Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(Alatėja @ 2011 01 07, 01:14)
Merginos, o kur laikote stambią druską?  g.gif  Kad būtų patogu ir nemažai tilptų, bet tuo pačiu ir lengvai viena ranka galima būtų pasemti, tiek kiek reikia?  ax.gif

man tam puikiai tinka Spacemaker deze 1,6 l. saukstelis prikabintas viduje dezes puikiai cia tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 01 06, 23:54)
man tam puikiai tinka Spacemaker deze 1,6 l. saukstelis prikabintas viduje dezes puikiai cia tinka  smile.gif

Kaip jis trodo? g.gif
Atsakyti
Laba smile.gif
Gal yra kokiam tinklapy ar siaip kur rast pasiskaityt prekiu instrukcijas?
Gavau dovanu nemazai TW, o kaip naudoti (daugiau galimybiu panaudojimo) ir nezinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 01 07, 07:27)

Gavau dovanu nemazai TW, o kaip naudoti (daugiau galimybiu panaudojimo) ir nezinau smile.gif

Čia klauskit 4u.gif kurie konkrečiai domina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 01 07, 07:27)
Laba smile.gif
Gal yra kokiam tinklapy ar siaip kur rast pasiskaityt prekiu instrukcijas?

Cia yra keliatas filmuku
http://twjurmala.lv/lv/video-4046
Siaip imeskit nuotraukas daiktu, kuriuos turite, parasysim ka su jais veikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 07, 08:39)
Čia klauskit 4u.gif kurie konkrečiai domina? g.gif

QUOTE(etaeta @ 2011 01 07, 08:44)
Siaip imeskit  nuotraukas daiktu, kuriuos turite, parasysim ka su jais veikti  biggrin.gif

gerai, imetu foto ka turiu:
user posted image tik mano melynas su baltu dangciu
user posted image
user posted image

pirmas kaip suprantu mielinei teslai gamint?
natra naudoju pvz perlinems kruopoms, zirniams brinkinti, bet netycia perksaiciau kazkur, kad jame (ar su juo) gaminti maista galima, idomu kaip?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2011 01 07, 10:52)

ISO DUO SERVOFIKSAS - va čia kaip naudotis tuo indu 4u.gif
Atsakyti
gerai, imetu foto ka turiu:
user posted image tik mano melynas su baltu dangciu

1. Užminkyti Tupperwarinę mielinę tešlą, nes tam būtinas dubuo su sandariu dangčiu.
2. Marinuoti mėsą (šašlykus, kepsniukus, didelį gabalą mėsos, vištą gabalais ar visą...), žuvį ir t.t. Į dubenį reikia sudėti mėsytę, suberti prieskonius ir kitus marinato komponentus, uždengt dangtį, supurtyti ir į šaldytuvą. Taip paruošta mėsa geriau ir greičiau išsimarinuoja, o ir rankų nereikia tepliotis
3. Apvoliot mėsos ar žuvies gabaliukus krakmole, džiūvėsėliuose ir t.t. Dedame mėsą, ant viršaus pilame krakmolą ar kt ir uždengę dangtį supurtome.
4. Daržoves prieš kepant orkaitėje ar griliuje reikia apibarstyti prieskoniais ir aliejumi, tai labai lengva padaryt - visą tai sudėjus į dubenį, jį uždengiame ir supurtome.
5. Šaldytuve laikyti mišraines, sriubas, šaltibarčius ir t.t Uždengiame dangčiu ir į šaldytuvą. Taip išlaikysime maistą ilgiau šviežią.
6. Labai patogu transportuoti. Uždengiame sandarų dangtį ir saugiai gabename maistą, mašinoje, krepšyje...

Papildyta:
perksaiciau kazkur, kad jame (ar su juo) gaminti maista galima, idomu kaip?

kaip gaminti su TW indais:

http://www.supermama...;#entry43303411
Atsakyti
Gal galit parasyti privalumus ir trukumus Ultra Pro 3,5 ltr.
Aciu
Atsakyti
user posted image
SIO INDO RECEPTAI CIA
IR DAR CIA
user posted image
SIO INDO RECEPTAI CIA
user posted image
DUBENS APRASYMAS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 07 sausio 2011 - 11:28
QUOTE(ingelka @ 2011 01 07, 12:05)
Gal galit parasyti privalumus ir trukumus Ultra Pro 3,5 ltr.
Aciu

man trūkumų nėra. gal vienintelis būtų-nežinau ar galima jį naudoti senoviškame pečiuje?
privalumai:
lengvas
kugelis man skanesnis jame keptas
nereikia tepti riebalais
lengvai plaunasi nešvarumai
giminaitė kepa jame žvėrieną, atsidžiaugti negali, nes tampa minkštutė, skanutė.
Atsakyti
labiau noreciau suzinoti apie Jusu asmeninius pastebejimus apie Ultra Pro
Atsakyti