Kadangi šiandien tikriausia neturėsiu progos įlisti į SM ,todėl noriu pasveikinti mūsų kepejėlę mmergyte su gimtadieniu
Vakar dėžę savo kepiniu centro šventei prikepusi į mano mašiniuką į krovė
sveikos mes darbe pasitareme ir nusprendeme nedaryti kasmetinio keitimosi dovanelemis, o susideti pinigeliu ir dar kas ka is namu turi ir geroves centrui perduoti, tai esu ipareigota paklausti galbut kazka konkretaus uz tuos pinigeliu reiketu nupirkti kokiai seimai (ar seimoms)? planuojame viska pristatyti ketvirtadieni
mmergyte - su tortadieniu valio valio !!!!
ar turi galimybę užvažiuoti pas Romą pasikalbėti? tikrai pasiūlys padorią šeimą, kurie tikrai labai labai pasidžiaugtų dovana, gal net vaišėm Kūčių stalui
arba skambink 8 46 314781 Romai
QUOTE(Chamelione @ 2010 12 21, 09:20)
sveikos mes darbe pasitareme ir nusprendeme nedaryti kasmetinio keitimosi dovanelemis, o susideti pinigeliu ir dar kas ka is namu turi ir geroves centrui perduoti, tai esu ipareigota paklausti galbut kazka konkretaus uz tuos pinigeliu reiketu nupirkti kokiai seimai (ar seimoms)? planuojame viska pristatyti ketvirtadieni
ar turi galimybę užvažiuoti pas Romą pasikalbėti? tikrai pasiūlys padorią šeimą, kurie tikrai labai labai pasidžiaugtų dovana, gal net vaišėm Kūčių stalui
arba skambink 8 46 314781 Romai
aš jau po vaikų namai "Rytas" šventės
mielieji Kalėdinių norų pildytojos ir pildytojai - AČIŪ vaikų vardu už dovanas - vaikai buvo begalo laimingi o kas gali būti smagiau už laimingas akis, šypseną veide, padėką ir pasidžiaugimą kartu
vėliau vakare įkelsiu foto keletą ir tasaitą dėl pinigėlių
mielieji Kalėdinių norų pildytojos ir pildytojai - AČIŪ vaikų vardu už dovanas - vaikai buvo begalo laimingi o kas gali būti smagiau už laimingas akis, šypseną veide, padėką ir pasidžiaugimą kartu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 21, 19:05)
aš jau po vaikų namai "Rytas" šventės
O taip ypač Jonas ir mergaitė su Tanios dovanotu vežimėliu
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 08:12)
Aha, maciau ta mergyte...
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 10:12)
Gaila kad negalejau dalyvauti Lauksiu foto
dziugu,kad jau ivyko pirmasis Kaledu stebuklas
o taip, smagu buvo matyt ir vaikus, kaip pasikeitę... atėjo ir jau išėję iš "Ryto", na smagu buvo pabendraut, nes jie užaugę mūsų akyse... Anksčiau ne tik šventę organizuodavom šią, o ir lankydavomės labai dažnai, gamindavom valgį, kosmetikos vakarėliai būdavo.... tik su SM 6 metai, o prieš SM irgi draugavau...
taip kad ir keista gal pasirodė Pakalnute klp, kad mes juos su Elve žinom vardais
Įkeliu kelias foto, daugiau foto gausiu iš Kalėdų senio
mažąją dalį dovanų foto jau buvau įkėlusi, nes iš viso buvo apie 60
vaikų fragmentas iš vaidinimo
dovanų maišai - vienas laaaaaaabai didelis ir trys mažesni
žaidimai su vaikais
kažkaip nenupaveikslavau vaikų su dovanomis.... buvo tokia įtampa, dalijimas, o po to ....
na iš Kalėdų senio padėjėjos gal bus
dėl vaišių - nuo SM nupirkom diiiiidelį šakotį, sakė labai skanus buvo ir mačiau kaip mielai visi ragavo
Surinkta :
1. Jurgita 30 lt
2. Elve 20 lt
3. Gute 10 lt
4. Senti 20 lt
5. Galleta 20 lt
6. Dalmatija 30 lt
7.xxxsaulyte 20 lt
Is viso : 150 lt, sumokėta 127,10 lt, tai turim likutį 23 lt
ką daryti su juo? gal šiandien "Gerovės" centro vaikam ką nors nupirkti, šakočiuką kokį? kaip manot?
taip kad ir keista gal pasirodė Pakalnute klp, kad mes juos su Elve žinom vardais
Įkeliu kelias foto, daugiau foto gausiu iš Kalėdų senio
mažąją dalį dovanų foto jau buvau įkėlusi, nes iš viso buvo apie 60
vaikų fragmentas iš vaidinimo
dovanų maišai - vienas laaaaaaabai didelis ir trys mažesni
žaidimai su vaikais
kažkaip nenupaveikslavau vaikų su dovanomis.... buvo tokia įtampa, dalijimas, o po to ....
na iš Kalėdų senio padėjėjos gal bus
dėl vaišių - nuo SM nupirkom diiiiidelį šakotį, sakė labai skanus buvo ir mačiau kaip mielai visi ragavo
Surinkta :
1. Jurgita 30 lt
2. Elve 20 lt
3. Gute 10 lt
4. Senti 20 lt
5. Galleta 20 lt
6. Dalmatija 30 lt
7.xxxsaulyte 20 lt
Is viso : 150 lt, sumokėta 127,10 lt, tai turim likutį 23 lt
ką daryti su juo? gal šiandien "Gerovės" centro vaikam ką nors nupirkti, šakočiuką kokį? kaip manot?
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 22, 11:29)
tai turim likutį 23 lt
Žinoma.Nes šiandieniai vaikai tokių vaišių stalo kaip "Ryto" tikrai nėmatė savo gyvenime
QUOTE(merga @ 2010 12 22, 11:44)
Žinoma.Nes šiandieniai vaikai tokių vaišių stalo kaip "Ryto" tikrai nėmatė savo gyvenime
taip,sutinku ir tą puikiai žinau, kad "Gerovės" centro šeimų vaikai ne visada žino ką valgys... bet jie turi mamas, tėvelius šalia ... tieiosg, toks gyvenimas...
gerai, nupirksiu šakotį, bus vaikams. Atvažiuosiu pavėlavus, bet prisijungsiu
aš jau nebenuvažiavau į šventę tik 19 val atsilaisvinau iš gydytojo...
taip kad pas mane mūsų pinigėlių 23 lt - gal kokiam vaikiukui mišinėlio nupirkti .. ar tyrelių... norisi mažiukus lėliukus tada gal palepinti
ryt užvešiu Romai
labai laukiam dalyvavusių šventėje įspudžių
taip kad pas mane mūsų pinigėlių 23 lt - gal kokiam vaikiukui mišinėlio nupirkti .. ar tyrelių... norisi mažiukus lėliukus tada gal palepinti
ryt užvešiu Romai
labai laukiam dalyvavusių šventėje įspudžių