Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:05)
o pvz plova jei pro darot, tai vistiek reik vandens, nes ryziams reik, ar paverdat ryzius ir paskui mesa su maisot ir i pro  g.gif , noriu pabandyt plova bet tada bijau kaip su tuo vandeniu  lotuliukas.gif

o per kiek pomona33 iskepa kalakuto kulsis, o marinuoji standartiskai kaip vista  ax.gif

As i plova dedu ne iki galo apvirtus ryzius ir ipilu vandens su tomatu ne iki virsaus, mazdaug puse. (Cia toks mano senovinis mamos receptas),jei darau toki ala kazachiska recepta tai inde ant ugnies zalius ryzius kepu ir t.t. visai kitaip gaminasi ne Ultroj.

Ziurint kokio didumo kalakuto kulsis. Jei labai dideles tai apie valanda, bet ne daugiau, o jei normalios ir mazesnes, tai apie pusvalanduka gal 40 min. net tiksliai nezinau, dazniausiai kol ka nors pasidarau (salotas ir pan., bulvytes ar ryzius) jau ir iskepa, niekad taip tiksliai neziurejau laiko g.gif dabar net susimasciau g.gif bet lyginant kaip seniau kepdavau, tai man su siuo indu ziauriai greit. O marinuoju paukstienos prieskoniais, arba kaip vistyte, arba tokiu spec.mamos prieskoniu misinio turiu su cesnakais, visokiais muskato riesutais ir t.t., na visaip kaip tik norit, prieskoniai skoni priduoda, o jau poto viska padaro puodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 04, 13:58)
Gal praverta laikote? ne iki galo uzdaryta? Uztenka pora val.palaikyti praverta ir apdziuna. Mano pvz.stovi ant mikrobanges (kitaip neturiu kur jos padeti), todel nuolat sunta duona, todel kol valgom palieku praverta,kad issivedintu, ir jei paliekam ilgiau praverta iskart apdziuna, gal filtras blogai istatytas?

Tikrai ne, uždarau gerai ir dar patikrinu, ar gerai uždaryta. Db duoną duoninėj laikau tik maišeliuose, kitaip sudžiūna
Atsakyti
Dėl kamščiatraukio: labai geras daiktas.

Dėl peilių galąstuvo: tikrai nevertas tų pinigų. Geriau nusipirkt Fiskars, galanda tokiu pat principu, kaip ir TW, bet rezultatas žymiai geresnis. O dar jei paskaičiuot, kad kainuoja bet kurioj prekybos vietoj be nuoliados pigiau nei TW su nuolaida... Beje, peiliai Fiskars tikrai geresni, nei TW. Turiu daug visokių, galiu objektyviai palygint.

Skardinių atidarytuvas - labai labai labai geras daiktas.

Visi Ultra plius, pro - gerai. Konditeriniams kepiniams geriau silikonai, mėsoms, troškiniams ir pan. maistui - Ultra. Turiu keletą, paskutiniu metu dažniausiai naudojamas berods 5,7 l - jame duoną kepu. Kugeliui kept iš TW nieko nenaudoju. Nes tokio, kuris gaunas Princesėj mano šeima nesupranta, kugeliu nelaiko, jiems tai apgailėtinas daiktas, vadinamas plokštainiu, o ir talpa niekingai maža kaip kugeliui. O Ultra nenaudoju irgi dėl talpos - nėra tokio dydžio, kuris mums tiktų. Kugelį kepu 8 l talpos storasieniame, storadugniame nerūdijančio plieno puode.

Centrifūga gerai, bet aš naudoju labai sezoniškai. Gal naudočiau ir dažniau, bet nervina tas pipsas dugno vidury.
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:05)
o pvz plova jei pro darot, tai vistiek reik vandens, nes ryziams reik, ar paverdat ryzius ir paskui mesa su maisot ir i pro  g.gif , noriu pabandyt plova bet tada bijau kaip su tuo vandeniu  lotuliukas.gif

Plovą darau su SAUSAIS ryžiais. Pagal Lašelio receptą (bus 5 žinutė) Bet vėlgi - tam pačiam 8 l puode, ne kitaip neužtenka. Jei reiktų mažesnio kiekio, Ultra, kurį naudoju duonai kept, būtų super.
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2011 01 03, 23:25)

labai aciu na antra nuoroda kurios ieskojau, labai labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 01 04, 14:36)
Beje, peiliai Fiskars tikrai geresni, nei TW. Turiu daug visokių, galiu objektyviai palygint.

As nezinau kokius jus TW pelius lyginat su Fiskars, jei kataloginius, tai tada sutinku, bet jei M-serijos arba T-Chef Pro, tai kategoriskai pries schmoll.gif
Atsakyti
Ypac "T-Chef" duonriekis - super super bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 04, 15:33)
As nezinau kokius jus TW pelius lyginat su Fiskars, jei kataloginius, tai tada sutinku, bet jei M-serijos arba T-Chef Pro, tai kategoriskai pries  schmoll.gif

M-serijos ir kataloginius. Kad labai geri yra duonriekis peilis ir sūrio peilis - pripažįstu be jokių išlygų. Bet jų ir galąst nereikia. Turiu M-serijos file, šefo ir dar universalų - jie man labai schmoll.gif

QUOTE(Adryte07 @ 2011 01 04, 15:37)
Ypac "T-Chef" duonriekis - super super  bigsmile.gif

Ir kataloginis duonriekis puikus, bet kaip ir sakiau - jo galąst nereikia.
Atsakyti
Noriu paklausti kuo skiriasi Ultra pro nuo Ultra plus smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....ware/page2.html

Čia nuoroda. Ar tinka prieskoninės prieskonių malūnėliui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaIndra @ 2011 01 04, 11:26)
taip, pabandykit, pamatysit, kaip mane geru zodziu paminesit

AČIŪ labai, bandysiu tik reikia šviežios žuvies , taip "rankos niešti pabandyti" nail.gif
Atsakyti
Sveikos,

įsiterpsiu ir aš su savo nuomone apie TW produktus ax.gif

Turiu tikrai nemažai rakandų iš TW, viskas tarnauja puikiai ir labai palengvina darbą virtuvėje, bet labai pykstu ant duoninės, nes vienintelis daiktas, kuris neatitinka kainos aggressive.gif 3-4 dienos ir duona galima išmesti, per daug šilumos toje duoninėje, duona tuoj pat supelyja. Duoninė stovi ant spintelės, šalia nėra nei mikrobangės, nei kokio kito prietaiso. Be maišelio tai iš viso duonos laikyti neįmanoma, per kelias val kaip akmuo doh.gif Jau pradedu galvoti, kad pardavinėsiu ją... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 17:46)
Noriu paklausti kuo skiriasi Ultra pro nuo Ultra plus  smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....ware/page2.html

Čia nuoroda. Ar tinka prieskoninės prieskonių malūnėliui?  smile.gif

UltraPro yra naujesnė, patobulinta UltraPlus versija smile.gif

UltraPro galima naudoti aukštesnėje temperatūroje (iki 250C)

UltraPro forma yra geresnė, praktiškesne. UltraPlus tokie ovalūs, išskyrus lazanijos indą.

UltraPro inde maistas geriau apskrunda, lyginant su UltraPlus.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dėl prieskoninių: naujajam malūnėliui tikrai tinka, pati tokias naudoju 4u.gif

Jei reiks, galėsiu pamatuot, ar tinka senajam (kai vaiką užsimigdysiu, nes senasis malūnėlis pirtelėj gyvena)
Papildyta:
QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 17:59)
Sveikos,

įsiterpsiu ir aš su savo nuomone apie TW produktus  ax.gif

Turiu tikrai nemažai rakandų iš TW, viskas tarnauja puikiai ir labai palengvina darbą virtuvėje, bet labai pykstu ant duoninės, nes vienintelis daiktas, kuris neatitinka kainos  aggressive.gif 3-4 dienos ir duona galima išmesti, per daug šilumos toje duoninėje, duona tuoj pat supelyja. Duoninė stovi ant spintelės, šalia nėra nei mikrobangės, nei kokio kito prietaiso. Be maišelio tai iš viso duonos laikyti neįmanoma, per kelias val kaip akmuo  doh.gif Jau pradedu galvoti, kad pardavinėsiu ją...  unsure.gif

Man kol kas gerai laikosi: nei džiūsta, nei pelyja. Tiesiog, geriau nei tikėjausi smile.gif
Bet turiu dar tik trys savaitės, tai išvadas daryt anksti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 17:46)

Čia nuoroda. Ar tinka prieskoninės prieskonių malūnėliui?  smile.gif

Tinka thumbup.gif As taip ir turiu ax.gif sena maluneli dedu ant naujo modelio prieskoniniu drinks_cheers.gif ir naujas uzsideda ax.gif

QUOTE(Katinukas @ 2011 01 04, 17:59)
Sveikos,

įsiterpsiu ir aš su savo nuomone apie TW produktus  ax.gif

Turiu tikrai nemažai rakandų iš TW, viskas tarnauja puikiai ir labai palengvina darbą virtuvėje, bet labai pykstu ant duoninės, nes vienintelis daiktas, kuris neatitinka kainos  aggressive.gif 3-4 dienos ir duona galima išmesti, per daug šilumos toje duoninėje, duona tuoj pat supelyja. Duoninė stovi ant spintelės, šalia nėra nei mikrobangės, nei kokio kito prietaiso. Be maišelio tai iš viso duonos laikyti neįmanoma, per kelias val kaip akmuo  doh.gif Jau pradedu galvoti, kad pardavinėsiu ją...  unsure.gif

cia jums duoninej sukieteja g.gif kad man po 5 dienu nori pradet pelesiu degtis tai taip, bet niekad nesukieteja, priesingai, as pvz. labai megstu visokias daniskas duoneles, prancuziska batona, ciabatas ir t.t. tai ju niekad nededu i duonine, nes ten suminksteja ir siai picos koki gabaliuka kai idedu ar bandeles, jos man net per minkstos tampa.... Pas mane buna per karsta duoninej, nors ir vedinu daznai, bet jauciu, net ranka ikisus, tai siuo atzvilgiu man noris filtra pagadint blush2.gif arba kokio kampo neuzdaryt gerai, kad daugiau kvepuotu... Bet siaip man ji thumbup.gif
Atsakyti