QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 05, 22:47)
cia jau rase a[ie kosmetikos rinkinius, bet dar pasitikslinsiu, jei tinka rinkinukai kur seseliai, lubdaziai, tusas te viskas viename, tai galiu paimti kuriai vienai, maciau Ebay visai nebrangiu yra
gali
QUOTE(RedLady @ 2010 12 05, 23:02)
O ta suma jinai tokia privaloma ar galima virs jos islipti? Kosmetine turiu visiskai nauja, tai manau tikrai sukomplektuosiu koki superini rinkinuka
O gal jiems reiktu kokiu kanceliariniu dalyku - popieriaus, tusinuku ir panasiai?
O gal jiems reiktu kokiu kanceliariniu dalyku - popieriaus, tusinuku ir panasiai?
tą sumą apibrėžiam kad maždaug lygybė būtų... bet jei ką palepinsi, na tai pasiseks pernai dvi mergaitės, dėka vienos forumietės iš Amserdamo, gavo po dvi dovanas bet ten merginos buvo vertos to, jos buvo labai geros ir vertos paskatos
QUOTE(merga @ 2010 12 06, 07:30)
Saulyte,o ar iš mano atvešto į centrą maišo tiko kas Viktorijai
Saulyt,o pačiai Kristinai nieko nereikia , į maniškius aišku neilys ,bet gal ką suorganizuotume
Saulyt,o pačiai Kristinai nieko nereikia , į maniškius aišku neilys ,bet gal ką suorganizuotume
na tam maišelyje drabužėliai buvo ploni drabužėliai, tiko, abi su Kristina pasidalino, o bateliai medžiaginiai buvo vasariniai , didoki, vos ne Kristinai... Bet Kristina viską pasilieka kas bus ateičiai, taupo..
nuvežiau superinį savo dukros slidinėjimo kostiumą, atskirai striukę galima ir taip nešiot, neperpučiama, ir kelnės, nu gaila, Viktorijai dar laaaaaabai didelis,... bet Kristinai geras
QUOTE(lotaa @ 2010 12 06, 07:48)
mergytės, aš dovanėlę ruošiu 1 m berniukui, žaislą jau sugalvojau kokį, o ką iš skanumynų įdėti? gal tyrelių kokių? patarkit kas žino
aš lyginu su savo mergina, nes jie skiriasi 2 savaitėm, na tai jau pradeda valgyti bendrą maistą... tyrelių nebent vaisinių, tai jos tinka... o saldumynai - sausainiai, duoniukai bet manau žaislas tokiem yra pats tas... maximoj ryt 40% nuolaida žaislam, ten mačiau yra toks traukiamas telefonas grojantis, labai daug ten veiklos, na manosios paskutinių dienų numylėtinis