Nusipirkai ISO DUO dubenį su šaukštu. Gal kas pamokytumėt kaip jį naudoti. Noriu maksimaliai naudoti
mielosios susidureme su problemele,uzsakiau silikonines pazystamai ir kai ji gavusi pradejo kepti tai komentuoju jos zodzius ......kai jau isikepa ir pradeda jau maistas savo kvapa skleisti, tai tas nemalonus kvapas uzsigozia, bet pacioje kepimo pradzioje, tai atrodo, kad as garaze vos ne padangoje pyraga kepu ))
ir cia tuo paciu metu 2 skirtingos silikonines buvo pirktos.
Sakykite ar nesusidurete ir jus su sia problema ,silikonines pirktos pries kokias 3sav.,gal cia tokia partija papuole .
Sakykite ar nesusidurete ir jus su sia problema ,silikonines pirktos pries kokias 3sav.,gal cia tokia partija papuole .
Kartais budavo, kad pirma karta kvapas jausdavosi, bet tikrai ne toks stiprus. Paskutiniu metu pirktos man visai neskleide jokio kvapo
As pirkau pries pora savaiciu si pirmadieni isbandziau pirma karta tai jokio kvapo nejutau kepiau 170 temp. Gal didelej temp kepe kad dvoke jei ne tai gal bandyt keist reketu manau
ydomu kokioje orkaiteje kepe dujineje ar elektrineje
ant groteliu ar bletoje
ant groteliu ar bletoje
QUOTE(zasa @ 2010 11 25, 20:06)
As pirkau pries pora savaiciu si pirmadieni isbandziau pirma karta tai jokio kvapo nejutau kepiau 170 temp. Gal didelej temp kepe kad dvoke jei ne tai gal bandyt keist reketu manau
tai kad kepta buvo 180 temperaturoje o ir pries tai is anksciau turejusi ir naudojusi silikonines,problemu nebuvo ,na vienu zodziu reiks keist.
Susidomėjau T-Chief puodais ir noriu paklausti juos turinčių, kokie atsiliepimai. Ar verta mokėti tokius didelius pinigėlius ?
QUOTE(gwidita @ 2010 11 25, 16:21)
sveikutes
nu zinokit kad supykau db ant tw tai ne tas zodis
to teslinio fioletavo bliudo kur norejau,uzsisakiau ir gavau toky ruzava
to teslinio fioletavo bliudo kur norejau,uzsisakiau ir gavau toky ruzava
gwidita, matai kaip skirtingai, o man reali spalva Mes daug kalbejom apie tas spalvas, kur tu buvai tada
QUOTE(zydrag @ 2010 11 25, 18:56)
mielosios susidureme su problemele,uzsakiau silikonines pazystamai ir kai ji gavusi pradejo kepti tai komentuoju jos zodzius ......kai jau isikepa ir pradeda jau maistas savo kvapa skleisti, tai tas nemalonus kvapas uzsigozia, bet pacioje kepimo pradzioje, tai atrodo, kad as garaze vos ne padangoje pyraga kepu ))
As ir pirma kart girdziu tokius bajerius
Papildyta:
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 11 25, 21:50)
Susidomėjau T-Chief puodais ir noriu paklausti juos turinčių, kokie atsiliepimai. Ar verta mokėti tokius didelius pinigėlius ?
Aš tai labai džiaugiuos, ir kuo toliau tuo labiau juos vertinu Bet tokiu didelių pinigų nemokėčiau Yra nemažai būdų kaip juos susipirkt pigiau: 1. Pačiai patapt demonstruotoja ir su nuolaidom pirkt, o jei vesit naujokus, tai visai gerai. 2. Laukt akcijų 3. Skelbimai
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 11 25, 22:50)
kadangi kokybe neatsilieka nuo kt. firmu (pvz. zepter, berghof ir kt.) ir suteikiama 30 metu garantija, bei 3 metai teflonui - verta . be to tinka ir indukcinems, kas irgi puiku. ne viena turejo atsikratyti berghof pirma isigijus, o po to indukcine virykle .
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2010 11 25, 16:23)
Delta parduoda bulviu dezes po 98 lt. Man labai kosmine kaina atrodo
Sutinku - lb. brangu, bet ir buves toks pat konteineris be skyluciu buvo nepigus . man tas dangtelis nepatinka - nera isnaudojama visa erdve inde.
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 11 25, 17:21)
sveikutes
to teslinio fioletavo bliudo kur norejau,uzsisakiau ir gavau toky ruzava tokios nublukius fioletines spalvos vos infarkto negavau pavaizduota buvo tokia"skani"fioletava spalva
jau norejau grazint,bet dar ta prabagu picos peiliuka dovanu dave tai atlego biskuty pyktis
o su dubeniu tai keliausiu y skelbimus tikrai
to teslinio fioletavo bliudo kur norejau,uzsisakiau ir gavau toky ruzava tokios nublukius fioletines spalvos vos infarkto negavau pavaizduota buvo tokia"skani"fioletava spalva
jau norejau grazint,bet dar ta prabagu picos peiliuka dovanu dave tai atlego biskuty pyktis
o su dubeniu tai keliausiu y skelbimus tikrai
Ziuriu as ji i dabar pas save ir man jis toks mielas , nors atsiliepimai buvo ivairus: ir cigonu indas, ir garliavos indas (del kedzio pasiekeju)... skonio reikalas ir tiek.
Papildyta:
QUOTE(zydrag @ 2010 11 25, 19:56)
naudoju ne viena ju ne vienerius metus, pirktas skirtingu laiku - taip nera buve. pirmajai gal daugiau 8 metu. keiskit!
Papildyta:
[quote=gwidita,2010 11 24, 21:17]
merginos ar as sapnavau ar kazkur buvau macius komentarus apie ta raudona didele deze su permatomu dangciu kur db ispardavimuose bus/yra ..drauge klausia koks turis kaina o as jau nieko nepamenu ir nezinau ka jajai sakyt
Papildyta:
ji kaip ir tokia pati, kaip senasis musu smalizius, tik spalva kt. ir talpa didesne. kaina manau prieinama su akcija .
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 25, 21:22)
Sutinku - lb. brangu, bet ir buves toks pat konteineris be skyluciu buvo nepigus . man tas dangtelis nepatinka - nera isnaudojama visa erdve inde.
Jei kalba apie miltu deze eina, tai uz ja as 45 lt mokejau Dvigubai pigiau
dar norėčiau paklausti apie puodus, ar yra puodų su stikliniu dangčiu? Nes kiek matau kataloge, tai tik tie puodai su ilgom rankenom turi stiklinius dangčius..
QUOTE(jurgina1975 @ 2010 11 25, 21:39)
dar norėčiau paklausti apie puodus, ar yra puodų su stikliniu dangčiu? Nes kiek matau kataloge, tai tik tie puodai su ilgom rankenom turi stiklinius dangčius..
Ir 11 l puodas su stikliniu dangciu, gal 7 dar, nezinau del sito, nes neturiu. O 3 ir 5 dangciai metaliniai Keptuves irgi su stikliniais
Man asmeniskai metaliniai labiau patinka, lenvesni ir lengviau priziurimi