kiauraindas ir man patinka, dar prie centrifugos is senesniu postu atsimenu kad buvo pamineta cipelinams tarkius ale galima nusunkti , pati neisbandzius , nes vis pas mamos vaziuojam cepelinu valgyt, bet reiks kada ir paciai issivirti ir ismegint , o pats indas man ir tas pypsiukas iskylas nervuoja, nu bet jis turi but, bet seip ir man daug skanesnes salotos, braskytes liuks ir tt
o kamsciatraukis kas turi , tikrai jis moteriskas, nes galvoju dovanai paimti ir sau nusipirkti, bet pati jo neturiu, mani uzkniso tie traukiami, kai reik giliau isukti paspausti, issimauna, o kaip tas, tikrai ir silpnesniu ranku savininkems pavyks
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 01:25)
Kadangi esu didelė TW gerbėja ir prekes perku ne be Jūsų pagalbos, norėčiau plačiau sužinoti iš naudotojų apie Ultra Pro indus (orkaitėje kepti). Labai gundausi
Ka cia be kalbet, imk ir viskas Rimtai, superinis jis daiktas.
As kai einu parduotuvese pro tas skardas, molines puodynes ir kai matau kai zmones iesko skelbimuose senu spiziniu indu kepimui, tai man net negera daros, iskyla prisiminimai ne kokie kai naudodavau siuos indus. Su jais reikia susidraugaut ir mylet juos
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 04, 01:32)
Na kadangi mano virtuve jau perpildyta TW indais, tai mane net nukrato nuo centrifugos didumo ir galvoju kur ir si daikta reiktu dar padeti prasau nors 1 minusa
pas mane tai ir yra pagrindinis minusas As ja uzkonservuoju ziemos miegui, o vasarai ji jau man po ranka buna, nors ir ziemai reikia, ale neturiu kur bepasidet po ranka
Papildyta:
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 09:41)
o kamsciatraukis kas turi , tikrai jis moteriskas, nes galvoju dovanai paimti ir sau nusipirkti, bet pati jo neturiu, mani uzkniso tie traukiami, kai reik giliau isukti paspausti, issimauna, o kaip tas, tikrai ir silpnesniu ranku savininkems pavyks
Va va, as ta ir sakau, visi tie atidarytuvai, t.y. ta serija, adaptuota moterims, bet tinka ir vyrams. Turint juos vyru jau nebereikia: ir konservus atsidarom ir peili pasigalandam ir cesnaka susmulkinam ir vyno isgeriam
QUOTE(ruzilona @ 2011 01 04, 08:28)
Regis su viena zirkliu briauna skutasi
Bet cia tik nerimtam skutimui, kokia lasisa paskust ar jau filiukus, bet jei vyras zvejys ir reikes skust kokius eserius ar pan. tai tada suvargsit
Ar kuri turite stiklainiu atidarytuva? Jis kaip suprantu skirtas atidaryti uzsukamiems dangteliams Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 04, 00:07)
[size=1][/size]Dieve tu mano, nejaugi ir man to griozdo reikia namie na pasakykite centrifugos ir minusu??? na man pvz niekad nebuna salotos suglebe kai as jas nuplaunu, kodel jos Jums tokios tik pradziovinus centrifuga? Juk logiskai mastant ji kaip tik dar labiau jas "priplot prie centrifugos sieneliu" turetu dziovinant ir salota susispaudzia pvz.braskes-neistyzta? na nejaugi nei 1 minuso ???
Va vienas minusas, kad užima vietą, nes visgi 4 litrai
QUOTE(lupipita @ 2011 01 04, 08:41)
Superinis daiktas, na aš ir seniau vyną atsidarydavau, bet dabar tai tikrai
QUOTE(davija @ 2011 01 04, 08:54)
Va va, as ta ir sakau, visi tie atidarytuvai, t.y. ta serija, adaptuota moterims, bet tinka ir vyrams. Turint juos vyru jau nebereikia: ir konservus atsidarom ir peili pasigalandam ir cesnaka susmulkinam ir vyno isgeriam
Prajuokinai
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 01 04, 09:35)
Ar kuri turite stiklainiu atidarytuva? Jis kaip suprantu skirtas atidaryti uzsukamiems dangteliams Kokie atsiliepimai?
Tu čia apie stiklainių siaubą? Oranžinį? Tai jis atidarymui.
Merginos, na Jūs čia su tuo Ultapro užsisvaigusios, na tai man jis tikrai ne stebuklingas. Pagirkite jį dar, gal reabilituosiu jį
QUOTE(kregzde @ 2011 01 04, 10:08)
Merginos, na Jūs čia su tuo Ultapro užsisvaigusios, na tai man jis tikrai ne stebuklingas. Pagirkite jį dar, gal reabilituosiu jį
O kuo jums atrodo kad jis gali buti/yra blogas? Kokiu minusu matote?
As tai turejau ivairiu dydziu kepimo skardeliu, tefloniniu ir keramikiniu, bet visas isveziau is namu, o liko tik 2litru ir 3,3 l. lazaniniai ultrapro, ju gi ir dangcius galima naudoti, tai galima sakyti turiu 4 skirtingo dydzio indus kepimui.
Kepa jame viskas daugiau nei puikiai, skrunda irgi, anyta kepe vista visa idejus i 3,5 litru inda, tai net dangcio nuimti nereikejo, puikiausiai apskrudo. Patinka, kad tame paciame inde galima ir saldyti, ir kepti, ir sildyti, kad ir mikrobangeje, i kuria puikiai telpa dvilitris ultlrapro. Dar labai patinka, kad labai lengvai valosi, nereikia gramdyti nieko, esant didesniems prikepimams pakanka ipilti silto vandens ir palaukti keliolika minuciu, viskas lengvai nusiplauna. Man tai minusas butu, kad jie duzta/skyla jei iskristu is ranku, bet as kai isigijau 2l ultrapro, tai neiskenciau ir ispakavau paste, kad pasiziuret, perdejau i maiseli, nesiausi namo ir taip jau atsitiko kad iskrito tas maiselis ant plytinio grindinio su visu nesupakuotu ultrapro, na ir nieko visiskai nenutiko, tai matyt dar reikia sugebet ir numest taip, kad suduztu
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 04, 01:32)
Na kadangi mano virtuve jau perpildyta TW indais, tai mane net nukrato nuo centrifugos didumo ir galvoju kur ir si daikta reiktu dar padeti prasau nors 1 minusa
Papildyta:
[size=1][/size]Oi....apie siuos indus jau diskutavome ir kepiniu su tw temoje ir cia, pasiskaitykite senesnius parasymus ir pamatysite,kad sio indo reikia ir JUms , tai Tupperware Mercedes Benz (nes juk sako,kad mersas ir Afrikoj mersas ), as pritariu siam pasakymui ir keliu si inda ant pjedes stalo kartu su atidarytuvu jeetau as nebeisivaizduoju kaip kalakuta kitaip iskept jei ne siam inde, lazanija, kugeli, zuvi ir t.t. ir pan. sudejai viska ir pamirsai, istrauki is orkaites ir valgai jis atitinka senovini mociutes spizini puoda
Papildyta:
[size=1][/size]Oi....apie siuos indus jau diskutavome ir kepiniu su tw temoje ir cia, pasiskaitykite senesnius parasymus ir pamatysite,kad sio indo reikia ir JUms , tai Tupperware Mercedes Benz (nes juk sako,kad mersas ir Afrikoj mersas ), as pritariu siam pasakymui ir keliu si inda ant pjedes stalo kartu su atidarytuvu jeetau as nebeisivaizduoju kaip kalakuta kitaip iskept jei ne siam inde, lazanija, kugeli, zuvi ir t.t. ir pan. sudejai viska ir pamirsai, istrauki is orkaites ir valgai jis atitinka senovini mociutes spizini puoda
O kokį patartumėt dydį pirkti? Mano šeima 4 asmenų.
QUOTE(kregzde @ 2011 01 04, 11:08)
Ne, as ne apie sita. Turiu ta orandzini stiklainiu "siauba", bet mano namie konservuoti stiklainiai jo visai nebijo na niekaip neatidarau tada reikia ir peili i pagalba pasiimti, ko pasekoje susigadina stiklainis...
Ziurinedama aktyvumo laikrastuka atsitiktinai pamaciau, kad yra kazkoks zalias stiklainiu atidarytuvas http://www.tvarkosli...v...umas(1).doc
Atidarytuvas skardinems - puikus irankis. moterims ir vaikams tinka puikiai. kamsciatraukis taip pat super preke. be jokiu pastangu darbuotis juo galima. o vat galastuvu netikiu ir nepasitikiu . gal kuri naudotoja gali atsiliepimus parasyti?
mano rate jis nera megiamas ir visos lt isleistu uz ji gaili .
stiklainiu siaubas giriamas visai visu pas mane ir del funkcionalumo (ir atsukt buteli mineralinio vandens patogu, ir stiklaini koki bei ant jo pastacius dubeneli i ji pvz. patarkuoti kazka su tarta, kad dubenelis neslystu), ir del kainos. daznai ima ir po 2 vnt, kad ant vieno padetu, o kt. is virsaus suimtu.
Papildyta:
sios gaminio dar neibande manau naudotojos, nes jis naujas.
Papildyta:
Centrifuga pasiteisino, nes ir dovanom pageidauja mamytes, ir sau isigija vis dazniau. jis didelis, bet ir populiarus del dydzio, nes juk smulkintuvas taip pat turi savo dziovyklele, bet ji lb. maza.
ultra indu nenaudoju kazkodeltai, bet ir isigijusios lb. nedziugauja pas mane. turi arba ne ir tiek.
mano rate jis nera megiamas ir visos lt isleistu uz ji gaili .
stiklainiu siaubas giriamas visai visu pas mane ir del funkcionalumo (ir atsukt buteli mineralinio vandens patogu, ir stiklaini koki bei ant jo pastacius dubeneli i ji pvz. patarkuoti kazka su tarta, kad dubenelis neslystu), ir del kainos. daznai ima ir po 2 vnt, kad ant vieno padetu, o kt. is virsaus suimtu.
Papildyta:
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 01 04, 12:47)
Ne, as ne apie sita. Turiu ta orandzini stiklainiu "siauba", bet mano namie konservuoti stiklainiai jo visai nebijo na niekaip neatidarau tada reikia ir peili i pagalba pasiimti, ko pasekoje susigadina stiklainis...
Ziurinedama aktyvumo laikrastuka atsitiktinai pamaciau, kad yra kazkoks zalias stiklainiu atidarytuvas http://www.tvarkosli...v...umas(1).doc
sios gaminio dar neibande manau naudotojos, nes jis naujas.
Papildyta:
Centrifuga pasiteisino, nes ir dovanom pageidauja mamytes, ir sau isigija vis dazniau. jis didelis, bet ir populiarus del dydzio, nes juk smulkintuvas taip pat turi savo dziovyklele, bet ji lb. maza.
ultra indu nenaudoju kazkodeltai, bet ir isigijusios lb. nedziugauja pas mane. turi arba ne ir tiek.
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 04, 10:27)
O kuo jums atrodo kad jis gali buti/yra blogas? Kokiu minusu matote?
As tai turejau ivairiu dydziu kepimo skardeliu, tefloniniu ir keramikiniu, bet visas isveziau is namu, o liko tik 2litru ir 3,3 l. lazaniniai ultrapro, ju gi ir dangcius galima naudoti, tai galima sakyti turiu 4 skirtingo dydzio indus kepimui.
Kepa jame viskas daugiau nei puikiai, skrunda irgi, anyta kepe vista visa idejus i 3,5 litru inda, tai net dangcio nuimti nereikejo, puikiausiai apskrudo. Patinka, kad tame paciame inde galima ir saldyti, ir kepti, ir sildyti, kad ir mikrobangeje, i kuria puikiai telpa dvilitris ultlrapro. Dar labai patinka, kad labai lengvai valosi, nereikia gramdyti nieko, esant didesniems prikepimams pakanka ipilti silto vandens ir palaukti keliolika minuciu, viskas lengvai nusiplauna. Man tai minusas butu, kad jie duzta/skyla jei iskristu is ranku, bet as kai isigijau 2l ultrapro, tai neiskenciau ir ispakavau paste, kad pasiziuret, perdejau i maiseli, nesiausi namo ir taip jau atsitiko kad iskrito tas maiselis ant plytinio grindinio su visu nesupakuotu ultrapro, na ir nieko visiskai nenutiko, tai matyt dar reikia sugebet ir numest taip, kad suduztu
Na man žiauriai ilgai kepa jame, o ir dugnas kažkaip nelabai paskrunda, tik viršus, kai atidarai. P.S. Kūgelis prilipo prie Ultrapro (nesupratau kodėl?), pamirkiau, bet vis tiek turėjau šveisti ir šiek tiek pabraižiau. Ar kūgelį kepdamos tepate sieneles sviestu?
QUOTE(Mademoisellee @ 2011 01 04, 10:47)
Oi, tokio neturiu, nežinau, čia kažkokia naujiena. Ir man tas stiklainių siaubas ne itin efektyvus, tik, kad pigus, tai pinigų negaila
QUOTE(MamaIndra @ 2011 01 04, 12:18)
mes tai skutam su amway sveistukais, super lengvai greitai ir kokybiskai, net ir eserukai nusiskuta:)
su kokiais su metaliniais, tipo kur puodams