Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laurindre @ 2011 01 05, 21:42)
Viena nuo kitos dar nulaizo thumbup.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(viola**** @ 2011 01 05, 21:42)
Tai tada palieku sau ta sluoste biggrin.gif , gaunasi, kad ji is vis universali, tai turesiu kur panaudoti.  bigsmile.gif
Aciu.  cool.gif

Tikrai pasilik. Aš naują, pirmą kartą panaudojau indų nusausinimui thumbup.gif gailiuosi, kad tik vieną rinkinuką sau nusipirkau doh.gif Tikiuosi, kad pasirodys su nuolaida ir kitų šluoščių.
Atsakyti
Merginos gal kas turi nauju Pranbangos dubenu ar koldunine ir noretu keistis i Easy Rise? Tiesiog neturiu mikrobanges, tai neturiu kaip jo naudoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volkiene: 05 sausio 2011 - 22:10
QUOTE(gvilmina @ 2011 01 05, 17:35)
tikrai tik spalva  smile.gif . isvis tw megejai spalvas keisti, nes lb. yra norinciu viska taikyti prie virtuves sienu spalvos, prie savo nuotaikos ar kt. indu, esanciu ten  biggrin.gif

Violetinis UltraPro buvo dovana platintojoms. TW išskiria prekes dovanas spalvomis. o ne šiaip sau keičia.
Atsakyti
Sveikutes,

noriu paklausti, gal kuri bandete naudoti silikonini kepimo padekliuka konvekcineje krosneleje. Nusipirkau nauja ir bijau naudoti, nes konsultante pas kuria uzsisakiau suabejojo tokia galimybe.
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2011 01 05, 20:25)
Labas vakaras,  4u.gif , mergaites padekit apsispresti ar reikia man grindu sluostes  doh.gif
Ar verta demesio, kaip su ja plaunate grindis, nes namie visur laminatas ir dulkiu kiekviena diena visur pilna, tai galvoju, gal su ta sluoste bus lengviau valyti?  ax.gif
4u.gif

REIKIA thumbup.gif drinks_cheers.gif man ideali ji šluostant indus, tiesiog beprotiškai fantastiška tam reikalui bigsmile.gif net spalva man ideali ax.gif

QUOTE(diasaja @ 2011 01 05, 21:34)
tikrai reikia biggrin.gif

Aš grindų šluostę naudoju ne pagal paskirtį. valau langus thumbup.gif Jokios chemijos nereikia thumbup.gif Užtenka tik vandens thumbup.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

diasaja, pasilik tą siaurąją mentelę mirksiukas.gif kur netelpa plačioji, ten eina siauroji bigsmile.gif ir be to, ne karvę kainuoja ji blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 05, 23:23)
Violetinis UltraPro buvo dovana platintojoms. TW išskiria prekes dovanas spalvomis. o ne šiaip sau keičia.

Na taip teigti yra tikrai per drasu mirksiukas.gif per 10 metu tokia naujiena girdziu pirma karta, manau butu prabanga isleisti atskira spalva tik dovanojamiems gaminiams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 sausio 2011 - 10:00
QUOTE(davija @ 2011 01 06, 09:33)

diasaja, pasilik tą siaurąją mentelę mirksiukas.gif kur netelpa plačioji, ten eina siauroji bigsmile.gif ir be to, ne karvę kainuoja ji blush2.gif

paklausysiu tavęs. Užtenko vieno karto, kai nepaklausiau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 01 05, 23:06)
Merginos gal kas turi nauju Pranbangos dubenu ar koldunine ir noretu keistis i Easy Rise? Tiesiog neturiu mikrobanges, tai neturiu kaip jo naudoti  doh.gif

Gal jau per velai, bet turiu kuldunine, o man labai reikia to ryziu puodo ax.gif Gal dar neradai draugu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2011 01 05, 20:04)
Sveikos, norėjau pasiteirauti, dėl paukštienos žirklių (mes jas meiliai sekatorium vadinam). MB atsidžiaugt negalėjo, kai jos atsirado mūsų namuose. O pastaruosius kartus buvo nusivylęs - kažkas joms atsitiko: nekerpa, sunku valdyt (negaliu atpasakot, nes pati jų nenaudojau nei prieš, nei po). MB sako, kad nėra spyruoklės (kad nukrito kažkur ir pan.), o man atrodo, kad jos iš viso net nebuvo g.gif  Vienžo, pagedo daiktas. Noriu paklaust, ar niekam nieko panašaus nebuvo ir ar tose žirklėse yra spyruoklė? blush2.gif  Nei šis nei tas būtų nešt keist, jei negali net defekto dorai paaiškinti doh.gif

Žirklės paukštienai turi spyruoklę, ir kai kerpi, spyruokliuoja. Manau, kad jūsiškės tikrai sugedo g.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2011 01 06, 12:00)
Na taip teigti yra tikrai per drasu  mirksiukas.gif  per 10 metu tokia naujiena girdziu pirma karta, manau butu prabanga isleisti atskira spalva tik dovanojamiems gaminiams  biggrin.gif

sutinku. cia tikrai netiesa smile.gif , kad tokiu budu spalvojami indai.
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2011 01 06, 11:45)
Žirklės paukštienai turi spyruoklę, ir kai kerpi, spyruokliuoja. Manau, kad jūsiškės tikrai sugedo  g.gif

Labai ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kur laikote stambią druską? g.gif Kad būtų patogu ir nemažai tilptų, bet tuo pačiu ir lengvai viena ranka galima būtų pasemti, tiek kiek reikia? ax.gif
Atsakyti