QUOTE(Niu @ 2010 12 12, 11:58)
Loreta, o nezinai kiek Deividui metu, nes radijeliu nerandu, dar paieskosiu. Praeitais metais tai daug buvo Tada keisiu, bet nezinau kikek metu vaikinui
Mazu radijeliu su ausinemis buvo Topo centre, kainos tikslios nepamenu, bet iki 30lt.
QUOTE(red40 @ 2010 12 13, 12:07)
Pasistačiau mašiną priešais Riomerį gatvėj. O šiaip dirbu Janonio 24. Ir pietauju nuo 12.00. Būtų gerai, kad galėčiau perduot
Aš pietauju nuo 12 Kurene, gal galit privežt? 862030039
Tiesa, kokiu skanumynu reikia atsinesti? Kiek pamenu virdulys bus, tai reikia arbatos, sausainiu?
QUOTE(red40 @ 2010 12 13, 14:14)
Perdaviau dovanėles Gerovės centro 11-15 m. mergaitėms Storm. Šį vakarą jos bus pristatytos vieton.
Nu ne visai vieton Tiksliau būtų pasakyt perdėtos į Saulytės arba Mergos mašiniuką . O ten ir šiaip gėrio du maišai dar (nežinau tik kas, neknisu svetimų daiktų )
oi kaip smagu, artėja vakaras, laukiu nesulaukiu
manau mašinas galima statyti aiškštelėje didelėj prie IKI, arčiau to laivininkystės koks ten pastatas, nuo 18 val nemokamai jau...
na jas prieš šventę reikės surušiuoti ir sudėti į mūsų 4 maišus, o du maišai bus jaunųjų verslininkų asociacijos.. tai galiu aš veštis namo, visada kalnai būna...
taip, tikrai taip, perdėsim pas mane į auto...
savaitgalyje buvau paėmusi Viktoriją Kristinos ir Kalėdų senio įpareigota vežiausi ją į trugų drabužių naujų nupirkti. Na laimingesnio ir iš nuostabos pasimetusio vaiko nesu mačiusi - nupirkom aptemptus kaip jis svajojo džinsus, megstuką, kepurę, kojines, pirštines, triusikėlių.... vaikas vos neverkė iš laimės na buvo dieviškai smagu jai padaryti tokią šventę... taip kad Kalėdinę dovaną ji jau gavo, Andriukas ir Krsitina nuo mūsų šeimos gaus jau šią savaitę irgi
Merginos - surinkom 5 poras batų Viktorijai - tai 4 poros tiko Žodžiu, jai buvo tokia šventė šeštadienį, vitaminus dvejus atidaviau, guašą
AČIŪ AČIŪ visom kas prisideda
vienus likusius batus ir tyreles perduosiu šiandien į "Gerovės" centrą
manau mašinas galima statyti aiškštelėje didelėj prie IKI, arčiau to laivininkystės koks ten pastatas, nuo 18 val nemokamai jau...
QUOTE(merga @ 2010 12 13, 09:40)
Klausai,kur "sandeliuojam Ryto" dovanėles
na jas prieš šventę reikės surušiuoti ir sudėti į mūsų 4 maišus, o du maišai bus jaunųjų verslininkų asociacijos.. tai galiu aš veštis namo, visada kalnai būna...
QUOTE(RedLady @ 2010 12 13, 09:50)
O tai Ryto dovana galima atvezti?
taip, tikrai taip, perdėsim pas mane į auto...
savaitgalyje buvau paėmusi Viktoriją Kristinos ir Kalėdų senio įpareigota vežiausi ją į trugų drabužių naujų nupirkti. Na laimingesnio ir iš nuostabos pasimetusio vaiko nesu mačiusi - nupirkom aptemptus kaip jis svajojo džinsus, megstuką, kepurę, kojines, pirštines, triusikėlių.... vaikas vos neverkė iš laimės na buvo dieviškai smagu jai padaryti tokią šventę... taip kad Kalėdinę dovaną ji jau gavo, Andriukas ir Krsitina nuo mūsų šeimos gaus jau šią savaitę irgi
Merginos - surinkom 5 poras batų Viktorijai - tai 4 poros tiko Žodžiu, jai buvo tokia šventė šeštadienį, vitaminus dvejus atidaviau, guašą
AČIŪ AČIŪ visom kas prisideda
vienus likusius batus ir tyreles perduosiu šiandien į "Gerovės" centrą
xxxsaulyte maišeliai pristatyti, tik labai apgailestauju,kad dalyvauti vakare negalėsiu ..nelaukia manęs dabai oi kaip nelaukia, reiks padaryti viską kuo skubiau, o jums visoms gero vakaro ir šiltų emocijų , labai lauksim įspūdžių iš širdučių vakarėlio
Sveikos,
deja, dėl nenumatytų aplinkybių negalėsiu sudalyvauti vakariniame susitikime , bet manau, kad užteks merginų Šilto ir jaukaus vakaro
deja, dėl nenumatytų aplinkybių negalėsiu sudalyvauti vakariniame susitikime , bet manau, kad užteks merginų Šilto ir jaukaus vakaro