P.S. radau kas pakito...
MERGINOS !!!
vaišėm vaikų namai "Rytas" nuo SM mamyčių nusprendėm su direktore Regina, kad nesidubliuoti su jais, nuo mūsų pora šakočių nupirksime didesnių... na jie po kokia 60 lt manau didesni, užvažiuosiu prie stoties kepyklą pasiteirausiu ir gal užsakyčiau pora... tai pinigėlių kas nori dar prisidėti - REIKIA tik va reikia žinoti kiek surinksime pinigėlių, tiek ir nupirksime
galite privešti į sutartą vietą arba rašykit į AŽ, parašysiu savo a/s SEB
Sąrašiukas vaišėm :
1. Jurgita 30 lt
ketvirtadienį nuo 11.45 - 13 val būsiu centre - kas galit ir norit, galit gal privešti dovanėles Rytui!!!!!!!!!!!!!!!!! Arba galiu parašyti vyro darbo adresą - užveštumėte prie "Vėtrungės" - rašykit, nepalikim paskutinei dienai... nes man sunku bus su lėliuku pralėkti... tikiuosiu supratingumo
QUOTE(nelsi @ 2010 12 14, 12:53)
Sveikos, graziai darbuojates mamytes
Ziurejau sarasiuka, tai nesupratau ar yra dar vaikuciu kurie negaus dovaneliu? Gal but galetume ir mes kazkaip prisidet
O as norejau paklaust, gal zinot, gimdymo namams berods buna reikalingi rubeliai pampersiukai paliktiems leliukams. Kur te yra, kur reikia nest. kazkada buvau radus, bet neisisaugojau,o dabar neberandu
Ziurejau sarasiuka, tai nesupratau ar yra dar vaikuciu kurie negaus dovaneliu? Gal but galetume ir mes kazkaip prisidet
O as norejau paklaust, gal zinot, gimdymo namams berods buna reikalingi rubeliai pampersiukai paliktiems leliukams. Kur te yra, kur reikia nest. kazkada buvau radus, bet neisisaugojau,o dabar neberandu
turėjom pora lankymų, su dovanomis prieš 4 metus... na "nesusidraugavom" su tais namais, tiesiog kai kas visiškai nieko nenori...
dėl dovanėlių - taip, jau visi laiškučiai išdalinti....
jei norite prisidėti - galite prie vaišių