Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 23:45)
Pamatuok, prašau  biggrin.gif

nu bet nepasitikejimas manim doh.gif taigi vakar rasiau, o dabar dar ir permatavau, tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 01 04, 20:22)
UltraPro yra naujesnė, patobulinta UltraPlus versija smile.gif

UltraPro galima naudoti aukštesnėje temperatūroje (iki 250C)

UltraPro forma yra geresnė, praktiškesne. UltraPlus tokie ovalūs, išskyrus lazanijos indą.

UltraPro inde maistas geriau apskrunda, lyginant su UltraPlus.

na, kazkaip neapciuopiamai ir neirodomai skirtumai siu dvieju liniju  g.gif . kaip galima teigti aprasyme, jog "maistas geriau apskrunda" viename arba kt. inde. tai gali buti tik jusu pastebejimai. o va temperatura - sutinku, jog tai skirtumas. o daugiau kaip ir ner  g.gif

Skelbimuose mačiau, kad parduoda violetines 3.5 l UltraPro. Ar jos kuo nors skiriasi nuo pilkų, esančių kataloge. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 05, 14:20)
Skelbimuose mačiau, kad parduoda violetines 3.5 l UltraPro. Ar jos kuo nors skiriasi nuo pilkų, esančių kataloge.  smile.gif

Manau, kad tik spalva.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 05, 16:20)
Skelbimuose mačiau, kad parduoda violetines 3.5 l UltraPro. Ar jos kuo nors skiriasi nuo pilkų, esančių kataloge.  smile.gif

tikrai tik spalva smile.gif . isvis tw megejai spalvas keisti, nes lb. yra norinciu viska taikyti prie virtuves sienu spalvos, prie savo nuotaikos ar kt. indu, esanciu ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 05, 15:20)

Tik spalva. neturėčiau pilkučio-pirkčiau negalvodama.
Atsakyti
Labas vakaras, 4u.gif , mergaites padekit apsispresti ar reikia man grindu sluostes doh.gif
Ar verta demesio, kaip su ja plaunate grindis, nes namie visur laminatas ir dulkiu kiekviena diena visur pilna, tai galvoju, gal su ta sluoste bus lengviau valyti? ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2011 01 05, 19:25)
Labas vakaras,  4u.gif , mergaites padekit apsispresti ar reikia man grindu sluostes  doh.gif
Ar verta demesio, kaip su ja plaunate grindis, nes namie visur laminatas ir dulkiu kiekviena diena visur pilna, tai galvoju, gal su ta sluoste bus lengviau valyti?  ax.gif
4u.gif

Tikrai lengviau thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasiteirauti, dėl paukštienos žirklių (mes jas meiliai sekatorium vadinam). MB atsidžiaugt negalėjo, kai jos atsirado mūsų namuose. O pastaruosius kartus buvo nusivylęs - kažkas joms atsitiko: nekerpa, sunku valdyt (negaliu atpasakot, nes pati jų nenaudojau nei prieš, nei po). MB sako, kad nėra spyruoklės (kad nukrito kažkur ir pan.), o man atrodo, kad jos iš viso net nebuvo g.gif Vienžo, pagedo daiktas. Noriu paklaust, ar niekam nieko panašaus nebuvo ir ar tose žirklėse yra spyruoklė? blush2.gif Nei šis nei tas būtų nešt keist, jei negali net defekto dorai paaiškinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2011 01 05, 20:25)
Labas vakaras,  4u.gif , mergaites padekit apsispresti ar reikia man grindu sluostes  doh.gif

tikrai reikia biggrin.gif

Aš grindų šluostę naudoju ne pagal paskirtį. valau langus thumbup.gif Jokios chemijos nereikia thumbup.gif Užtenka tik vandens thumbup.gif

merginoms, pasidalinkit patirtimi 4u.gif
kur naudojate siaurą silikoninę mentelę? Turiu plačią, tai nežinau ar ją pasilikti sau, ar kam nors padovanoti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diasaja: 05 sausio 2011 - 20:35
QUOTE(diasaja @ 2011 01 05, 20:34)
merginoms, pasidalinkit patirtimi 4u.gif
kur naudojate siaurą silikoninę mentelę? Turiu plačią, tai nežinau ar ją pasilikti sau, ar kam nors padovanoti.

user posted image

Siaura man nepamainoma "laižant" stiklainius, plačioji - maišant tešlą (ypač duonai), tepant kokį nors kremą ant torto ar pyrago wub.gif
Atsakyti
Viena nuo kitos dar nulaizo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 05, 20:34)
tikrai reikia biggrin.gif

Aš grindų šluostę naudoju ne pagal paskirtį. valau langus thumbup.gif Jokios chemijos nereikia thumbup.gif Užtenka tik vandens thumbup.gif

Tai tada palieku sau ta sluoste biggrin.gif , gaunasi, kad ji is vis universali, tai turesiu kur panaudoti. bigsmile.gif
Aciu. cool.gif
Atsakyti