Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(davija @ 2011 01 04, 12:41)

apie peiliu galastuva atsiimu savo nekokia nuomone tongue.gif pat paprastus peilius galasdavau ir buvo drinks_cheers.gif kai isigijau TW maniskis pradejo ieskot su kuo galast, paeme ta boruzele - mes taip vadinam ji smile.gif - ir galando pirmyn atgal ir t.t ir paskui sako, s, cia ne galastuvas, tai jis ji taip sulauze doh.gif bet, aciu dievui, ji an pakeite ir dabar galasiu su juo AS  pati lotuliukas.gif

o tai kaip juo taisyklingai reikia galasti? Ir as svarstau isigyti si galastuva, bet dar kol kas tvirtai neapsisprendziau.
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 10:30)
O kokį patartumėt dydį pirkti? Mano šeima 4 asmenų. smile.gif

As kol gyvenau su tevais mes buvome 4 asmenu seima, pas kuriuos atvaziuodavo ir sveciu (t.y.nebuvo taip,kad valgydavome tik mes 4), tai mes turejome dar senaji Ultra Plus 5l inda, tai galiu pasakyti,kad ir as ji turiu dabar nors 4 asm.nera seimoj, bet is didesnio indo kaip as sakau maistas neiskris, o va jau i 3l vistyte ciela netilps. Dar man labai reikalingas indas buvo lazanijai, nes jame kepu ir lazanija ir kipstus makaronus ir zuvyte ir sonkauliukus, man patinka,kad jis kvadratines formos ir gali talpiai sudeti. Mazasis 3l man nepatinka todel,kad jo apacia tokia uzsiaurejanti ir jis pasidaro ne ekonomiskas netalpiai susideda doh.gif todel as tik uz 5l. Aisq, dabartiniai Ultra Pro yra dar geresni ir mazieji ne tokie uzapvalinti, bet vistiek rinkciausi tik didesni arba lazanijos inda. Pagalvokite ka labiausiai gaminate, kam Jums jo reiks,ar atvaziuoja giminiu, ar tik sau gaminate? Pvz.as nedarau maisto tik vienai dienai (neturiu tokiu galimybiu, sedeti namie ir laukti vyro su kiekviena diena siltu vis kitu patiekalu), todel maista padarau keliom dienom, todel sakau,kad 4 asm.seimai 3l dubuo tikrai per mazas g.gif
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 08:41)
o kamsciatraukis kas turi , tikrai jis moteriskas, nes galvoju dovanai paimti ir sau nusipirkti, bet pati jo neturiu, mani uzkniso tie traukiami, kai reik giliau isukti paspausti, issimauna, o kaip tas, tikrai ir silpnesniu ranku savininkems pavyks  lotuliukas.gif
O Jus zinojote, kad kamsciatraukis netik lengvai issuka kamsti pats (nereikia kelti, bijoti,kad kreivai isuksite kamsti), bet ir isuka ji atgal i buteli thumbup.gif
Atsakyti
Pomona33 kad isuka atgal nezinojau, o kazin niekur nera filmuko kaip tai padaryti parodyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gvilmina @ 2011 01 04, 10:53)
1) o vat galastuvu netikiu ir nepasitikiu  g.gif . gal kuri naudotoja gali atsiliepimus parasyti?
mano rate jis nera megiamas ir visos lt isleistu uz ji gaili  verysad.gif .
Papildyta:
2)ultra indu nenaudoju kazkodeltai, bet ir isigijusios lb. nedziugauja pas mane. turi arba ne ir tiek.

1)Peiliu galastuvas tikrai yra vertas tokiu pinigu. Pas mane seimoj yra pripazystami tik Victorinos firmos peiliai, kurie kaip zinoma yra brangus ir kokybiski, todel is pradziu ir as galvojau,kad jau ne, savo tiek kainuojanciu peiliu su kazkokiu TW galastuvu as negadinsiu (nes jiems turiu spec.galastuva), bet....kaip visada sako, nespjauk i vandeni is kurio teks paciai gerti. Ir siai dienai sekmingai galandu savo brangius peilius (nes TW peiliu nenaudoju) su nuostabiu TW galastuvu, kuris netik pagalanda ,bet ir nupoliruoja. Ir galiu drasiai teigti,jis tikrai nesugadina peiliu. Visi mano pazystami savo ne TW brangiems peiliams naudoja TW galastuva ir is nieko negirdejau kad ka pagadintu. Keliu kartu perbraukt uztenka ir peiliai astrus. TW net pasakymas yra, jei nori ,kad klientas is taves pirktu TW peilius, neparodyk pirmiau jam TW galastuvo lotuliukas.gif
2) kas dar kalbant apie Ultra indus, nesuprantu kaip jo galima nemegti, juk nereikia i ji pilti vandens, sonu patepti aliejumi(kaip kokiu skardu), ar pabarstyti manais ir pan. tikrai vien todel yra pliusas, kad visada maistas sultingas, ir nereikia papildomu pastangu su juo gaminant.
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 13:38)
Pomona33 kad isuka atgal nezinojau, o kazin niekur nera filmuko kaip tai padaryti parodyta  bigsmile.gif

Bent jau as tai filmuko neturiu niekur, bet isuka tik tada jei kamsti paliekate atidarytuve, nereikia jo istraukti is atidarytuvo, ir lygiai taip pat uzdedate ir sukate i kita puse ir tikrai isisuka kamstis tongue.gif
Atsakyti
Ne toj temoj buvau klausimą parašiusi ax.gif

QUOTE(ylang @ 2011 01 04, 12:50)
Merginos, kiek žinau, duona, laikoma duoninėj, neturėtų apdžiūti (na, be maišelio laikoma), bet maniškėj iš karto apdžiūna  g.gif  Kaži, kas ne taip? Gal duoninei kas?  g.gif

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 04, 13:22)
. Ar čia tik man taip atrodo, bet jame tikrai labai ilgai maistas kepa???

Teks kūgelį silikoninėje kepti.

man neatrodo, kad ilgiau schmoll.gif mesai, plovui, vistos dalims, lazanijai, uzkepelems man reikia apie 50 - 60 min. Tai man normaliai cia tongue.gif
Bet jei pvz. i kokius cenakus ar troskini ipilsi vandens, tada jau sakes, dvi valandas gali sust ir morkos bus kietos biggrin.gif Sakau, reikia susidraugaut su jais cool.gif

o kugelis, man kuo tizesnis, tuo skanesnis, todel Princese tobula kugeliui biggrin.gif

QUOTE(Mademoisellee @ 2011 01 04, 14:24)
o tai kaip juo taisyklingai reikia galasti? Ir as svarstau isigyti si galastuva, bet dar kol kas tvirtai neapsisprendziau.

reikia traukt peili tik i viena puse - t.y. i SAVE, jokiu budu negalima i save, nuo saves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 01 04, 13:47)
Ne toj temoj buvau klausimą parašiusi  ax.gif

Gal praverta laikote? ne iki galo uzdaryta? Uztenka pora val.palaikyti praverta ir apdziuna. Mano pvz.stovi ant mikrobanges (kitaip neturiu kur jos padeti), todel nuolat sunta duona, todel kol valgom palieku praverta,kad issivedintu, ir jei paliekam ilgiau praverta iskart apdziuna, gal filtras blogai istatytas?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 04, 14:56)
man neatrodo, kad ilgiau schmoll.gif mesai, plovui, vistos dalims, lazanijai, uzkepelems man reikia apie 50 - 60 min. Tai man normaliai cia tongue.gif
Bet jei pvz. i kokius cenakus ar troskini ipilsi vandens, tada jau sakes, dvi valandas gali sust ir morkos bus kietos biggrin.gif Sakau, reikia susidraugaut su jais cool.gif

o kugelis, man kuo tizesnis, tuo skanesnis, todel Princese tobula kugeliui biggrin.gif
reikia traukt peili tik i viena puse - t.y. i SAVE, jokiu budu negalima i save, nuo saves ax.gif

o i cenakus jokio vandens nepalitate, pvz man patinka jei molinukuose daru nu biski ale tokio padaziuko kad susidaro tai visada pilu, o tame pro nepilat ane ir issiskirai sulciu g.gif ir gerai istusta g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2011 01 04, 13:56)

As tai turbut 10 karta jau kartoju,kad as pirmiausia pliusa pajutau kepdama kalakuto slauneles (mes jas labai megstam) ir jos seniau kepdavo ilgai ir budavo kietos, ultroj jos iskepa ziauriai greitai ir minkstos kaip vistyte thumbup.gif O kaip davija ir sako,jeigu jau ipilsi vandens tai sakes, keps visa diena ir nei iskeps nei apskrus lotuliukas.gif esu ir as ne karta vandens "prisipylusi" taip,kad keikiausi mad.gif

o galastuva taip, tik i viena puse!!!! Jokiais bunais ne pirmyn atgal !
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:02)
o i cenakus jokio vandens nepalitate, pvz man patinka jei molinukuose daru nu biski ale tokio padaziuko kad susidaro tai visada pilu, o tame pro nepilat ane ir issiskirai sulciu  g.gif  ir gerai istusta  g.gif

Taip, tame Ultra Pro inde, naturaliai is mesytes issiskiria sultinys , nes ji nesukieteja, neisdziuna, o pvz.jei kepu zuvyte su grietinele, tuomet aisq pilu grietineles ir kepu viska, tai buna nem nem kaip skanu ir sultinga essen.gif
Atsakyti
o pvz plova jei pro darot, tai vistiek reik vandens, nes ryziams reik, ar paverdat ryzius ir paskui mesa su maisot ir i pro g.gif , noriu pabandyt plova bet tada bijau kaip su tuo vandeniu lotuliukas.gif

o per kiek pomona33 iskepa kalakuto kulsis, o marinuoji standartiskai kaip vista ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 04 sausio 2011 - 14:05
QUOTE(Packa @ 2011 01 04, 13:07)
pasirodo kas si daikciuka daug kam galima panauduot biggrin.gif vakar suzinojau kad su jo galima nuo megstinio burbuliukus pasalinti bigsmile.gif
tik kaip po zuvies ji isvalyt g.gif

tikriausiai reikia tureti atskira - tik zuviai valyti g.gif thumbup.gif mirksiukas.gif o kitiems namu ruosos darbams kita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 04, 15:05)
Taip, jos labai geros, bet paskirtis manau labiau visokiems konditeriniams kepiniams, pyragams pirmiausia vis tik, nes va dangcio joms nesugalvota smile.gif

tiek lazanija, tiek vista ar vistos dalys, tiek tarkiai bulviu, tiek apkepai visi ir pan. keopami be dideliu problemu 4u.gif
Atsakyti