QUOTE(diasaja @ 2011 01 03, 20:44)
galiu pasakyti svarbiausią + dėl kurio verta tikrai įsigyti:
uogų ir salotų skonis tampa žymiai skanesnis nusausinus.
Papildyta:
nors ir tektų per mėnesį tik vieną skardinę atidaryti, bet jis vertas tų pinigėlių. Juk kiek kartų esu įsipjovusi pirštus net šiukšles nešant į konteinerį praplėšdavo maišą man saugumas yra nr.1
uogų ir salotų skonis tampa žymiai skanesnis nusausinus.
Papildyta:
nors ir tektų per mėnesį tik vieną skardinę atidaryti, bet jis vertas tų pinigėlių. Juk kiek kartų esu įsipjovusi pirštus net šiukšles nešant į konteinerį praplėšdavo maišą man saugumas yra nr.1
Apie centrifūgą, tai aš arba į ją, arba į Visada šviežia induką pridedu pjaustytų svogūnų laiškų ir taip valgom kelias dienas juos, t.y. susipjaustau pvz. agurką ir pridedu svogūnų laiškų. Tai jie nenuvysta ir būna traškūs Nereikia kasdien terliotis, o ir greičiau.
Visai neseniai atidariau skardinę su ta ausele, sakau kam aš čia tą atidaryvą trauksiu, na ir ką Jūs manote, atidariau ir kadangi aš rūšiuoju šiukšles, tai norėjau jį praplauti prieš metant, tik brūkšt per pirštą ir prasipjoviau. Moralas Nr. 1: nebūčiau turėjusi atidarytuvo, būčiau atidesnė, pamiršau kokios aštrios briaunos būna. Moralas Nr. 2: reikėjo nepaisant tos auselės naudoti atidarytuvą, pirštas būtų sveikas.