Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

Gita,manau pabandžiusi nuraminsi save..o nepabandžiusi vis dvejosi rolleyes.gif

Ramių šv.Kūčių,linksmų ir stebuklingų šv.Kalėdų 4u.gif wub.gif
Atsakyti
mamytės, ir ne tik mirksiukas.gif

Prasmingų ir svarių darbų!

Drąsių idėjų, lengvos laimės rankos!

Atvirumo viskam, kas nauja!

Šilumos ir jaukumo Jūsų namams ir

paties gražiausio Kalėdų stebuklo!.....

Nuoširdžiausi linkėjimai šv. Kalėdų proga!
Atsakyti
Su Šventom Kalėdom!

Te nepavargsta niekad Jūsų geros širdys,dalinančios gerumą ir šilumą...
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gita @ 2010 12 24, 11:35)
Sveikos

Pritariu mmergytei,kad pabandytum ją užkalbinti.Visko gali būti.gali būti,kad susidomės,gali būti ,kad ir piktu žodžiu pavarys.Šiaip geriau būtų išsiaiškinti jos adresą.Jei ji degraduoja ,tai yra tikimybė,kad yra soc.rizikos šeima.O tai reiškia,kad vaikas gali būti centro žinioje. smile.gif
Atsakyti
Linksmu ŠVENČIŲ visoms angelo paliestoms wub.gif
Atsakyti
Saulyte, o foto is Ryto tik tiek? Kazkaip nerandu pazistamu veidu...

SVEIKINU VISAS SUPERMAMYTES SU ŠVENTĖMIS....
JŪS ESATE STEBŪKLAS DAUGELIO ŽMONIŲ GYVENIME...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita&P: 27 gruodžio 2010 - 22:12
QUOTE(Jurgita&P @ 2010 12 27, 22:11)
Saulyte, o foto is Ryto tik tiek? Kazkaip nerandu pazistamu veidu...

dar turiu kažkiek... iš Kalėdų senio dar laukiu....
bet, nebėra tų veidų ką matei prieš kelis metus.... arba jau po 18 ir išėjo, o mažiukai pas globėjus... pasikeitę vaikai mirksiukas.gif
nors foto Rimantė ir Vygantė, bet jos gal vėliau jau atvyko į "Rytą"....
mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulyte, o gal galima būtų foto iš širdelių vėlimo į paštą? Labai jau draugės laukia, sakė archyvui reik smile.gif audranes@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, apie rūbelius parašiau sandėliuke, ir gavau daug žinučių. Net nesitikėjau tokios reakcijos.

Šiandien į gerovės centrą atvežiau rūbelių ir žaislų. Neradau nei Romos nei Neringos. Norėjau pasikalbėt.
Po naujų ruošiuosi atrinkti rubeliu savo mažosios mergaičiukės. Nuo gimimo iki 6 mėn. (kol kas)
Nesinori atiduoti geriančiai šeimai, nes turiu savo požiūrį į tokius žmones.
Atiduočiau kokybiškus rūbeliu, išplautus ir išlygintus. Buteliukus, čiulptukus, soskes. Kad tik kažkokiai mamytei palengvinčiau gyvenimą.
Nesinori kad būtų išdraskyta, ištampyta, galų gale išmesta verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2010 12 29, 21:24)

Nesinori kad būtų išdraskyta, ištampyta, galų gale išmesta  verysad.gif

gal taip ir nera, bet man irgi kazkodel maloniau kai duodu ir zinau, kas gauna smile.gif
Taigi, turiu rubeliu berniukui kazkur apie 3-5 metu, tik duokit zinot jei yra kam reikia 4u.gif manau ir zaislu mano vaikai parinktu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, galit turėt kokią norit nuomonę apie geriančius tėvus. Mes ją irgi turime, bet padedame ne jiems, o vaikams, kuriems ir taip sunku būti tokioj aplinkoj, o dar ir žmonės juos skirsto - čia tie - alkoholikų vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 12 30, 20:02)
Merginos, galit turėt kokią norit nuomonę apie geriančius tėvus. Mes ją irgi turime, bet padedame ne jiems, o vaikams, kuriems ir taip sunku būti tokioj aplinkoj, o dar ir žmonės juos skirsto - čia tie - alkoholikų vaikai.

Sveikos kas nesergat (pči) doh.gif ,nes gripas mane užlaužė "negyvai"kaip ir visą mano šeimą.Išguldė po lovas ir baigtas kriukis (mmšh).
Pritariu Storm. Kiekvienas mes turime savo nuomonę apie pijokus,bet padedam vaikams thumbup.gif thumbup.gif .Juk nekalti dėl tėvų gyvenimo būdo ir ne savo noru rinkosi tokias šeimas mirksiukas.gif ,o kartais ir tiems patiems degradavusiems padedu(ypač per šalčius),nes kaip bebūtų jie kad ir nužmogėję bet žmonės smile.gif
Sveikinu visas visas su artėjančiais Naujaisiais. Linku visoms SVEIKATOS, toliau dalinti gėrį ir skleisti gerą nuotaiką wink_3.gif oro_buckis.gif
O aš šliaužiu(pčih)[gerai,kad virtualiai apkrėsti ne vienos negaliu] lovon.Fejerverkai bus lovoje biggrin.gif cool.gif
Atsakyti