QUOTE(egipte @ 2010 11 25, 22:50)
gal galit imest nuoroda su sios firmos gaminiais ir kainom ? aciu
KATALOGAS
QUOTE(laurindre @ 2010 11 25, 18:23)
Kartais budavo, kad pirma karta kvapas jausdavosi, bet tikrai ne toks stiprus. Paskutiniu metu pirktos man visai neskleide jokio kvapo
O as pasakysiu kaip tik siandien "pusrycius kepiau " keksiuku formoje (mano jau senai pirkta ir naudojama,dar raudonos spalvos) ir ka pastebejau, tik susimasciau dabar cia paskaiciusi komentarus:kepiau keksiuku formoje, uzimtos buvo tik 4 skylutes, kitos keksiuku "vietos" buvo laisvos, ir namie jautesi gumos smarve, bet priejus prie orkaites nesmirdejo ir maistas nesmirdejo, o pries savaites kelias kepiau toj pacioj tuos pacius pusrycius ir buvo uzimtos visos keksiuku "skyles" ir smarves nebuvo ir dabar supratau,kad smirda tada kai ne visos skylutes uzimtos ar gali taip but, kad gal per daug laisvo to silikono lieka ir jam negerai toki pustusti kept?..
tai va, gal ir tai moteriai taip buvo, kuriai naujas silikonas dvokia..
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 25, 21:22)
kadangi kokybe neatsilieka nuo kt. firmu (pvz. zepter, berghof ir kt.) ir suteikiama 30 metu garantija, bei 3 metai teflonui - verta . be to tinka ir indukcinems, kas irgi puiku. ne viena turejo atsikratyti berghof pirma isigijus, o po to indukcine virykle .
O su tuo teflono garantiniu TW tai as esu asmeniskai nusivylusi, todel nerizikuoju sau pirkti tu brangiu puodu ir keptuviu... tiksliau ne as , o mano teta, pries pora metu pirko brangia keptuve, nepamenu kurios talpos, mokejo virs 400lt tikrai jei neklystu, ir metai nepraejo susigadino visas teflonas ji sako tikrai nebruzinau jokiais metaliniais irankiais, indaplovei neplove ir t.t.,ji vertina tokius daiktus ir perka juos tikrai brangius uz kokybe, todel mane ,kad ir keptuve uz tokia kaina tarnaus ilgai, mazu vaiku neturi tikrai niekas negalejo sugadinti, ir... zinodama,kad ji nekalta ir 100% isitikinusi,kad jai pakeis, turejo savo keptuve ismesti i siuksliu deze, nes pirko pas mano drauge kuri prekiavo tw, ir ta jai parveze keptuve atgal ir pasake,kad tw teflono "bedu" nekeicia, ir apkaltino ja,kad sugadino su metaliniais irankiais...o ji (zinau puikiai) net neturi nei vieno metalinio irankio. Tai va, esu isgazdinta jos patirties ir net neziuriu i ta puse..
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 25, 23:11)
[size=1][/size]O as pasakysiu kaip tik siandien "pusrycius kepiau " keksiuku formoje (mano jau senai pirkta ir naudojama,dar raudonos spalvos) ir ka pastebejau, tik susimasciau dabar cia paskaiciusi komentarus:
kepiau keksiuku formoje, uzimtos buvo tik 4 skylutes, kitos keksiuku "vietos" buvo laisvos, ir namie jautesi gumos smarve, bet priejus prie orkaites nesmirdejo ir maistas nesmirdejo, o pries savaites kelias kepiau toj pacioj tuos pacius pusrycius ir buvo uzimtos visos keksiuku "skyles" ir smarves nebuvo ir dabar supratau,kad smirda tada kai ne visos skylutes uzimtos ar gali taip but, kad gal per daug laisvo to silikono lieka ir jam negerai toki pustusti kept?..
kepiau keksiuku formoje, uzimtos buvo tik 4 skylutes, kitos keksiuku "vietos" buvo laisvos, ir namie jautesi gumos smarve, bet priejus prie orkaites nesmirdejo ir maistas nesmirdejo, o pries savaites kelias kepiau toj pacioj tuos pacius pusrycius ir buvo uzimtos visos keksiuku "skyles" ir smarves nebuvo ir dabar supratau,kad smirda tada kai ne visos skylutes uzimtos ar gali taip but, kad gal per daug laisvo to silikono lieka ir jam negerai toki pustusti kept?..
O KA kepet idomu pasidare , kas per pusryciai , gal ir mes panaudosim
as kiek silikonuose kepiau, tai niekad nesmirdejo , bet ir pustuscio silikono nekepiau
As kai kepu keksiukus ir paskutine porcija buna tik keli keksiukai, tai jokios smarves nesu jautus
Ar Tupperware turi termosinių puodelių? arba termosinių puodelių ir termoso rinkinį?
QUOTE(diasaja @ 2010 11 25, 22:53)
o kokios jis talpos?
labas rytas
diasaja 1,5l.
mamkos nagi informuokit apie ta 10l.dubeny dabar mane
kur nuolaidose..paziurejau kad fotkeje jis toks siauras ir ilgas ne sioks ne toks..ne toks kaip "anu laiku"buvo tie dubenys jei jis toks ilgas y virsu tai jau man ar matet kas juos gyvai?tuos dubenis?
QUOTE(Aušriukė @ 2010 11 26, 03:34)
Ar Tupperware turi termosinių puodelių? arba termosinių puodelių ir termoso rinkinį?
As turiu termosini puodeli, galiu pasakyti tik tiek - karscio jis visai nelaiko
QUOTE(ALRENA @ 2010 11 26, 11:04)
As turiu termosini puodeli, galiu pasakyti tik tiek - karscio jis visai nelaiko
O jo paskirtis ir nera ilgai karsti laikyti. Labiau pritaikytas tieks, kurie neturi laiko namie kavos isgerti, pasidaro i puodeli ir islekia, o masinoje pakeliui ir isgeria
Todel jis ir atsidaro nepilnai, o tik skylute nedidele, kad masinoje neapsipiltum.
QUOTE(lupipita @ 2010 11 25, 10:40)
mes su varske juos gaminam niam niam ir mums skanu, dar ta tesla kur karstu vandenuku, tai is vis geris
Įkelkit receptą į šią temą
QUOTE(zydrag @ 2010 11 25, 18:56)
mielosios susidureme su problemele,uzsakiau silikonines pazystamai ir kai ji gavusi pradejo kepti tai komentuoju jos zodzius ......kai jau isikepa ir pradeda jau maistas savo kvapa skleisti, tai tas nemalonus kvapas uzsigozia, bet pacioje kepimo pradzioje, tai atrodo, kad as garaze vos ne padangoje pyraga kepu ))
ir cia tuo paciu metu 2 skirtingos silikonines buvo pirktos.
Sakykite ar nesusidurete ir jus su sia problema ,silikonines pirktos pries kokias 3sav.,gal cia tokia partija papuole .
ir cia tuo paciu metu 2 skirtingos silikonines buvo pirktos.
Sakykite ar nesusidurete ir jus su sia problema ,silikonines pirktos pries kokias 3sav.,gal cia tokia partija papuole .
man jokio kvapo neskleide ir neskleidzia, turiu raudonos spalvos ir rudos...nu nieko nepanaus
Termosinis puodelis tik skubiam sunaudojimui, nes ilgai šilumos nelaiko