QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 22:35)
jetus galvoju ka as parasiau
nu jo zinok piktas jis kaip nezinau kas ant tu indu
pateisina tik:
serviravimo centra,skardiniu atidarytuva ir...na peilius dar gal..viskas visi kiti gali keliaut siukslinen sake
o del duonines tai malyk as jo nepabijosiu ir griebsiu jaja
tik va dar kvailas klausimas,ji tokia sviesi malyk jaja daznai valyt reikes,nes dulkes matysis labai ar ne?
Nu ir prajuokinai ypac is sitas ( )
Mano MB tai negali atsidziaugti svogunu smulkintuvu mazuoju, visais kvadratiniais indeliais nes jie patogesni nei apvalieji, sumustiniu dezutemis, nes vis idedu jam i jas kanors ir pradziuginu, Ultra Plus, grikiu puodu, YPAC ZELE ZIEDU, nes jis ja Dievina ir t.t. kazkaip taip dziaugiuosi,kad viskas patinka
zinai kaip daryk? Grysk su nauja preke ir iskart su ja kanors pagamink ir sakyk, tu matai su senais indais taip neisejo ... o duonines tai aisq nepaslepsi..
mano dar senu spalvu melsva vietoj geltonos, tai nzn, nieko man ji nesimato tu dulkiu, ji pilksvai balta tokia juk, nera visiskai balta, man kakaip delto problemu nekyla
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 11:52)
Papildyta:
kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma . dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.
kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma . dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.
Aha, va sita irgi norejau pamineti, jei vyras gamina virtuveje mielai ir pats, tai problemu del tw nekyla, o kainos?? mano net pavadinimu nezino, vadina savo susigalvotais (tas guminis, tas svogunu, muiline,kelioniu ir t.t.) ,na kam jiems su tom kainom galvas sukti aisq, jei pinigeliu tenka prasyti vyro tada kitas reikalas, bet nzn, mano ir visu pazystamu praktika sako, jei vyras gamina tai ant tw neburba, pvz.mano tetis svogunu smulkintuva visiems savo draugams reklamuoja jam buvo didziausias atradimas, kad akiu negriauzia o kol isiulau pabandyti sako nekisk man savo sito s... man reikia graziai svogunus supjaustyti, ne kazkaip... ir atejo diena kai jis PABANDE net vieno svogunelio nebepjausto su peiliu
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 24, 15:17)
'nu dar pasidalinkit atsiliepimus apie duonine, nes mes ir laikom kolkas saldytuve, nes kiek skaitinejau tai daug kas peikia, kas turi, visa tiesa prasom ar pirktumet dabar ar pasiteisino
As turiu sita didziaja duonine ir tosterine ta pailga, tai tosterine man ziauriai geresne todel,kad joje gyvenime niekas nesupelyja, laikau ten ir pyragus,tokio sviezumo,kad nem nem...o Prancuziskos bandeles joje kaip katik iskeptos, juk zinot kaip su tais Pranc.batonais buna kita diena galima galva pramust o duonine man gera, tik beda kad pas mane vietos jai nelabai yra ir as ja laikau ant mikrobanges...tai va, ten silumeles prieina kaip nzn ko..bet as kol valgom palieku ja atidaryta ir nepasakyciau kad susunta duona, zinau, kad beda nuo mikrobanges, todel nepykstu ant duonines duona laikyti be maisiuku reik, praskirstyta,kad ta parduotuvine dregme dingtu, na dar pasakysiu viskas labai nuo duonos priklauso, tai va tokia mano istorija