Ui, aš irgi jau nebegaliu dirbt, norisi greičiau važiuot . Merginos, gal fotiką įsimest? galėtume forume pasigirt kaip mums smagu buvo
QUOTE(Storm @ 2010 12 13, 16:30)
Ui, aš irgi jau nebegaliu dirbt, norisi greičiau važiuot . Merginos, gal fotiką įsimest? galėtume forume pasigirt kaip mums smagu buvo
būtinia lauksim fotoreportažo išsižioję
QUOTE(Storm @ 2010 12 13, 17:30)
Lauksim įspūdžių
Gaila, bet pati negalėjau prisijungti - darbas iki nakties
Ooooo as pirma padekosiu visiems uz labai prasmingai praleista laika Kazkodel as vienintele buvau isviesinta, gal ka ne taip padariau Buvo labai smagu. Kalbejau nedaug, bet uztat klausiausi ir pasirodo as visai ne sudaranke
QUOTE(RedLady @ 2010 12 13, 23:16)
ir pasirodo as visai ne sudaranke
- tai meile sau didele
Aš irgi po labai jaukaus, malonaus vakaro
Pirmiausia noriu padėkoti :
* Reginai už suteiktas šiam vakarui patalpas ir apmokymą kaip velti širdeles - AČIŪ
* Naktibaldai už nerealaus grožio maišelius, už tokį didelį darbą, apsakyti sunku ... Visos žavėjosi AČIŪ
* Karalystei už atsiųstas 36 vnt nuveltų širdelių ir Romai už jau anksčiau pristatytas 2 vnt širdeles , AČIŪ
ir visom visom dalyvavusiom - už šiltą atmosferą, bendrą darbą vardan kilnaus tikslo, AČIŪ , visom po
Vakaras buvo smagus, mūsų buvo susirinkusios 34 moterys. Kas vėlė širdeles, kas rašė atvirukus, kas pakavo... buvo labai jauku ir smagu Paruošėme 90 vnt dovanėlių, po du rafaelo plius viduj.... ir dar trys širdelės liko viršaus, tiesiog su malonu padovanosiu vieną O. Mitalienei, o dvi... dar sugalvosiu, parašysiu
pasiruošimas darbui ir Karalystės širdelės
pakavimo pradžia
atsiprašau jei nesmagiai pasijautei, tiesiog Regina pasiteiravo kuri mamytė šiuo nick'u, tai ir pasiteiravau...
Pirmiausia noriu padėkoti :
* Reginai už suteiktas šiam vakarui patalpas ir apmokymą kaip velti širdeles - AČIŪ
* Naktibaldai už nerealaus grožio maišelius, už tokį didelį darbą, apsakyti sunku ... Visos žavėjosi AČIŪ
* Karalystei už atsiųstas 36 vnt nuveltų širdelių ir Romai už jau anksčiau pristatytas 2 vnt širdeles , AČIŪ
ir visom visom dalyvavusiom - už šiltą atmosferą, bendrą darbą vardan kilnaus tikslo, AČIŪ , visom po
Vakaras buvo smagus, mūsų buvo susirinkusios 34 moterys. Kas vėlė širdeles, kas rašė atvirukus, kas pakavo... buvo labai jauku ir smagu Paruošėme 90 vnt dovanėlių, po du rafaelo plius viduj.... ir dar trys širdelės liko viršaus, tiesiog su malonu padovanosiu vieną O. Mitalienei, o dvi... dar sugalvosiu, parašysiu
pasiruošimas darbui ir Karalystės širdelės
pakavimo pradžia
QUOTE(RedLady @ 2010 12 13, 22:16)
Ooooo as pirma padekosiu visiems uz labai prasmingai praleista laika Kazkodel as vienintele buvau isviesinta, gal ka ne taip padariau Buvo labai smagu. Kalbejau nedaug, bet uztat klausiausi ir pasirodo as visai ne sudaranke
atsiprašau jei nesmagiai pasijautei, tiesiog Regina pasiteiravo kuri mamytė šiuo nick'u, tai ir pasiteiravau...
As biski ne i tema, bet temos pradzioj kalbejot apie pyraga, kui 2men reiktu laikyt, tai gal galit isduot ir man recepta, kas cia per stebuklas. Man, kaip kokiai zirafai, tik dabar daejo, kad noriu ir as
mano deze neatleidziu@gmail.com
mano deze neatleidziu@gmail.com
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 13, 23:43)
Ne, viskas tvarkoj, tik ir paciai idomu kodel domejosi
O maiseliai tai tikrai atskiros padekos verti
gaunasi gaunasi, saulyte kelk, gali būti didesnės, bet tik ir tokios
ačiū mergaitės, štukų susidarė nemažai, ypač šniūrams suverti , bet susiimi darai ir padarai,
ačiū mergaitės, štukų susidarė nemažai, ypač šniūrams suverti , bet susiimi darai ir padarai,
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 13, 22:43)
Aš irgi po labai jaukaus, malonaus vakaro
A kur daug daug širdelių įdėsi foto
Nu,aš kaip "važniausia" kaip povas vaikštinėjau
Naktibaldos darbeliu groziu net neabejoju, kriksto rubelius mano voveriukui siuvo, tai per krikstynas atrode nuostabiai
vėlimo apmokymai
darbai darbeliai
merginos - bandžiau perduoti emocijas ir nuotaiką šio vakarėlio
darbeliai gražūs, moterys ir merginos vėlė su tokia meile, tyla netgi, susimąsčiusios... o gal net įveldamos teigiamas emocijas ir geras mintis
viskas super, darysim ir vėl...
P.S. merginos - neatsiklausiau jūsų ir sudėjau jūsų veidus, tikriausia niekas nesupyks
darbai darbeliai
merginos - bandžiau perduoti emocijas ir nuotaiką šio vakarėlio
darbeliai gražūs, moterys ir merginos vėlė su tokia meile, tyla netgi, susimąsčiusios... o gal net įveldamos teigiamas emocijas ir geras mintis
viskas super, darysim ir vėl...
P.S. merginos - neatsiklausiau jūsų ir sudėjau jūsų veidus, tikriausia niekas nesupyks