuliukas.gif 4u.gif sveik 4u.gif
Mano šeimynėlė jau baigia,o aš jau 2 rozu varau. Užtat kol gulinėju,man reiks visam gėriui priekabos doh.gif ,nes mašinon greit netilps biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 07, 15:27)
Dabar aišku nuo kurios pusės čiaudulius Gargžduos girdėjau  lotuliukas.gif  4u.gif  sveik  4u.gif
Mano šeimynėlė jau baigia,o aš jau 2 rozu varau. Užtat kol gulinėju,man reiks visam gėriui priekabos  doh.gif ,nes mašinon greit netilps  biggrin.gif  biggrin.gif

va va,kas įdomiausia šį sykį ne kosulys,o čiaudulys nežmoniškas doh.gif kartais taip,kad net pati išsigąstu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
RYTOJ NUO 9 val iki 11 val.Būsiu KLAIPĖDOJE TAD VISAS ,KURIAS BUVAU ŽADĖJUS APLANKYTI ŠIANDIEN, APLANKYSIU RYTOJ BŪTINAI.PRAŠYMAS : JEI NEBŪTUMĖTE NAMUOSE TUO LAIKU DUOKIT ŽINOTI SMS 861725644.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 10, 17:31)
RYTOJ NUO  9 val iki 11 val.Būsiu KLAIPĖDOJE TAD VISAS ,KURIAS BUVAU ŽADĖJUS APLANKYTI ŠIANDIEN, APLANKYSIU RYTOJ BŪTINAI.PRAŠYMAS : JEI NEBŪTUMĖTE NAMUOSE TUO LAIKU DUOKIT ŽINOTI SMS 861725644.

Merga, a, merga, mane aplankysi????
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2011 01 10, 18:06)
Merga, a, merga, mane aplankysi????

Kur ir kada mirksiukas.gif
Požiūrį. nežinau Jūsų konkretaus adreso. Namas tai dyydelis,galiu pašūkallioti ,Požiūri,Požiūri,bet bijau,kad gali biški fool.gif palaikyti ir iškvietsti GMP biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tai gal mažu man sms parašytumėte a blush2.gif
Atsakyti
vienu žodžiu be žodžių- nuvažiavau šiandien pas nelsi,galvojat ją aplankiau schmoll.gif NE,netoli jos namo man į užpakalį,nu ne man ,bet mano mašinai,įvažiavo blondinė bash.gif; rytoj vešiuos ten su savim kunigą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 01 11, 10:05)
Kur ir kada  mirksiukas.gif
Požiūrį. nežinau Jūsų konkretaus adreso. Namas tai dyydelis,galiu pašūkallioti ,Požiūri,Požiūri,bet bijau,kad gali biški fool.gif palaikyti ir iškvietsti GMP  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tai gal mažu man sms parašytumėte a blush2.gif

hihihi.gif

Tuoj rasau SMS.
QUOTE(merga @ 2011 01 11, 14:39)
vienu žodžiu be žodžių- nuvažiavau šiandien pas nelsi,galvojat ją aplankiau schmoll.gif  NE,netoli jos namo man į užpakalį,nu ne man ,bet mano mašinai,įvažiavo blondinė bash.gif; rytoj vešiuos ten su savim kunigą  doh.gif  biggrin.gif

swoon.gif
Papildyta:
Siunciau sms ir telefas issikrove, jei negavot-saukit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2011 01 11, 18:35)
hihihi.gif

Tuoj rasau SMS.

swoon.gif
Papildyta:
Siunciau sms ir telefas issikrove, jei negavot-saukit doh.gif

Negavau Jūsų žinutės tai jau šaukiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif .

Šiandien kaip ir vakar tęsių kelionę po Klaipėdą.Jei kas ką turite atiduodamo raome man sms mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Noriu padovanuoti skurstanciai mamai (kuri galbut tik laukiasi) VONELE kudikiui su stovu, vokeli naujagimiui. ir rubeliu siek tiek jau paaugusiems leliukams. Prasau kreiptis i AZ tik istikruju sunkiai besiverciancia mama. Privesiu pati. Gal kas pazistat tokia seima, rasykit man.

Vonele su stovu.
user posted image

LIKO VIENAS VOKELIS!
user posted image

Bliuskytes, 0-3men., 56-62cm
user posted image

Bliuskytes, 6-9men.., 74cm.
user posted image

0-3men.
user posted image

Vasariniai kostiumėliai, 3-6men. user posted image

Siltas megztukas, maikyte. Megztukas 74cm, 8lt.
user posted image

Papildyta:
džinsiukai su medvilniniu pamušalu viduj.
Sviesiai melyni raso 80cm
Tamsiai melyni 74cm
user posted image

veliurini kostiumėli mazyliui 62cm
user posted image

bliuzoniukas 0-3men.
user posted image

treningiukai, 6-12men.
user posted image

Botai. Viduj pasiltinimas. Viduj 12-12,5cm.
user posted image

DEL VISKO I AZ
4u.gif
Atsakyti