Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

Pasistačiau mašiną priešais Riomerį gatvėj. O šiaip dirbu Janonio 24. Ir pietauju nuo 12.00. Būtų gerai, kad galėčiau perduot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2010 12 12, 11:58)
Loreta, o nezinai kiek Deividui metu, nes radijeliu nerandu, dar paieskosiu. Praeitais metais tai daug buvo  schmoll.gif  Tada keisiu, bet nezinau kikek metu vaikinui  mirksiukas.gif

Mazu radijeliu su ausinemis buvo Topo centre, kainos tikslios nepamenu, bet iki 30lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano tel. 865279555
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2010 12 13, 12:07)
Pasistačiau mašiną priešais Riomerį gatvėj. O šiaip dirbu Janonio 24. Ir pietauju nuo 12.00. Būtų gerai, kad galėčiau perduot smile.gif

Aš pietauju nuo 12 Kurene, gal galit privežt? 862030039
Atsakyti
Pabandysiu į Ikiuko kiemą įvažiuoti. Ten visad statau mašiną. Bet šiand nepavyko. smile.gif
Atsakyti

Tiesa, kokiu skanumynu reikia atsinesti? g.gif Kiek pamenu virdulys bus, tai reikia arbatos, sausainiu? g.gif
Atsakyti
Perdaviau dovanėles Gerovės centro 11-15 m. mergaitėms Storm. Šį vakarą jos bus pristatytos vieton. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(red40 @ 2010 12 13, 14:14)
Perdaviau dovanėles Gerovės centro 11-15 m. mergaitėms Storm. Šį vakarą jos bus pristatytos vieton. biggrin.gif

Nu ne visai vieton smile.gif Tiksliau būtų pasakyt perdėtos į Saulytės arba Mergos mašiniuką smile.gif. O ten ir šiaip gėrio du maišai dar (nežinau tik kas, neknisu svetimų daiktų smile.gif)
Atsakyti
oi kaip smagu, artėja vakaras, laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

manau mašinas galima statyti aiškštelėje didelėj prie IKI, arčiau to laivininkystės koks ten pastatas, nuo 18 val nemokamai jau... mirksiukas.gif

QUOTE(merga @ 2010 12 13, 09:40)
Klausai,kur "sandeliuojam Ryto"  dovanėles g.gif

na jas prieš šventę reikės surušiuoti ir sudėti į mūsų 4 maišus, o du maišai bus jaunųjų verslininkų asociacijos.. tai galiu aš veštis namo, visada kalnai būna...
mirksiukas.gif

QUOTE(RedLady @ 2010 12 13, 09:50)
O tai Ryto dovana galima atvezti?  g.gif

taip, tikrai taip, perdėsim pas mane į auto...

savaitgalyje buvau paėmusi Viktoriją Kristinos ir Kalėdų senio įpareigota vežiausi ją į trugų drabužių naujų nupirkti. Na laimingesnio ir iš nuostabos pasimetusio vaiko nesu mačiusi - nupirkom aptemptus kaip jis svajojo džinsus, megstuką, kepurę, kojines, pirštines, triusikėlių.... vaikas vos neverkė iš laimės wub.gif na buvo dieviškai smagu jai padaryti tokią šventę... taip kad Kalėdinę dovaną ji jau gavo, Andriukas ir Krsitina nuo mūsų šeimos gaus jau šią savaitę irgi mirksiukas.gif

Merginos - surinkom 5 poras batų Viktorijai - tai 4 poros tiko thumbup.gif Žodžiu, jai buvo tokia šventė šeštadienį, vitaminus dvejus atidaviau, guašą thumbup.gif

AČIŪ AČIŪ visom kas prisideda 4u.gif 4u.gif 4u.gif

vienus likusius batus ir tyreles perduosiu šiandien į "Gerovės" centrą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 13 gruodžio 2010 - 14:04
Svarbu, kad visvien tikslą pasieks dovanėlės smile.gif O tuose maišuose keletas rūbelių. Gal kažkam pravers. Tegul merginos peržiūri ir jeigu yra kas tinkamo atiduoda, nes tikrai nežinau kam konkrečiai kas galėtų tikti ax.gif Sėkmės kalėdiniame maratone visoms ir visiems 4u.gif
Atsakyti
xxxsaulyte maišeliai pristatyti, tik labai apgailestauju,kad dalyvauti vakare negalėsiu verysad.gif ..nelaukia manęs dabai oi kaip nelaukia, reiks padaryti viską kuo skubiau, o jums visoms gero vakaro ir šiltų emocijų wub.gif , labai lauksim įspūdžių iš širdučių vakarėlio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
deja, dėl nenumatytų aplinkybių negalėsiu sudalyvauti vakariniame susitikime verysad.gif , bet manau, kad užteks merginų ax.gif Šilto ir jaukaus vakaro 4u.gif
Atsakyti