QUOTE(davija @ 2011 01 04, 13:56)
man neatrodo, kad ilgiau
mesai, plovui, vistos dalims, lazanijai, uzkepelems man reikia apie 50 - 60 min. Tai man normaliai cia
Bet jei pvz. i kokius cenakus ar troskini ipilsi vandens, tada jau sakes, dvi valandas gali sust ir morkos bus kietos
Sakau, reikia susidraugaut su jais
o kugelis, man kuo tizesnis, tuo skanesnis, todel Princese tobula kugeliui
reikia traukt peili tik i viena puse - t.y. i SAVE, jokiu budu negalima i save, nuo saves
As tai turbut 10 karta jau kartoju,kad as pirmiausia pliusa pajutau kepdama kalakuto slauneles (mes jas labai megstam) ir jos seniau kepdavo ilgai ir budavo kietos, ultroj jos iskepa ziauriai greitai ir minkstos kaip vistyte
O kaip davija ir sako,jeigu jau ipilsi vandens tai sakes, keps visa diena ir nei iskeps nei apskrus
esu ir as ne karta vandens "prisipylusi" taip,kad keikiausi
o galastuva taip, tik i viena puse!!!! Jokiais bunais ne pirmyn atgal !
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 14:02)
o i cenakus jokio vandens nepalitate, pvz man patinka jei molinukuose daru nu biski ale tokio padaziuko kad susidaro tai visada pilu, o tame pro nepilat ane ir issiskirai sulciu
ir gerai istusta
Taip, tame Ultra Pro inde, naturaliai is mesytes issiskiria sultinys , nes ji nesukieteja, neisdziuna, o pvz.jei kepu zuvyte su grietinele, tuomet aisq pilu grietineles ir kepu viska, tai buna nem nem kaip skanu ir sultinga