UltraPro yra naujesnė, patobulinta UltraPlus versija
UltraPro galima naudoti aukštesnėje temperatūroje (iki 250C)
UltraPro forma yra geresnė, praktiškesne. UltraPlus tokie ovalūs, išskyrus lazanijos indą.
UltraPro inde maistas geriau apskrunda, lyginant su UltraPlus.
na, kazkaip neapciuopiamai ir neirodomai skirtumai siu dvieju liniju . kaip galima teigti aprasyme, jog "maistas geriau apskrunda" viename arba kt. inde. tai gali buti tik jusu pastebejimai. o va temperatura - sutinku, jog tai skirtumas. o daugiau kaip ir ner
QUOTE(Muco @ 2011 01 04, 19:17)
Bet čia nerodo, kad jis kažkaip įsuktų atgal tą kamštelį į butelį
Uzjauciu visas nepatenkintas duoniniu naudotojas. net nezinau, kaip elgciausi, jei taip atsitiktu mano klientei. juolab nuolatinei. greiciausiai imciau is jos atgal ir bandyciau sandelyje keisti. bet tai tik mano nuomone . ankstesne tw duonine deze, taip pat buvo prasta. tekejaus, jog si bus daaaug geresne, bet blogu atsiliepimu vis daugeja, o preke brangi...
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 18:22)
pikčiausia tai, kad sumoki didelius pinigus, gauni instrukciją bele kokio ilgumo kaip tą daiktą naudoti (šviežią duoną išmiti iš maišelio, truputį "padžiovinti" ir t./t.) ir išeina, kad žmogus tarnauja daiktui, o ne daiktas žmogui
Tai vat todėl ir nesusigundžiau aš ja, dedu į šaldytuvą duoną su maišiuku ir ji man šviežia būna, o kad supelytų, tai tikrai nežinau kiek laiko ten ją reiktų laikyti. Ir tikrai netarnauju duoninei Kažkaip apie ją mažiau gerų atsiliepimų nei blogų.
Na, as neginu sios duonines, bet siaip manau, kad TW duonine ar kokia kita duonine is esmes pati negali duonos kazkaip greiciau pudyti ar jos dziovinti, kad kieta butu, nes vienoms naudotojoms ten greit pelyja, kitoms dziusta. Na turi ta tw duonine savo salygu duonos laikymui, pvz. tikrai sunku surasti mazoje virtuveje jai vieta, kad ir ne ant saldytuvo, ir ne ant palanges ir ne arti dujines, mikrobanges, radiatoriaus ar kt. prietaisu. Reikia ivertinti ar bus ja kur padeti, kad ji pasiteisintu. Man esminis jos patobulinimas nuo tos senosios melynos su baltu dangciu, tai tas filtras ir man asmeniskai duona su batonu tikrai joje puikiai laikosi. Gal dar sakau ir nuo seimos perkamos duonos ar batono priklauso...na, nezinau..
Papildyta:
Jooo, sita turiu ir naudoju dabar kaip paprasta dezute vaistams sudeti
Papildyta:
QUOTE(gvilmina @ 2011 01 04, 19:38)
ankstesne tw duonine deze, taip pat buvo prasta.
Jooo, sita turiu ir naudoju dabar kaip paprasta dezute vaistams sudeti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 04, 20:33)
Na turi ta tw duonine savo salygu duonos laikymui, pvz. tikrai sunku surasti mazoje virtuveje jai vieta, kad ir ne ant saldytuvo, ir ne ant palanges ir ne arti dujines, mikrobanges, radiatoriaus ar kt. prietaisu.
Maniškė stovi toli nuo lango, ne ant palangės, ne ant mikrobangės, toli nuo radiatoriaus, o ant spintelės, kuri yra priešingoj virtuvės pusėj nuo šaldytuvo, viryklės ir orkaitės. Nežinau, kokia dar idealesnė vieta gali jai būti
Del duonines ir as ne karta savo nuomone esu issakiusi. Labai daug reikalavimu reikia ivykdyti, kad tikrai butum ja patenkintas. Mano virtuve pakankamai didele, bet tokiu salygu, kokiu jai reikia, suteikti niekaip negaliu. Neturiu jai tinkamos vietos Todel ir neperku, jos ir net nesu nei vienos pardavusi, nes tikrai niekam negaliu garantuoti, kad jiems ji tiks. Visiem pasakau, kokie reikalavimai tiesiai sviesiai, ir fantazija atsoka. Nes tikrai retai kas turi tokias salygas
Pati naudoju senaja deze, buna visko, bet nesiskusiu, nes jei tikrai gerai isvalai ir nelaikai supelijusios duonos, laikosi visai normaliai. Net triju dienu prancuzisko batono gabaliukas joje suminkstejo
Pati naudoju senaja deze, buna visko, bet nesiskusiu, nes jei tikrai gerai isvalai ir nelaikai supelijusios duonos, laikosi visai normaliai. Net triju dienu prancuzisko batono gabaliukas joje suminkstejo
QUOTE(laurindre @ 2011 01 04, 20:44)
Labai daug reikalavimu reikia ivykdyti, kad tikrai butum ja patenkintas. Mano virtuve pakankamai didele, bet tokiu salygu, kokiu jai reikia, suteikti niekaip negaliu.
O tai kokie tie reikalavimai?
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 04, 20:33)
Na turi ta tw duonine savo salygu duonos laikymui, pvz. tikrai sunku surasti mazoje virtuveje jai vieta, kad ir ne ant saldytuvo, ir ne ant palanges ir ne arti dujines, mikrobanges, radiatoriaus ar kt. prietaisu. Reikia ivertinti ar bus ja kur padeti, kad ji pasiteisintu. Man esminis jos patobulinimas nuo tos senosios melynos su baltu dangciu, tai tas filtras ir man asmeniskai duona su batonu tikrai joje puikiai laikosi. Gal dar sakau ir nuo seimos perkamos duonos ar batono priklauso...na, nezinau..
QUOTE(ylang @ 2011 01 04, 21:07)
O tai kokie tie reikalavimai?
Kaip tik cia viskas isvardinta
QUOTE(laurindre @ 2011 01 04, 21:09)
Kaip tik cia viskas isvardinta
Na, vadinasi, pas mane jai sąlygos tobulos, bet.... vis vien nieko gero
As tai nesiskundziu duonine galetu ta paskutine rieke ir nesidengt baltais taskiukais bet kol kas geresnio varianto nerandu, apie kitas duonines net negalvoju, nes net nezinociau i ka keist, saldytuvas netinka, maiseliuose laikyt ir ne Siaip kalbant tai duona tragiska, parsinesi, net slapias maisas buna, labai daug
priklauso nuo duonos rusies ir kokybes, yra tokiu kur nepelyja, bet man tokia neskani
priklauso nuo duonos rusies ir kokybes, yra tokiu kur nepelyja, bet man tokia neskani
QUOTE(Asese @ 2011 01 04, 18:05)
UltraPro yra naujesnė, patobulinta UltraPlus versija
UltraPro forma yra geresnė, praktiškesne. UltraPlus tokie ovalūs, išskyrus lazanijos indą.
Dėl prieskoninių: naujajam malūnėliui tikrai tinka, pati tokias naudoju
Jei reiks, galėsiu pamatuot, ar tinka senajam (kai vaiką užsimigdysiu, nes senasis malūnėlis pirtelėj gyvena)
Papildyta:
Man kol kas gerai laikosi: nei džiūsta, nei pelyja. Tiesiog, geriau nei tikėjausi
Bet turiu dar tik trys savaitės, tai išvadas daryt anksti
Dėl prieskoninių: naujajam malūnėliui tikrai tinka, pati tokias naudoju
Jei reiks, galėsiu pamatuot, ar tinka senajam (kai vaiką užsimigdysiu, nes senasis malūnėlis pirtelėj gyvena)
Papildyta:
Man kol kas gerai laikosi: nei džiūsta, nei pelyja. Tiesiog, geriau nei tikėjausi
Bet turiu dar tik trys savaitės, tai išvadas daryt anksti
Pamatuok, prašau