Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(davija @ 2011 01 04, 17:20)

cia jums duoninej sukieteja g.gif kad man po 5 dienu nori pradet pelesiu degtis tai taip, bet niekad nesukieteja, priesingai, as pvz. labai megstu visokias daniskas duoneles, prancuziska batona, ciabatas ir t.t. tai ju niekad nededu i duonine, nes ten suminksteja ir siai picos koki gabaliuka kai idedu ar bandeles, jos man net per minkstos tampa.... Pas mane buna per karsta duoninej, nors ir vedinu daznai, bet jauciu, net ranka ikisus, tai siuo atzvilgiu man noris filtra pagadint blush2.gif arba kokio kampo neuzdaryt gerai, kad daugiau kvepuotu... Bet siaip man ji  thumbup.gif

Tai va, kad jei laikau maišelyje, duona dengiasi pelėsiu, jei be maišelio - medinė būna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 15:05)
o pvz plova jei pro darot, tai vistiek reik vandens, nes ryziams reik, ar paverdat ryzius ir paskui mesa su maisot ir i pro  g.gif , noriu pabandyt plova bet tada bijau kaip su tuo vandeniu  lotuliukas.gif

aš plovą darant pyliau vandens, nes ryžius dėjau nevirtus.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 04, 17:05)
Man kol kas gerai laikosi: nei džiūsta, nei pelyja. Tiesiog, geriau nei tikėjausi  smile.gif
Bet turiu dar tik trys savaitės, tai išvadas daryt anksti  ax.gif

As irgi neseniai turiu, tik labai saziningai nauja duona dedama isvalau trupinius ir dar pries dedant palaikau isemus is maiselio arba jei dedu tiesiai i duonine, tai neuzdarau jos kokia 20 min. Ir siaip karts nuo karto pravedinu, palieku kokiom 3-5 min. pradaryta. Kol kas nusiskundimu neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 17:59)
Sveikos,

įsiterpsiu ir aš su savo nuomone apie TW produktus  ax.gif

Turiu tikrai nemažai rakandų iš TW, viskas tarnauja puikiai ir labai palengvina darbą virtuvėje, bet labai pykstu ant duoninės, nes vienintelis daiktas, kuris neatitinka kainos  aggressive.gif 3-4 dienos ir duona galima išmesti, per daug šilumos toje duoninėje, duona tuoj pat supelyja. Duoninė stovi ant spintelės, šalia nėra nei mikrobangės, nei kokio kito prietaiso. Be maišelio tai iš viso duonos laikyti neįmanoma, per kelias val kaip akmuo  doh.gif Jau pradedu galvoti, kad pardavinėsiu ją...  unsure.gif

labutes 4u.gif
deja,bet as prisidedu prie jus nuomones del duonines verysad.gif pas mane ta pati problema doh.gif nors darau viska pagal"instrukcijas"duona isimu is maiseliu palaikau ir tik tada dedu y duonine,valau y savaite 2-3 kartus slapiu ir sausu budu...
kai atidarau ja,joje jauciasi dregme ir siluma..manau del to duona taip greitai sugenda..dabar vis atidarau palaikau(dienos eigoje)ja pravira,bet ir tai nepadeda unsure.gif
bet maniske stovi salia mikrobanges,tai dar reikes sita problema issprest..gal pades tai...
ir labiausiai man nepatinka kad viduje nera jokiu groteliu blink.gif kada duona padedi ji nekvepuoja schmoll.gif ir apatine riekele staigiai apipelyja doh.gif
pikta ant duonines labai as unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 04, 18:12)
labutes 4u.gif
deja,bet as prisidedu prie jus nuomones del duonines verysad.gif pas mane ta pati problema doh.gif nors darau viska pagal"instrukcijas"duona isimu is maiseliu palaikau ir tik tada dedu y duonine,valau y savaite 2-3 kartus slapiu ir sausu budu...
kai atidarau ja,joje jauciasi dregme ir siluma..manau del to duona taip greitai sugenda..dabar vis atidarau palaikau(dienos eigoje)ja pravira,bet ir tai nepadeda unsure.gif
bet maniske stovi salia mikrobanges,tai dar reikes sita problema issprest..gal pades tai...
ir labiausiai man nepatinka kad viduje nera jokiu groteliu blink.gif kada duona padedi ji nekvepuoja schmoll.gif ir apatine riekele staigiai apipelyja doh.gif
pikta ant duonines labai as unsure.gif

pikčiausia tai, kad sumoki didelius pinigus, gauni instrukciją bele kokio ilgumo kaip tą daiktą naudoti (šviežią duoną išmiti iš maišelio, truputį "padžiovinti" ir t./t.) ir išeina, kad žmogus tarnauja daiktui, o ne daiktas žmogui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:38)
Pomona33 kad isuka atgal nezinojau, o kazin niekur nera filmuko kaip tai padaryti parodyta  bigsmile.gif

stai Jums ir filmukas smile.gif

http://www.youtube.c...u/0/QQFprxAaTaE
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 17:24)
Tai va, kad jei laikau maišelyje, duona dengiasi pelėsiu, jei be maišelio - medinė būna  unsure.gif

Man tas pats unsure.gif Kieta, kaip akmuo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 17:59)
Sveikos,

įsiterpsiu ir aš su savo nuomone apie TW produktus  ax.gif

Turiu tikrai nemažai rakandų iš TW, viskas tarnauja puikiai ir labai palengvina darbą virtuvėje, bet labai pykstu ant duoninės, nes vienintelis daiktas, kuris neatitinka kainos  aggressive.gif 3-4 dienos ir duona galima išmesti, per daug šilumos toje duoninėje, duona tuoj pat supelyja. Duoninė stovi ant spintelės, šalia nėra nei mikrobangės, nei kokio kito prietaiso. Be maišelio tai iš viso duonos laikyti neįmanoma, per kelias val kaip akmuo  doh.gif Jau pradedu galvoti, kad pardavinėsiu ją...  unsure.gif

Įmeskit nuotrauką su duonine, nes nžn kaip atrodo. Gal su ištraukiama lentute?
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2011 01 04, 19:30)

nuoroda apie konservų atidarytuvą, o ne vyno kamščiatraukį.
Atsakyti
Nesuprantu kaip čia su ta duonine daugeliui problemos g.gif
Aš jau duonine kokius 4 metus atsidžiaugt negaliu biggrin.gif Perku pjaustytą duoną,laikau kartu ir juodą ir baltą,20min.nelaikau,iškart sudedu ir nieko.Na jeigu ilgiau pabūna,na po kokios savaitės gal ant apatinės riekės pradeda pelėsiukas atsirast.Bet kai imu valgymui stengiuos imt iš apačios.O kad sudžiūtų į "akmenį",to nėr buvę,visada minkšta.Gal jūsų kokios brokuotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marko&Vitka Karnišauskai @ 2011 01 04, 18:38)
Įmeskit nuotrauką su duonine, nes nžn kaip atrodo. Gal su ištraukiama lentute?

Taip, mano - su ištraukiama lentute g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 04, 19:40)
nuoroda apie konservų atidarytuvą, o ne vyno kamščiatraukį.

dabar jau tikrai sita nuorodele doh.gif

http://www.youtube.c...u/0/X2D69RxMat0
Atsakyti