QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:05)
o pvz plova jei pro darot, tai vistiek reik vandens, nes ryziams reik, ar paverdat ryzius ir paskui mesa su maisot ir i pro , noriu pabandyt plova bet tada bijau kaip su tuo vandeniu
o per kiek pomona33 iskepa kalakuto kulsis, o marinuoji standartiskai kaip vista
o per kiek pomona33 iskepa kalakuto kulsis, o marinuoji standartiskai kaip vista
As i plova dedu ne iki galo apvirtus ryzius ir ipilu vandens su tomatu ne iki virsaus, mazdaug puse. (Cia toks mano senovinis mamos receptas),jei darau toki ala kazachiska recepta tai inde ant ugnies zalius ryzius kepu ir t.t. visai kitaip gaminasi ne Ultroj.
Ziurint kokio didumo kalakuto kulsis. Jei labai dideles tai apie valanda, bet ne daugiau, o jei normalios ir mazesnes, tai apie pusvalanduka gal 40 min. net tiksliai nezinau, dazniausiai kol ka nors pasidarau (salotas ir pan., bulvytes ar ryzius) jau ir iskepa, niekad taip tiksliai neziurejau laiko dabar net susimasciau bet lyginant kaip seniau kepdavau, tai man su siuo indu ziauriai greit. O marinuoju paukstienos prieskoniais, arba kaip vistyte, arba tokiu spec.mamos prieskoniu misinio turiu su cesnakais, visokiais muskato riesutais ir t.t., na visaip kaip tik norit, prieskoniai skoni priduoda, o jau poto viska padaro puodas