Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

Kadangi šiandien tikriausia neturėsiu progos įlisti į SM ,todėl noriu pasveikinti mūsų kepejėlę mmergyte su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar dėžę savo kepiniu centro šventei prikepusi į mano mašiniuką į krovė thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes darbe pasitareme ir nusprendeme nedaryti kasmetinio keitimosi dovanelemis, o susideti pinigeliu ir dar kas ka is namu turi ir geroves centrui perduoti, tai esu ipareigota paklausti galbut kazka konkretaus uz tuos pinigeliu reiketu nupirkti kokiai seimai (ar seimoms)? g.gif planuojame viska pristatyti ketvirtadieni smile.gif
Atsakyti
mmergyte - su tortadieniu 4u.gif 4u.gif valio valio !!!!

QUOTE(Chamelione @ 2010 12 21, 09:20)
sveikos  4u.gif  mes darbe pasitareme ir nusprendeme nedaryti kasmetinio keitimosi dovanelemis, o susideti pinigeliu ir dar kas ka is namu turi ir geroves centrui perduoti, tai esu ipareigota paklausti galbut kazka konkretaus uz tuos pinigeliu reiketu nupirkti kokiai seimai (ar seimoms)?  g.gif  planuojame viska pristatyti ketvirtadieni  smile.gif

ar turi galimybę užvažiuoti pas Romą pasikalbėti? tikrai pasiūlys padorią šeimą, kurie tikrai labai labai pasidžiaugtų dovana, gal net vaišėm Kūčių stalui mirksiukas.gif
arba skambink 8 46 314781 Romai mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau po vaikų namai "Rytas" šventės thumbup.gif
mielieji Kalėdinių norų pildytojos ir pildytojai - AČIŪ vaikų vardu už dovanas - vaikai buvo begalo laimingi wub.gif o kas gali būti smagiau už laimingas akis, šypseną veide, padėką ir pasidžiaugimą kartu wub.gif

vėliau vakare įkelsiu foto keletą ir tasaitą dėl pinigėlių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 21, 19:05)
aš jau po vaikų namai "Rytas" šventės thumbup.gif
mielieji Kalėdinių norų pildytojos ir pildytojai - AČIŪ vaikų vardu už dovanas - vaikai buvo begalo laimingi  wub.gif o kas gali būti smagiau už laimingas akis, šypseną veide, padėką ir pasidžiaugimą kartu  wub.gif

vėliau vakare įkelsiu foto keletą ir tasaitą dėl pinigėlių mirksiukas.gif

O taip hihihi.gif ypač Jonas biggrin.gif ir mergaitė su Tanios dovanotu vežimėliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 08:12)
O taip hihihi.gif ypač  Jonas  biggrin.gif ir mergaitė su Tanios dovanotu vežimėliu  thumbup.gif

Aha, maciau ta mergyte... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 10:12)
O taip hihihi.gif ypač  Jonas  biggrin.gif ir mergaitė su Tanios dovanotu vežimėliu  thumbup.gif

Gaila kad negalejau dalyvauti verysad.gif Lauksiu foto
Atsakyti
dziugu,kad jau ivyko pirmasis Kaledu stebuklas wub.gif
Atsakyti
o taip, smagu buvo matyt ir vaikus, kaip pasikeitę... atėjo ir jau išėję iš "Ryto", na smagu buvo pabendraut, nes jie užaugę mūsų akyse... Anksčiau ne tik šventę organizuodavom šią, o ir lankydavomės labai dažnai, gamindavom valgį, kosmetikos vakarėliai būdavo.... tik su SM 6 metai, o prieš SM irgi draugavau... mirksiukas.gif
taip kad ir keista gal pasirodė Pakalnute klp, kad mes juos su Elve žinom vardais mirksiukas.gif

Įkeliu kelias foto, daugiau foto gausiu iš Kalėdų senio mirksiukas.gif

mažąją dalį dovanų foto jau buvau įkėlusi, nes iš viso buvo apie 60 mirksiukas.gif

vaikų fragmentas iš vaidinimo

user posted image

dovanų maišai - vienas laaaaaaabai didelis ir trys mažesni mirksiukas.gif

user posted image

žaidimai su vaikais

user posted image

kažkaip nenupaveikslavau vaikų su dovanomis.... buvo tokia įtampa, dalijimas, o po to ....
blush2.gif
na iš Kalėdų senio padėjėjos gal bus

dėl vaišių - nuo SM nupirkom diiiiidelį šakotį, sakė labai skanus buvo ir mačiau kaip mielai visi ragavo thumbup.gif

Surinkta :
1. Jurgita 30 lt
2. Elve 20 lt
3. Gute 10 lt
4. Senti 20 lt
5. Galleta 20 lt
6. Dalmatija 30 lt
7.xxxsaulyte 20 lt

Is viso : 150 lt, sumokėta 127,10 lt, tai turim likutį 23 lt

ką daryti su juo? gal šiandien "Gerovės" centro vaikam ką nors nupirkti, šakočiuką kokį? kaip manot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 gruodžio 2010 - 11:33
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 22, 11:29)
tai turim likutį 23 lt

ką daryti su juo? gal šiandien "Gerovės" centro vaikam ką nors nupirkti, šakočiuką kokį? kaip manot? g.gif

Žinoma.Nes šiandieniai vaikai tokių vaišių stalo kaip "Ryto" tikrai nėmatė savo gyvenime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 11:44)
Žinoma.Nes šiandieniai vaikai tokių vaišių stalo kaip "Ryto" tikrai nėmatė savo gyvenime  mirksiukas.gif

taip,sutinku ir tą puikiai žinau, kad "Gerovės" centro šeimų vaikai ne visada žino ką valgys... bet jie turi mamas, tėvelius šalia ... tieiosg, toks gyvenimas...

gerai, nupirksiu šakotį, bus vaikams. Atvažiuosiu pavėlavus, bet prisijungsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
aš jau nebenuvažiavau į šventę doh.gif tik 19 val atsilaisvinau iš gydytojo...
taip kad pas mane mūsų pinigėlių 23 lt - gal kokiam vaikiukui mišinėlio nupirkti .. ar tyrelių... norisi mažiukus lėliukus tada gal palepinti wub.gif
ryt užvešiu Romai mirksiukas.gif

labai laukiam dalyvavusių šventėje įspudžių mirksiukas.gif
Atsakyti