QUOTE(isdykusS @ 2011 01 07, 10:52)
gerai, imetu foto ka turiu:
tik mano melynas su baltu dangciu
1. Užminkyti Tupperwarinę mielinę tešlą, nes tam būtinas dubuo su sandariu dangčiu.
2. Marinuoti mėsą (šašlykus, kepsniukus, didelį gabalą mėsos, vištą gabalais ar visą...), žuvį ir t.t. Į dubenį reikia sudėti mėsytę, suberti prieskonius ir kitus marinato komponentus, uždengt dangtį, supurtyti ir į šaldytuvą. Taip paruošta mėsa geriau ir greičiau išsimarinuoja, o ir rankų nereikia tepliotis
3. Apvoliot mėsos ar žuvies gabaliukus krakmole, džiūvėsėliuose ir t.t. Dedame mėsą, ant viršaus pilame krakmolą ar kt ir uždengę dangtį supurtome.
4. Daržoves prieš kepant orkaitėje ar griliuje reikia apibarstyti prieskoniais ir aliejumi, tai labai lengva padaryt - visą tai sudėjus į dubenį, jį uždengiame ir supurtome.
5. Šaldytuve laikyti mišraines, sriubas, šaltibarčius ir t.t Uždengiame dangčiu ir į šaldytuvą. Taip išlaikysime maistą ilgiau šviežią.
6. Labai patogu transportuoti. Uždengiame sandarų dangtį ir saugiai gabename maistą, mašinoje, krepšyje...
Papildyta:
QUOTE(isdykusS @ 2011 01 07, 10:52)
perksaiciau kazkur, kad jame (ar su juo) gaminti maista galima, idomu kaip?
kaip gaminti su TW indais:
http://www.supermama...;#entry43303411