Merga, sveik, kad nuotaika pasitaisytų ir tau turiu šį tą. Kai pasveiksi atiduosiu (jei pameni apie ką mes kalbėjom širdeles veldamos. Na prisimeni juk, apie bėdas su kai kurių daiktų nusipirkimais mums Lietuvoj )
QUOTE(Storm @ 2011 01 07, 13:27)
Merga, sveik, kad nuotaika pasitaisytų ir tau turiu šį tą. Kai pasveiksi atiduosiu (jei pameni apie ką mes kalbėjom širdeles veldamos. Na prisimeni juk, apie bėdas su kai kurių daiktų nusipirkimais mums Lietuvoj )
Aga prisimenu
Pirmadienį tikiuosi,jau būt žmoniškos formos ir vėl kibti į visus darbus
Ne į temą:
Šiuo metu atrodau taip" http://rhymes.yakabe...winter_cold.gif
Pasidalinsiu MB pastebėjimu : "Mamukai,tavo pilvas plokštesnis" matai koslulys ir kudina" :
merga,ir as sergu drauge su tavim
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 07, 15:22)
merga,ir as sergu drauge su tavim
Dabar aišku nuo kurios pusės čiaudulius Gargžduos girdėjau sveik
Mano šeimynėlė jau baigia,o aš jau 2 rozu varau. Užtat kol gulinėju,man reiks visam gėriui priekabos ,nes mašinon greit netilps
QUOTE(merga @ 2011 01 07, 15:27)
Dabar aišku nuo kurios pusės čiaudulius Gargžduos girdėjau sveik
Mano šeimynėlė jau baigia,o aš jau 2 rozu varau. Užtat kol gulinėju,man reiks visam gėriui priekabos ,nes mašinon greit netilps
va va,kas įdomiausia šį sykį ne kosulys,o čiaudulys nežmoniškas kartais taip,kad net pati išsigąstu
RYTOJ NUO 9 val iki 11 val.Būsiu KLAIPĖDOJE TAD VISAS ,KURIAS BUVAU ŽADĖJUS APLANKYTI ŠIANDIEN, APLANKYSIU RYTOJ BŪTINAI.PRAŠYMAS : JEI NEBŪTUMĖTE NAMUOSE TUO LAIKU DUOKIT ŽINOTI SMS 861725644.
QUOTE(merga @ 2011 01 10, 17:31)
RYTOJ NUO 9 val iki 11 val.Būsiu KLAIPĖDOJE TAD VISAS ,KURIAS BUVAU ŽADĖJUS APLANKYTI ŠIANDIEN, APLANKYSIU RYTOJ BŪTINAI.PRAŠYMAS : JEI NEBŪTUMĖTE NAMUOSE TUO LAIKU DUOKIT ŽINOTI SMS 861725644.
Merga, a, merga, mane aplankysi????
QUOTE(Storm @ 2011 01 10, 18:06)
Merga, a, merga, mane aplankysi????
Kur ir kada
Požiūrį. nežinau Jūsų konkretaus adreso. Namas tai dyydelis,galiu pašūkallioti ,Požiūri,Požiūri,bet bijau,kad gali biški palaikyti ir iškvietsti GMP
tai gal mažu man sms parašytumėte a
vienu žodžiu be žodžių- nuvažiavau šiandien pas nelsi,galvojat ją aplankiau NE,netoli jos namo man į užpakalį,nu ne man ,bet mano mašinai,įvažiavo blondinė ; rytoj vešiuos ten su savim kunigą
QUOTE(merga @ 2011 01 11, 10:05)
Kur ir kada
Požiūrį. nežinau Jūsų konkretaus adreso. Namas tai dyydelis,galiu pašūkallioti ,Požiūri,Požiūri,bet bijau,kad gali biški palaikyti ir iškvietsti GMP
Tuoj rasau SMS.
QUOTE(merga @ 2011 01 11, 14:39)
vienu žodžiu be žodžių- nuvažiavau šiandien pas nelsi,galvojat ją aplankiau NE,netoli jos namo man į užpakalį,nu ne man ,bet mano mašinai,įvažiavo blondinė ; rytoj vešiuos ten su savim kunigą
Papildyta:
Siunciau sms ir telefas issikrove, jei negavot-saukit
QUOTE(Požiūris @ 2011 01 11, 18:35)
Negavau Jūsų žinutės tai jau šaukiu .
Šiandien kaip ir vakar tęsių kelionę po Klaipėdą.Jei kas ką turite atiduodamo raome man sms
Sveiki
Noriu padovanuoti skurstanciai mamai (kuri galbut tik laukiasi) VONELE kudikiui su stovu, vokeli naujagimiui. ir rubeliu siek tiek jau paaugusiems leliukams. Prasau kreiptis i AZ tik istikruju sunkiai besiverciancia mama. Privesiu pati. Gal kas pazistat tokia seima, rasykit man.
Vonele su stovu.
LIKO VIENAS VOKELIS!
Bliuskytes, 0-3men., 56-62cm
Bliuskytes, 6-9men.., 74cm.
0-3men.
Vasariniai kostiumėliai, 3-6men.
Siltas megztukas, maikyte. Megztukas 74cm, 8lt.
Papildyta:
džinsiukai su medvilniniu pamušalu viduj.
Sviesiai melyni raso 80cm
Tamsiai melyni 74cm
veliurini kostiumėli mazyliui 62cm
bliuzoniukas 0-3men.
treningiukai, 6-12men.
Botai. Viduj pasiltinimas. Viduj 12-12,5cm.
DEL VISKO I AZ
Noriu padovanuoti skurstanciai mamai (kuri galbut tik laukiasi) VONELE kudikiui su stovu, vokeli naujagimiui. ir rubeliu siek tiek jau paaugusiems leliukams. Prasau kreiptis i AZ tik istikruju sunkiai besiverciancia mama. Privesiu pati. Gal kas pazistat tokia seima, rasykit man.
Vonele su stovu.
LIKO VIENAS VOKELIS!
Bliuskytes, 0-3men., 56-62cm
Bliuskytes, 6-9men.., 74cm.
0-3men.
Vasariniai kostiumėliai, 3-6men.
Siltas megztukas, maikyte. Megztukas 74cm, 8lt.
Papildyta:
džinsiukai su medvilniniu pamušalu viduj.
Sviesiai melyni raso 80cm
Tamsiai melyni 74cm
veliurini kostiumėli mazyliui 62cm
bliuzoniukas 0-3men.
treningiukai, 6-12men.
Botai. Viduj pasiltinimas. Viduj 12-12,5cm.
DEL VISKO I AZ