Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 22:35)
karsta.gif
jetus galvoju ka as parasiau doh.gif  biggrin.gif
nu jo zinok piktas jis kaip nezinau kas ant tu indu doh.gif
pateisina tik:
serviravimo centra,skardiniu atidarytuva ir...na peilius dar gal..viskas doh.gif  blink.gif visi kiti gali keliaut siukslinen sake doh.gif

o del duonines tai malyk as jo nepabijosiu ir griebsiu jaja bigsmile.gif
tik va dar kvailas klausimas,ji tokia sviesi wub.gif malyk jaja daznai valyt reikes,nes dulkes matysis labai doh.gif  g.gif  blush2.gif ar ne?

Nu ir prajuokinai lotuliukas.gif ypac is sitas ( karsta.gif )
hihihi.gif
Mano MB tai negali atsidziaugti svogunu smulkintuvu mazuoju, visais kvadratiniais indeliais nes jie patogesni nei apvalieji, sumustiniu dezutemis, nes vis idedu jam i jas kanors ir pradziuginu, Ultra Plus, grikiu puodu, YPAC ZELE ZIEDU, nes jis ja Dievina ir t.t. lotuliukas.gif kazkaip taip dziaugiuosi,kad viskas patinka lotuliukas.gif
zinai kaip daryk? Grysk su nauja preke ir iskart su ja kanors pagamink ir sakyk, tu matai su senais indais taip neisejo blink.gif ... lotuliukas.gif o duonines tai aisq nepaslepsi..
mano dar senu spalvu melsva vietoj geltonos, tai nzn, nieko man ji nesimato tu dulkiu, ji pilksvai balta tokia juk, nera visiskai balta, man kakaip delto problemu nekyla g.gif
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 11:52)
Papildyta:
kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma  mirksiukas.gif  . dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.

Aha, va sita irgi norejau pamineti, jei vyras gamina virtuveje mielai ir pats, tai problemu del tw nekyla, o kainos?? mano net pavadinimu nezino, vadina savo susigalvotais (tas guminis, tas svogunu, muiline,kelioniu ir t.t.) ,na kam jiems su tom kainom galvas sukti ax.gif aisq, jei pinigeliu tenka prasyti vyro tada kitas reikalas, bet nzn, mano ir visu pazystamu praktika sako, jei vyras gamina tai ant tw neburba, pvz.mano tetis svogunu smulkintuva visiems savo draugams reklamuoja lotuliukas.gif jam buvo didziausias atradimas, kad akiu negriauzia thumbup.gif o kol isiulau pabandyti doh.gif sako nekisk man savo sito s... man reikia graziai svogunus supjaustyti, ne kazkaip... ir atejo diena kai jis PABANDE clap.gif net vieno svogunelio nebepjausto su peiliu hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 24, 15:17)
'nu dar pasidalinkit atsiliepimus apie duonine, nes mes ir laikom kolkas saldytuve, nes kiek skaitinejau tai daug kas peikia, kas turi, visa tiesa prasom ar pirktumet dabar ar pasiteisino  g.gif
As turiu sita didziaja duonine ir tosterine ta pailga, tai tosterine man ziauriai geresne todel,kad joje gyvenime niekas nesupelyja, laikau ten ir pyragus,tokio sviezumo,kad nem nem...o Prancuziskos bandeles joje kaip katik iskeptos, juk zinot kaip su tais Pranc.batonais buna kita diena galima galva pramust doh.gif o duonine man gera, tik beda kad pas mane vietos jai nelabai yra ir as ja laikau ant mikrobanges...tai va, ten silumeles prieina kaip nzn ko..bet as kol valgom palieku ja atidaryta ir nepasakyciau kad susunta duona, zinau, kad beda nuo mikrobanges, todel nepykstu ant duonines rolleyes.gif duona laikyti be maisiuku reik, praskirstyta,kad ta parduotuvine dregme dingtu, na dar pasakysiu viskas labai nuo duonos priklauso, tai va tokia mano istorija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 11 24, 17:17)
'nu dar pasidalinkit atsiliepimus apie duonine, nes mes ir laikom kolkas saldytuve, nes kiek skaitinejau tai daug kas peikia, kas turi, visa tiesa prasom ar pirktumet dabar ar pasiteisino  g.gif

kai si duonine atsirado prekyboje, jos pardavimo kaina buvo 50 lt blink.gif . man tai barjeras ilgam, kad jos neisigyti, nes subrango nenormaliai schmoll.gif . tai tik psicologija, bet man jau nesvarbu kokia ji... bet kas isigijo, blogu atsiliepimu nenesioja smile.gif . kalba tik apie mano aplinka. tvirtinti nieko negaliu.
Atsakyti
As kai startavau pries 4 metus, duonine tik atsirado ir semininkei ji buvo siuloma uz 70 lt. Bet kai perskaiciau jai reikalavimus doh.gif As savo namuose jai vietos atrasti negaliu g.gif Turiu senaja tokia melyna deze su baltu dangciu. Laikau spinteleje. Mano kepta duona joje issilaiko 2 savaites ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 15:29)
veina kolege dirbanti su tw dirba greitojoje pag., tai sako, jog jos personalas pro bacing prilygina tokiai talpai, i kuria sisioja ligoniai negalintys vaiksciot  blush2.gif . dizainas beveik toks pats  ax.gif .

Man irgi ta pati darbe visi sake kai nusinesiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 24, 19:16)
As kai startavau pries 4 metus, duonine tik atsirado ir semininkei ji buvo siuloma uz 70 lt. Bet kai perskaiciau jai reikalavimus doh.gif As savo namuose jai vietos atrasti negaliu g.gif Turiu senaja tokia melyna deze su baltu dangciu. Laikau spinteleje. Mano kepta duona joje issilaiko 2 savaites ax.gif

Dirbu gal kokius 10 metu, tiksliai nepamenu doh.gif . o tw daznai buna, jog super naujiena - tai kazkas jau seniai matyta ir buta. pamenu, kad iskart 4 vnt isejo, tai nei viena nesiskunde ja naudodama smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gvilmina: 24 lapkričio 2010 - 19:10
merginos ar as sapnavau ar kazkur buvau macius komentarus apie ta raudona didele deze su permatomu dangciu g.gif kur db ispardavimuose bus/yra ..drauge klausia koks turis kaina o as jau nieko nepamenu ir nezinau ka jajai sakyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 24, 17:18)
zinai kaip daryk? Grysk su nauja preke ir iskart su ja kanors pagamink ir sakyk, tu matai su senais indais taip neisejo  blink.gif ... lotuliukas.gif o duonines tai aisq nepaslepsi..

as visada taip sakau lotuliukas.gif thumbup.gif ale ne visada patiki ir pateisina doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 24, 19:17)
as visada taip sakau lotuliukas.gif  thumbup.gif ale ne visada patiki ir pateisina doh.gif  ax.gif

aha, bet as parodau tik tada kai pagaminu lotuliukas.gif pvz.koldunus, sako oho iskur cia taip moki blink.gif sakau su TW tongue.gif poto tuos didziuosius padariau su oranzine forma kaip mazi ceburekai, sako oho koks skonis, nes seniau niekad ju negamindavau, sakau tw deka lotuliukas.gif , oi pas mane net jau irodineti nieko nereikia dziaugiuosi,kad net klausimu nekyla kam cia ir su kuo... bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 11 24, 19:17)
merginos ar as sapnavau ar kazkur buvau macius komentarus apie ta raudona didele deze su permatomu dangciu g.gif kur db ispardavimuose bus/yra ..drauge klausia koks turis kaina o as jau nieko nepamenu ir nezinau ka jajai sakyt doh.gif
Bent jau Kaune tai internete parase, kad turi dydi ir visa kita paskelbs kai tures sandeli, negauti jie dar todel niekas ir nezino kokie bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 25, 10:45)
Gal galėtumėt receptuku pasidalinti.

i 
Receptais prašome dalintis šiose temose:

- Gaminame su Tupperware indais;
- Saldumynai su Tupperware.

Ačiū.
Atsakyti
Delta parduoda bulviu dezes po 98 lt. Man labai kosmine kaina atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 11 25, 15:23)
Delta parduoda bulviu dezes po 98 lt. Man labai kosmine kaina atrodo g.gif

Brangiai ax.gif Gal geriau tą iš 48 sav dėžę nusipirkt g.gif Sako, jei ne visai užspaudi dangtelį, galima joje ir bulves, ir svogūnus laikyti g.gif Talpa panaši g.gif
Atsakyti
[quote=gwidita,2010 11 24, 19:17]
Papildyta:

Jei kalba eina apie smaližių didelį raudoną kur bus per 48 savaitę- tai 7,3 lyg tai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoska: 25 lapkričio 2010 - 15:00
sveikutes 4u.gif
nu zinokit kad supykau db ant tw tai ne tas zodis doh.gif
to teslinio fioletavo bliudo kur norejau,uzsisakiau ir gavau toky ruzava doh.gif blink.gif tokios nublukius fioletines spalvos doh.gif vos infarkto negavau doh.gif pavaizduota buvo tokia"skani"fioletava spalva blink.gif
jau norejau grazint,bet dar ta prabagu picos peiliuka dovanu dave tai atlego biskuty pyktis rolleyes.gif ax.gif
o su dubeniu tai keliausiu y skelbimus tikrai unsure.gif
Atsakyti