Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

Gruodžio 48-52 savaitėmis Salotų centrifūga tik 109 lt. gal galėtumėt gerų žodellių apie ją parašyti smile.gif . Aš turiu ne TW , tai labai naudoju ją, bet kad kokybė ...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 23:21)
drinks_cheers.gif deja bet ir pas mane doh.gif kartais jau ir supykstu ant tw,kai stalciui reikia kuistis kad rastum tai ko reikia doh.gif ale vistiek vis reikia dar kazko ax.gif

taigi prasau pagalbos rolleyes.gif padekit issirinkt 4u.gif
1.duonine
2.paukstienos zirkles
3.citr.vaisiu spaustuvas
4.dubuo 10l.
kuris daigtas verciausias demesio?nes ju neturiu unsure.gif

Duonines jokios nenaudojame, nes geriau, nei saldytuve jokia duona nesilaiko niekur smile.gif . bet si duonine naudojama daugelio ir giriama.
zirkles kolkas tik peikia ax.gif .
citrusiniu spaustuvas brangokas, nors gal jis ir vertas tu lt blush2.gif .
belieka mano manymu tik 10 l dubuo thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2010 11 24, 01:27)
nu mano irgi jau turejo priprast ale dar ne doh.gif

kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma mirksiukas.gif . dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.
Papildyta:
o del duonines tai malyk as jo nepabijosiu ir griebsiu jaja bigsmile.gif
tik va dar kvailas klausimas,ji tokia sviesi wub.gif malyk jaja daznai valyt reikes,nes dulkes matysis labai doh.gif g.gif blush2.gif ar ne?
[/quote]

klausimas lb. normalus. sviesus indas tepasi labiau, todel tiesiog apgalvokite jo vieta. arti virykles statyti nevertetu manau. o valyt reiks tik tiek, kiek pati uzmatysite pirstu demes mirksiukas.gif . ji nera juk visiskai balta.
Atsakyti
siaip man gruodzio pasiulymai kolkas nera vau lotuliukas.gif , pirmas men kad nera kazko ko labai noreciau pirkti smile.gif

del 10lt, as turiu dabar ta 7.5 tai manau vieno didesnio uztenka, bent jau mums smile.gif

dar gal papasakosit apie ta torto mentele, ar verta pinigeliu, kaip ji jums ar ant silikono butu galima pjauti
taip pat domina info apie ta deze didele kur bus, ar gera ar verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 24, 13:08)
Gruodžio 48-52 savaitėmis Salotų centrifūga tik 109 lt. gal galėtumėt gerų žodellių apie ją parašyti  smile.gif . Aš turiu ne TW , tai labai naudoju ją, bet kad kokybė ...

indas lb. geras ir vis populiarejantis. ne taip seniai yra buves ir dar pigiau, net 100 lt nekainavo smile.gif . visu pirma ramu, nes jam 30 metu garantija yra. tada ji viena, kaip 4 l inda galite naudoti. sausina puikiai, sukasi lengvai. taip pat patogu sausinti pvz. uogas, norint jas saldyti, kad nesuliptu jos proceso eigoje saldiklyje. dar gerai plauti jame tas pacias uogas, grybus smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2010 11 24, 13:53)
siaip man gruodzio pasiulymai kolkas nera vau  lotuliukas.gif , pirmas men kad nera kazko ko labai noreciau pirkti  smile.gif

del 10lt, as turiu dabar ta 7.5 tai manau vieno didesnio uztenka, bent jau mums  smile.gif

dar gal papasakosit apie ta torto mentele, ar verta pinigeliu, kaip ji jums ar ant silikono butu galima pjauti
taip pat domina info apie ta deze didele kur bus, ar gera ar verta  smile.gif

man asmeniskai ji tu lt neverta ax.gif . silikonui tiks, nes ji nebus peilio astrumo. dezes kaina, palyginus, nedidele, nes kt. panasios talpos budavo lb. brangios. o del jos kazka nelabai matyt kas gales parasyti, nes jo dar ir Lietuvoj nera, kaip supratau.

gruodzio akcijomis nelabai ir as patenkinta. viskas kartojasi ir brangu (pvz. centrifuga ne taip seniai buvo po 99 lt) verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 12:52)
*Duonines jokios nenaudojame, nes geriau, nei saldytuve jokia duona nesilaiko niekur  smile.gif . bet si duonine naudojama daugelio ir giriama.
**zirkles kolkas tik peikia  ax.gif  .
***citrusiniu spaustuvas brangokas, nors gal jis ir vertas tu lt  blush2.gif  .
****belieka mano manymu tik 10 l dubuo  thumbup.gif  .
*****kaip pastebejau pati, vyrai greiciau pripranta ir labiau tw megsta, jei gaminiu kaina jiems buna nezinoma  mirksiukas.gif  . dar vertina tw tie vyrukai, kurie patys nemazai gamina virtuveje.
******klausimas lb. normalus. sviesus indas tepasi labiau, todel tiesiog apgalvokite jo vieta. arti virykles statyti nevertetu manau. o valyt reiks tik tiek, kiek pati uzmatysite pirstu demes  mirksiukas.gif  . ji nera juk visiskai balta.

*mes turim paprasta,tai tik tiek kad duonine ir viskas...jokiu funkciju neatlieka schmoll.gif o tw dar ir su lentele wub.gif nu man labai knieti ja isbandyt blush2.gif
**nu man jos irgi tokios ant klaustuko g.gif
***sitas jo, brangokas ir man pasirode unsure.gif
****dubuo man wub.gif ir kaina thumbup.gif
*****as ir nesakau jam kainu,jis jau supranta kad tw ne centus kainuoja.. doh.gif
******nu jo...sita paprasta,tokia permatomu dangciu irgi daznai valyt reikia rolleyes.gif
nu man reikia verzt dirzely norint susipirkt ateinancius pasiulymus tw doh.gif
jum gerai kad niekas "neuzkabino" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 24, 12:08)
Gruodžio 48-52 savaitėmis Salotų centrifūga tik 109 lt. gal galėtumėt gerų žodellių apie ją parašyti  smile.gif

naudoju salotoms, uopgoms, grybams nusausinti ir šiaip kaip rėtį. Labai esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Dabar pasisakysiu aš tongue.gif
paukštienos žirkles turiu, retai jas naudoju (nes mažai kada kepu cielą vištytę), bet kai reikia ir vištienos dalių, tai tos žirklės gerai eina per kauliukus, o ir šiaip kas iš maniškių turi, tai džiaugias... Sutinku, kad ne pirmo būtinumo daikčiukas....

Duoninę turiu, šviesi - balta biggrin.gif laikau ant darbastalio, su valymų ir teplumu jokių problemų neturiu, nes generališkai kai plaunu tai ji visa išsiardo ir jokių problemų.
Duona kokią penktą ax.gif dieną jau nori pradėt pelėt, tokie balti taškiukai atsiranda, bet tik apatinė riekė... Tai, man kažkaip ten viduj peršilta ax.gif ranką kai įkiši net jauti šilumą, tai aš ją dažnai laikau atvirą, ir man norėtųsi filtro skylutes prabadyt lotuliukas.gif doh.gif tiesiog, kad būtų ventiliacija tiek, ir dabar sugalvojau dėt medinius pagaliukus ant dugno, kad duona pasikeltų.... Duoninė čia ne prie ko, nes duoną apydrėgnę visad sudedu.... Man ji būtina, nes nemėgstu valgyt šaldytuvinės duonos....

Mentelės tortui noriu ir pirksiu, nes atsibodo gražų ir skanų tortą su samba mantele pjaustyt, jau kažkaip nelygis biggrin.gif

Dubuo 10l tai nors kiek krutančiai gaspadinei reikalingas, aš pati turiu 2 7,5l, bet va būna kartais kai ten netelpa ir reikia imt antrą dubenį, bet tada susinervinu baisiausiai. Atvejų kai prisireikia per metus būna koks 10 biggrin.gif

citrusinių spaustukas, tai kol aš jo nemačiu tai man ir nereikia, ai kažkaip sultis išsispaudžiu su BtB sulčiaspaude ir dar kažkokia pusine ax.gif
Atsakyti
Na ta raudona serija baigia švelniai tariant užknisti, ne todėl, kad raudona, o todėl, kad praktiškai kas mėnesį jai nuolaidos biggrin.gif Na kada bus kitiems produktams nuolaidos???

Duoninės nenaudojame, mano duoninė yra šaldytuvas, kad duona pradėtų pelyte nežinau kiek reikia laiko ją ten laikyti biggrin.gif O ir vietos neužima ant stalviršio niekas biggrin.gif

Probaking turiu vieną, na man nesąmonė kažkokia, vieną kartą naudojau ir užkišau į toooolllliiiimmmmąąąą kampą bigsmile.gif

Mentelė graži, bet brungi kaip akcijai, galėtų būt pigesnė, o ir ne pirmo būtinumo daiktas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 24 lapkričio 2010 - 13:51
Apie Probaking ir as taip galvojau. Bet prireike plakimui dubens ir issitraukiau 1,5 l is dezes lotuliukas.gif Dabar jis pats mylimiausias mano dubuo wub.gif Gal del dydzio, didelio neturiu, tai ir pasakyti nieko negaliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2010 11 24, 15:50)
Na ta raudona serija baigia švelniai tariant užknisti, ne todėl, kad raudona, o todėl, kad praktiškai kas mėnesį jai nuolaidos  biggrin.gif  Na kada bus kitiems produktams nuolaidos???

Duoninės nenaudojame, mano duoninė yra šaldytuvas, kad duona pradėtų pelyte nežinau kiek reikia laiko ją ten laikyti  biggrin.gif  O ir vietos neužima ant stalviršio niekas biggrin.gif

Probaking turiu vieną, na man nesąmonė kažkokia, vieną kartą naudojau ir užkišau į toooolllliiiimmmmąąąą kampą  bigsmile.gif

Mentelė graži, bet brungi kaip akcijai, galėtų būt pigesnė, o ir ne pirmo būtinumo daiktas.

veina kolege dirbanti su tw dirba greitojoje pag., tai sako, jog jos personalas pro bacing prilygina tokiai talpai, i kuria sisioja ligoniai negalintys vaiksciot blush2.gif . dizainas beveik toks pats ax.gif .
Atsakyti
'nu dar pasidalinkit atsiliepimus apie duonine, nes mes ir laikom kolkas saldytuve, nes kiek skaitinejau tai daug kas peikia, kas turi, visa tiesa prasom ar pirktumet dabar ar pasiteisino g.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2010 11 24, 14:29)
veina kolege dirbanti su tw dirba greitojoje pag., tai sako, jog jos personalas pro bacing prilygina tokiai talpai, i kuria sisioja ligoniai negalintys vaiksciot  blush2.gif . dizainas beveik toks pats  ax.gif .

Geras, man tas dangtelis nepatinka doh.gif
Atsakyti