Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMA Klaipėdoje

xxxsaulyte, kokio dydžio rūbus nešioja Viktorija?

turiu nepraimtą "Dynamisan" pakuotę. Rašo, jog tinka nuo 13 metų. Bet 12 ar 13 m. beveik tas pats. Jei tinka, galiu įduot mirksiukas.gif

gal jiems reikia vilnonių kojinių? mano močiutė numegztų, tik dydžius maždaug norėtume žinot mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikai skirtingi- mano merga nenesiotu, sesers butu abien uz. Bet kokiu atveju, kad jau dulkes nubraukiau - idedu, o jus atsirinksit, juk turit ir kitu seimu kaip suprantu. Be to sudejus esu ir bernukui ir savo kai ka, nors kaip ir dukra s - xs nesiojam, tik vat ugis 170-175 g.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2010 12 05, 20:52)
Sorry, kad tiek tikslinuosi, bet juk kazkokiu higienos reikmenu jos gauna  g.gif  maniau, kad gal 17 metu merginai norisi kokiu priemoniu plaukams, kokio tuso, piestuko ir panasiai  g.gif ar geriau veido, ranku, kuno kremai?  g.gif

hm, gauna, taip g.gif bet jie gauna kūdikišką "Kria kria"... muilą... nes krepšeliai jų yra labai "nukarpyti"
aišku, komplektuok kaip gaunasi, galima surinkti daug ko ir po nebrangiai kainuojančio... mirksiukas.gif

QUOTE(-Delta- @ 2010 12 05, 21:25)
xxxsaulyte, kokio dydžio rūbus nešioja Viktorija?

turiu nepraimtą "Dynamisan" pakuotę. Rašo, jog tinka nuo 13 metų. Bet 12 ar 13 m. beveik tas pats. Jei tinka, galiu įduot  mirksiukas.gif

gal jiems reikia vilnonių kojinių? mano močiutė numegztų, tik dydžius maždaug norėtume žinot  mirksiukas.gif

Viktorija labai smulki mergaitė, ūgis 146 cm, koks xs jaučiu ....
labai kojinės tiktų - Andriukas 33 d., Viktorija 37 dydis , ristinos 40 d. mirksiukas.gif jie nešioja kojines, nes grindys baisios, visur esam kilimus parūpinę, tai vaikšto ir basom... ypač vaikai...
vitaminai manau tinka, nes jai jau vos ne 12,5 metų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2010 12 05, 21:51)
Vaikai skirtingi- mano merga nenesiotu, sesers butu abien uz. Bet kokiu atveju, kad jau dulkes nubraukiau - idedu, o jus atsirinksit, juk turit ir kitu seimu kaip suprantu. Be to sudejus esu ir bernukui ir savo kai ka, nors kaip ir dukra s - xs nesiojam, tik vat ugis 170-175 g.gif

gerai, sudėkit, kas netinka, nes nuvežus prašau kad pasižiūrėtų - nuvežam į "Gerovės"centrą kitom šeimom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 05 gruodžio 2010 - 21:59
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 05, 20:43)
jei taviškis važiuoja į Klp, pasakyčiau kur užvešti  mirksiukas.gif

as pati biskuti maluosi ten,jei ka parasyk i kur,gal ka suderesim mirksiukas.gif
Atsakyti
as kur idesiu batus 38 dydis, raset kad 37-39 Viktorijos. man su 37 su storesne kojine pats tas
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 12 05, 21:59)
as pati biskuti maluosi ten,jei ka parasyk i kur,gal ka suderesim mirksiukas.gif

raša į AŽ mirksiukas.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2010 12 05, 22:05)
as kur idesiu batus 38 dydis, raset kad 37-39 Viktorijos. man su 37 su storesne kojine pats tas

Viktorijos 37-38, bus liuks manau su kojine thumbup.gif

MERGA - auuuuuuu, ar galėsi paėmus iš sesės savaitės eigoj užvešti maniškiui mirksiukas.gif nuveščiau iš karto vakare šeimynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 05 gruodžio 2010 - 22:12
aš gal biškį ne į temą - bet žinokit kriokėm abi su dukra ir apie Viktoriją skaitydamos ir Ryto vaikų norus. Nesam pertekę/aptekę, bet kai 16m vaiko noras šiltas šalikas ar timpės. Aišku mudvi myžaltaškės, bet vistiek...
Medalius už jusu darbą reiktų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
cia jau rase a[ie kosmetikos rinkinius, bet dar pasitikslinsiu, jei tinka rinkinukai kur seseliai, lubdaziai, tusas te viskas viename, tai galiu paimti kuriai vienai, maciau Ebay visai nebrangiu yra
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 05, 22:53)
hm, gauna, taip  g.gif  bet jie gauna kūdikišką "Kria kria"... muilą... nes krepšeliai jų yra labai "nukarpyti"
aišku, komplektuok kaip gaunasi, galima surinkti daug ko ir po nebrangiai kainuojančio... mirksiukas.gif
Viktorija labai smulki mergaitė, ūgis 146 cm, koks xs jaučiu ....
labai kojinės tiktų - Andriukas 33 d., Viktorija 37 dydis , ristinos 40 d. mirksiukas.gif jie nešioja kojines, nes grindys baisios, visur esam kilimus parūpinę, tai vaikšto ir basom... ypač vaikai...
vitaminai manau tinka, nes jai jau vos ne  12,5 metų  smile.gif

Papildyta:
gerai, sudėkit, kas netinka, nes nuvežus prašau kad pasižiūrėtų - nuvežam į "Gerovės"centrą kitom šeimom mirksiukas.gif

O ta suma jinai tokia privaloma ar galima virs jos islipti? g.gif Kosmetine turiu visiskai nauja, tai manau tikrai sukomplektuosiu koki superini rinkinuka smile.gif

O gal jiems reiktu kokiu kanceliariniu dalyku - popieriaus, tusinuku ir panasiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 05, 22:10)
raša į AŽ mirksiukas.gif
Viktorijos 37-38, bus liuks manau su kojine thumbup.gif

MERGA - auuuuuuu, ar galėsi paėmus iš sesės savaitės eigoj užvešti maniškiui  mirksiukas.gif  nuveščiau iš karto vakare šeimynai

Žinoma galėsiu,ne vopros... clap.gif bus mergina pasodinta ant taburėtės,kad lauktų Pakalnutės umn.gif biggrin.gif

mmergyte šiandien nuo 10 val.būsiu Gargžduose savivaldybėj,tai gal kur susibėgam,pasikavintume ir paimčiau visus siuntinius a g.gif
Papildyta:
Kadangi pasistengsiu savais reikalais apsisukti šiandien (nes valdžia pyksta,kad kaip kregždutė darbuos rodaus ( hihihi.gif ) tai ryt nuo ryto galiu prasinešti po Kalipėdą. Daug ką jau esu aplankius ,bet dar dėl visą ko rašykite čia ar sms ar skambinkite smile.gif
Papildyta:
Saulyte,o ar iš mano atvešto į centrą maišo tiko kas Viktorijai g.gif

P.S pabandysiu dar vieną gerą dėdę Kalėdų proga "pakalbinti" blush2.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
Saulyt,o pačiai Kristinai nieko nereikia g.gif, į maniškius aišku neilys lotuliukas.gif ,bet gal ką suorganizuotume g.gif
Papildyta:
QUOTE(mama-gita @ 2010 12 05, 22:30)
aš gal biškį ne į temą - bet žinokit kriokėm abi su dukra ir apie Viktoriją skaitydamos ir Ryto vaikų norus. Nesam pertekę/aptekę, bet kai 16m vaiko noras šiltas šalikas ar timpės. Aišku mudvi myžaltaškės, bet vistiek...
Medalius už jusu darbą reiktų 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na aš atrodo imunitetą lyg ir turiu,bet retsykiais ir krokodilai bliauna .... ax.gif ypač kaip susipažinau su Sandros šeima...
Papildyta:
Ir dar: kadangi jau pusiau blondinė esu priminkit kur karšim vilnas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 06 gruodžio 2010 - 07:28
mergytės, aš dovanėlę ruošiu 1 m berniukui, žaislą jau sugalvojau kokį, o ką iš skanumynų įdėti? gal tyrelių kokių? patarkit kas žino blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 12 05, 18:52)
gera naujiena iš jos, kad baigėsi teismai nuo kovo, Andriukui nustatė tėvystę, paskyrė alimentus.. aišku, TAS nemokės, nu gaus iš valstybės gal, ir pašalpą gaus...tai nors tiek į priekį....

Naujiena thumbup.gif .Na jeigu tėvelis-niekšelis alimentų nemokės, paršom kriepkitės padėsiu sutvarkyti popierius,kad gautų pinigėlius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 06 gruodžio 2010 - 09:33