Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

Storm,matau kybai apačioj ,klausai,tu gal pasiskambink į "Dienvidį" ar ten nukastas sniegas,kad tave pasitiktų,o tai tikrai žiūrėk ir busi kur užstrigus a g.gif (tfu,tfu,tfu,kad neprišnekčiau karsta.gif )
Papildyta:
QUOTE(Storm @ 2010 12 14, 08:26)
Tai jau ir aš įkišiu savo trigrašį smile.gif. Dėkui visoms už gražų vakarą. Tikiuosi nenusibodau savo kalbom niekam smile.gif. Turiu tokią ydą - liežuvį smile.gif.

Naktibaldą, maišiukai fantastiški. Aš jau pagalvojau, kad išėmus dovanėlę pridėčiau ten kvapnių žolių ir pakabinčiau kur nors.

Tik žinot ką pagalvojau? Sekantį sykį reiks ne vardus, o nikus užsirašyt, nes dabar jaučiausi tarp nepažįstamų (na beveik, neskaitant tų, kurias jau senokai pažįstu smile.gif) jei būtų buvę nikai, būtį šiek tiek kitaip. Lyg ir pažįstamos smile.gif

Ai, dar atsiprašau, kad nelikau padėt susitvarkyt, mano vairuotojas namo išskubėjo. O visos lengvai išvažiavot iš kiemo? Mes tai stumdėmės. Vaizdelis nepakartojamas turėjo būti smile.gif.

Kad tu ten vudu užsiminėjai lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Taiip maišeliai tai mega_shok.gif wub.gif
Agam,gerai sakai smile.gif
Tai ko nepakvietėt,butumėm padėję unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 14, 09:31)
Storm,matau kybai apačioj ,klausai,tu gal pasiskambink į "Dienvidį" ar ten nukastas sniegas,kad tave pasitiktų,o tai tikrai žiūrėk ir busi kur užstrigus a g.gif (tfu,tfu,tfu,kad neprišnekčiau karsta.gif )
Papildyta:
Kad tu ten vudu užsiminėjai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .
Taiip maišeliai tai mega_shok.gif  wub.gif
Agam,gerai sakai smile.gif
Tai ko nepakvietėt,butumėm padėję  unsure.gif

Tai nelabai buvo vietos tai mašinai stumt, aš viena ją apglėbt galėjau smile.gif

O vudu buvo geras. biggrin.gif Jaučiausi įpuolus į vaikystę biggrin.gif

O į Dienvidį paskambinsiu kai jau ruošiuos važiuot. Greičiausiai ryt. Važiuosi kartu gal?
Atsakyti
user posted image
Labas rytas visoms saunuolems, vakars buvo nuostabus, siltas ir bent man visiskai nauja patirtis visom prasmem ax.gif
Naktibalda - Jus nuostabi!!!
Dar mergaites pamirsot parasyti, kad i sirdeles ne tik silumos, bet ir kraujo nemazai imaisyta lotuliukas.gif
O Ziburio Joana ir Ieva galit melynai nuspalvint, vakar idaviau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama-gita: 14 gruodžio 2010 - 09:27
QUOTE(mama-gita @ 2010 12 14, 09:23)
Dar mergaites pamirsot parasyti, kad i sirdeles ne tik silumos, bet ir kraujo nemazai imaisyta lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

aga pažiūrėjus kur adata beveik smeigiama į ranką panašu,kad galėjo taip būti, bet kokios dailios visų širdys, pasižiūrėjus į jas atrodo ,kad visą gyvenimą tik ir vėlėt širdeles, matyt mokytoja labai gera buvo thumbup.gif

archeologe
tikrai didelį darbą padarėt wub.gif , sveikinimai tokią šaltą žiemą atėjus naujam žmogučiui, aukis sveikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 12 14, 08:13)
Sveikos puikus reportažas iš vėlimo, labai gražūs darbeliai. Gaila kad nepavyko sudalyvaut, bet šeštadienį atlikau didesnį darbą - atvedžiau į pasaulį labai skubėjusią ir tik valandą mamą pakankinusią savo Akmilę wub.gif

Sveikinimai nuoširdžiausi su naują gyvybe wub.gif Sveikatytės ir aukit sveikos wub.gif
Atsakyti
Mielosios,pradedam žymėti "Ryto" dovanėles.

Merginos - kas įdavėte man ar Saulytei- rašykite temoj(priminkite), kiekvieno vakaro pabaigoje pažymėsim aš arba Saulyte.
Dovanėles renkam - iki gruodžio 19 d. pasistenkime surinkti.[Paskutinė data 20],nebent mamytė dalyvautų "Ryto"šventėje,tai atsiveštų su savimi mirksiukas.gif
P.S labai paprašyčiau kur ant lapuko parašyti savo nicą,kad lengviau būtų žymėti .Ačiū

Malonu paskelbti, kad šešti metai iš eilės , ir šiais metais, gruodžio 21 d. 16 val. vaikų namuose "Rytas" įvyks "Kalėdinių norų išpildymo" šventė thumbup.gif thumbup.gif

„Žiburio šeimyna“ :

1) Monika K. 8 m. - rašalinis parkeris, puošnios gumytės, sagučiai, plaukų šepetys. Niu
2) Darius I. 10m. - policininko antrankių ir šautuvo komplektas. taatjana pas saulyte
3) Darius D. - 15m. mašinėlė su valdymo pultu. xxxsaulyte pas saulyte
4) Arūnas V. 15m. - kosmetikos rinkinys Gita
5) Ieva P. 15m. - auskarai, grandinėlė, žiedas arba meilės romanų knygos mama-gita pas saulyte
6) Artūras D. 14m. - knyga ir mašina su pultu - Lilija
7) Tomas D. 15m. - kedai (41 dydis). Judie
8) Gabrielė K. 11m. - kvepalų rinkinys ir auskarai. Gita
9) Vacys B. 9m. - mašina su pultu. Niu
10) Joana B. 16m. - šiltos timpos/pėdkelnės (3-4dydis) arba ilgas šiltas šalikas ir kepurė. mama-gita pas saulyte
11) Jonas B. 14m. - pakraunamas prožektorius žvejybai. Roma
12) Artūras K. 14m. - lazeriukas, futbolo kamuolys - keičiam į kosmetikos ar higienos reikmenis Ingusiaa pas saulyte

„Žaros šeimyna“:

1) Evaldas 13m. - mašina su pultu arba šiltos pirštinės su kepure Ingusiaa pas saulyte
2) Valdemaras V. 15m. – kosmetikos rinkinys Senti pas saulyte
3) Darius M. 16m. - vyriškų kvepalų rinkinys. Regina
4) Donatas K. 10m. - „Lego city“ arba policininko rinkinys -rėmėjas iš Nidos
5) Ona, 14m. - graži grandinėlė. neringuutia pas merga
6) Dainius L. 17m - sportinė kuprinė - Lilija
7) Modestas M. 10m. - mašina su pultu - Lilija
8) Sandra J. 17m. - kosmetikos rinkinys. linamog
9) Airida, 9m. - šiltos kojinės-šlepetės (su aulu- įmaunamas) (38-39 dydis). Pakalnute klp

„Spindulio šeimyna“:

1) Deimantė R. 17m. – kosmetikos rinkinys RedLady pas saulyte
2) Vytautas 16m. - dezodorantas, kvepalai. Tunalia
3) Deividas V. 15m. - gera mokyklinė kuprinė - Lilija
4) Dovydas R. 10m. - mašina su valdymo pultu. - Amrina
5) Eglutė, 7m. - besisukantis vilkelis. neringuutia pas merga
6) Andriukas, 1m. - stumiamas arba traukiamas žaisliukas. lotaa
7) Laurita G. 17m. - kvepalai arba kosmetikos rinkinys. linamog
8) Antanas 9m. - policininko rinkinys, antrankiai. taatjana
9) Rimantė 10m. – radijėlė su ausinėmis. Niu

10) Ieva R. 8m. - veikiančio šuniuko (judančio žaislo). Gute

„Rasos šeimyna“:
1) Nerijus 17m. kvepalai. Ritka68
2) Saulė – Aušrinė K. 7m. - lėlytė su vežimėliu arba graži lėlytė. taatjana pas saulyte
3) Gintarė G. 14m. - auskarai į bambą, liežuvį ir ausis. Bikergirl_81 pas merga
4) Kęstutis M. 14m. - kosmetikos rinkinys. Merga pas merga
5) Sigitas 17m. – kosmetikos rinkinys. Merga
pas merga6) Deividas - radijo grotuvas su ausinėmis. Niu
7) Gediminas, 10m. - „Nike“ tinklinio kamuolys. - keičiam į krepšinio kamuolį, kurį su savo parašu dovanos E. Žukauskas thumbup.gif
net ir direktorė sako, aš nežinau kodėl jis paprašė futbolo kamuolio, jei 3 kartus per savaitę eina į krepšinio užsiėmimus
8) Vytautas R. 17m. - „Nike“ kuprinė, „Žalgirio“ vėliava - galim keisti į kosmetikos ar higienos reikmenis - rėmėjas iš Nidos
9) Aurimas M. 13m. - mašina su pultu + baterijų pakrautuvas xxxsaulyte pas mane
10) Raidas V. 17m. – kosmetikos rinkinys Citra
11) Arnas L., 15m. – kosmetikos rinkinys Regina

Dovanėlės kaip ir kasmet - apie 20-30 lt vertės, visada galima pridėti saldainių, skanėstų...Turi būti supakuotos, užrašyta šeimyna ir vaiko vardas, pavardės pirma raidė ir metai mirksiukas.gif
P.S. mėlynai - pristatytos, raudonai - NE

Olga - aš būtinai žymių pas ką dovanėlė, nes tai manau labai atsakinga, kad visi gautų, kryžminu įvairiais būdais kad nebūtų klaidos.,... na jau toks mano būdas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 14 gruodžio 2010 - 10:24
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 14, 10:23)

Merginos - kas įdavėte man ar Saulytei- rašykite temoj(priminkite), kiekvieno vakaro pabaigoje pažymėsim aš arba Saulyte.
Dovanėles renkam - iki gruodžio 19 d. pasistenkime  surinkti.[Paskutinė data 20],nebent mamytė dalyvautų "Ryto"šventėje,tai atsiveštų su savimi  mirksiukas.gif
P.S labai paprašyčiau kur ant lapuko parašyti savo nicą,kad lengviau būtų žymėti .Ačiū

Malonu paskelbti, kad šešti metai iš eilės , ir šiais metais, gruodžio 21 d. 16 val. vaikų namuose "Rytas" įvyks "Kalėdinių norų išpildymo" šventė  thumbup.gif  thumbup.gif 

„Žiburio šeimyna“ :

1) Monika K. 8 m. - rašalinis parkeris, puošnios gumytės, sagučiai, plaukų šepetys.  Niu
2) Darius I. 10m. - policininko antrankių ir šautuvo komplektas. taatjana pas saulyte
4) Arūnas V. 15m. -  kosmetikos rinkinys Gita
5) Ieva P. 15m. - auskarai, grandinėlė, žiedas arba meilės romanų knygos mama-gita pas saulyte
8)  Gabrielė K. 11m. - kvepalų rinkinys ir auskarai. Gita
9) Vacys B.  9m. - mašina su pultu.  Niu
10)  Joana B. 16m. - šiltos timpos/pėdkelnės (3-4dydis) arba ilgas šiltas šalikas ir kepurė. mama-gita pas saulyte
11)  Jonas B. 14m. - pakraunamas prožektorius žvejybai. Roma
12)  Artūras K. 14m. - lazeriukas, futbolo kamuolys - keičiam į kosmetikos ar higienos reikmenis Ingusiaa  pas saulyte

„Žaros šeimyna“:

1) Evaldas 13m. - mašina su pultu arba šiltos pirštinės su kepure Ingusiaa pas saulyte
5) Ona, 14m. - graži grandinėlė.  neringuutia pas merga
7) Modestas M. 10m. -  mašina su pultu - Lilija
8) Sandra J. 17m. - kosmetikos rinkinys.  linamog
9) Airida, 9m. - šiltos kojinės-šlepetės (su aulu- įmaunamas) (38-39 dydis).  Pakalnute klp

„Spindulio šeimyna“:

2) Vytautas 16m. -  dezodorantas, kvepalai. Tunalia
3) Deividas V. 15m.  - gera mokyklinė kuprinė - Lilija
5) Eglutė, 7m. - besisukantis vilkelis.  neringuutia pas merga
6) Andriukas, 1m.  - stumiamas arba traukiamas žaisliukas.  lotaa
8) Antanas 9m.  - policininko rinkinys, antrankiai. taatjana
9) Rimantė 10m.  – radijėlė su ausinėmis.  Niu

10)  Ieva R. 8m. - veikiančio šuniuko (judančio žaislo). Gute

„Rasos šeimyna“:
1) Nerijus 17m. kvepalai.  Ritka68
2) Saulė – Aušrinė K. 7m. -  lėlytė su vežimėliu arba graži lėlytė. taatjana pas saulyte
4) Kęstutis M. 14m. - kosmetikos rinkinys.  Merga pas merga
5) Sigitas 17m. – kosmetikos rinkinys.  Merga
pas merga6) Deividas -  radijo grotuvas su ausinėmis.  Niu
7) Gediminas, 10m. - „Nike“ tinklinio kamuolys. - keičiam į krepšinio kamuolį, kurį su savo parašu dovanos E. Žukauskas  thumbup.gif
net ir direktorė sako, aš nežinau kodėl jis paprašė futbolo kamuolio, jei 3 kartus per savaitę eina į krepšinio užsiėmimus
8) Vytautas R. 17m. - „Nike“ kuprinė, „Žalgirio“ vėliava - galim keisti į kosmetikos ar higienos reikmenis - rėmėjas iš Nidos
10)  Raidas V.  17m. – kosmetikos rinkinys Citra

Dovanėlės kaip ir kasmet - apie 20-30 lt vertės, visada galima pridėti saldainių, skanėstų...Turi būti supakuotos, užrašyta šeimyna ir vaiko vardas, pavardės pirma raidė ir metai  mirksiukas.gif
Olga - aš būtinai žymių pas ką dovanėlė, nes tai manau labai atsakinga, kad visi gautų, kryžminu įvairiais būdais kad nebūtų klaidos.,... na jau toks mano būdas  mirksiukas.gif

thumbup.gif tęsiu būtinai 4u.gif
Atsakyti

Dovanėles renkam - iki gruodžio 19 d. pasistenkime surinkti.[Paskutinė data 20],nebent mamytė dalyvautų "Ryto"šventėje,tai atsiveštų su savimi mirksiukas.gif

Malonu paskelbti, kad šešti metai iš eilės , ir šiais metais, gruodžio 21 d. 16 val. vaikų namuose "Rytas" įvyks "Kalėdinių norų išpildymo" šventė thumbup.gif thumbup.gif

„Žiburio šeimyna“ :

1) Monika K. 8 m. - rašalinis parkeris, puošnios gumytės, sagučiai, plaukų šepetys. Niu
4) Arūnas V. 15m. - kosmetikos rinkinys Gita
8) Gabrielė K. 11m. - kvepalų rinkinys ir auskarai. Gita
9) Vacys B. 9m. - mašina su pultu. Niu
10) Joana B. 16m. - šiltos timpos/pėdkelnės (3-4dydis) arba ilgas šiltas šalikas ir kepurė. mama-gita pas saulyte
11) Jonas B. 14m. - pakraunamas prožektorius žvejybai. Roma pas Mergą
12) Artūras K. 14m. - lazeriukas, futbolo kamuolys - keičiam į kosmetikos ar higienos reikmenis Ingusiaa pas saulyte

„Žaros šeimyna“:

5) Ona, 14m. - graži grandinėlė. neringuutia pas merga
7) Modestas M. 10m. - mašina su pultu - Lilija
8) Sandra J. 17m. - kosmetikos rinkinys. linamog
9) Airida, 9m. - šiltos kojinės-šlepetės (su aulu- įmaunamas) (38-39 dydis). Pakalnute klp

„Spindulio šeimyna“:

2) Vytautas 16m. - dezodorantas, kvepalai. Tunalia
3) Deividas V. 15m. - gera mokyklinė kuprinė - Lilija
5) Eglutė, 7m. - besisukantis vilkelis. neringuutia pas merga
6) Andriukas, 1m. - stumiamas arba traukiamas žaisliukas. lotaa
8) Antanas 9m. - policininko rinkinys, antrankiai. taatjana
9) Rimantė 10m. – radijėlė su ausinėmis. Niu

10) Ieva R. 8m. - veikiančio šuniuko (judančio žaislo). Gute

„Rasos šeimyna“:
1) Nerijus 17m. kvepalai. Ritka68
2) Saulė – Aušrinė K. 7m. - lėlytė su vežimėliu arba graži lėlytė. taatjana pas saulyte
4) Kęstutis M. 14m. - kosmetikos rinkinys. Merga pas merga
5) Sigitas 17m. – kosmetikos rinkinys. Merga
pas merga6) Deividas - radijo grotuvas su ausinėmis. Niu
7) Gediminas, 10m. - „Nike“ tinklinio kamuolys. - keičiam į krepšinio kamuolį, kurį su savo parašu dovanos E. Žukauskas thumbup.gif
10) Raidas V. 17m. – kosmetikos rinkinys Citra

Dovanėlės kaip ir kasmet - apie 20-30 lt vertės, visada galima pridėti saldainių, skanėstų...Turi būti supakuotos, užrašyta šeimyna ir vaiko vardas, pavardės pirma raidė ir metai mirksiukas.gif
[/quote]
Atsakyti
Sveikos, graziai darbuojates mamytes 4u.gif
Ziurejau sarasiuka, tai nesupratau ar yra dar vaikuciu kurie negaus dovaneliu? Gal but galetume ir mes kazkaip prisidet smile.gif

O as norejau paklaust, gal zinot, gimdymo namams berods buna reikalingi rubeliai pampersiukai paliktiems leliukams. Kur te yra, kur reikia nest. kazkada buvau radus, bet neisisaugojau,o dabar neberandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nelsi @ 2010 12 14, 12:53)
Sveikos, graziai darbuojates mamytes 4u.gif
Ziurejau sarasiuka, tai nesupratau ar yra dar vaikuciu kurie negaus dovaneliu? Gal but galetume ir mes kazkaip prisidet  smile.gif

O as norejau paklaust, gal zinot, gimdymo namams berods buna reikalingi rubeliai pampersiukai paliktiems leliukams. Kur te yra, kur reikia nest. kazkada buvau radus, bet neisisaugojau,o dabar neberandu  doh.gif

BĮ Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namų informacija
Vyriausioji gydytoja Irena Genytė

Turistų. 18, LT-92281 Klaipėda
Tel. 8 (46) 49 01 90
Faks. 8 (46) 49 01 90
El. p. kudikiu-namai@mail.lt

Atsakyti
http://www.feltingle..._Tutorials.html Jeigu kas rimtai uzsikabliavot vakar, tai cia nuorodele biggrin.gif
Atsiprasau uz temos siukslinima 4u.gif

Ar popieriniu maiseliu dienvidzio vaiku dovanelems pakuoti uzteko? Jei ne, duokit zinoti, dar drauges perskambinciau 4u.gif
Atsakyti
Truputuka ir as patersiu blush2.gif
Merga gal netycia teko Klaipedos 24 -oj (Smeltes) mokytis? Jei taip -linkejimai nuo Jurgitos(cia ne as) 4u.gif Sukau sukau galva, kad lyg ir matyta, bet kai kaklas ilgas - sudetinga, o ir amzius savo daro lotuliukas.gif
Atsakyti