Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(diasaja @ 2011 01 03, 20:44)
galiu pasakyti svarbiausią + dėl kurio verta tikrai įsigyti:
uogų ir salotų skonis tampa žymiai skanesnis nusausinus.
Papildyta:

nors ir tektų per mėnesį tik vieną skardinę atidaryti, bet jis vertas tų pinigėlių. Juk kiek kartų esu įsipjovusi pirštus doh.gif net šiukšles nešant į konteinerį praplėšdavo maišą doh.gif man saugumas yra nr.1

Apie centrifūgą, tai aš arba į ją, arba į Visada šviežia induką pridedu pjaustytų svogūnų laiškų ir taip valgom kelias dienas juos, t.y. susipjaustau pvz. agurką ir pridedu svogūnų laiškų. Tai jie nenuvysta ir būna traškūs biggrin.gif Nereikia kasdien terliotis, o ir greičiau.

Visai neseniai atidariau skardinę su ta ausele, sakau kam aš čia tą atidaryvą trauksiu, na ir ką Jūs manote, atidariau ir kadangi aš rūšiuoju šiukšles, tai norėjau jį praplauti prieš metant, tik brūkšt per pirštą ir prasipjoviau. Moralas Nr. 1: nebūčiau turėjusi atidarytuvo, būčiau atidesnė, pamiršau kokios aštrios briaunos būna. Moralas Nr. 2: reikėjo nepaisant tos auselės naudoti atidarytuvą, pirštas būtų sveikas. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 03 sausio 2011 - 21:28
QUOTE(kregzde @ 2011 01 03, 21:27)
Apie centrifūgą, tai aš arba į ją, arba į Visada šviežia induką pridedu pjaustytų svogūnų laiškų ir taip valgom kelias dienas juos, t.y. susipjaustau pvz. agurką ir pridedu svogūnų laiškų. Tai jie nenuvysta ir būna traškūs  biggrin.gif Nereikia kasdien terliotis, o ir greičiau.

Visai neseniai atidariau skardinę su ta ausele, sakau kam aš čia tą atidaryvą trauksiu, na ir ką Jūs manote, atidariau ir kadangi aš rūšiuoju šiukšles, tai norėjau jį praplauti prieš metant, tik brūkšt per pirštą ir prasipjoviau. Moralas Nr. 1: nebūčiau turėjusi atidarytuvo, būčiau atidesnė, pamiršau kokios aštrios briaunos būna. Moralas Nr. 2: reikėjo nepaisant tos auselės naudoti atidarytuvą, pirštas būtų sveikas.  tongue.gif

Ir man taip buvo, dabar vis atidarytuva issitraukiu, prisiminusi, kaip ilgai ranka gijo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 17:02)
Aš mastau, ar daug skardinių teks atidarinėti. Daiktas labai geras, bet ar jis dirbs? g.gif  Kokias skardines atidarinėjat?

Aš atidarinėju: tuno konservus (salotas dažnai gaminu), žirneliai, kukurūzai, rududu, pomidorai savo sultyse (čili sriubytei ar pomidorynei, ir padažams), pupelės įvairiausios ir t.t., konservuoti vaisiai : persikai, ananasai ir pan. 4u.gif MAn jis tikrai reikalingas, aš sakau, kaip ir kiek dažnai atidarinėji, bet namuose privalo būt toks įrankis: nusiperki vieną visam gyvenimui thumbup.gif drinks_cheers.gif Kol jo neturėjau, tai mažai ir aš skarbonkių atidarinėjau, nes pati nesugebėdavau atidaryt su tokiu tarybinių laikų po 3 kapeikas kur būdavo biggrin.gif ir vis reikėdavo vyro prašyt, kuris ne visad namie būdavo....
Atsakyti
merginos gal kuri turit issiaugojusi nuoroda kur kazkuriam jubily pristate apvales formeles tuos spaustukus kur vienas didesbis ir 2 mazesni, buvo nesenai seimininkes dovana, buvo nuoroda i filmuka kaip juos pristatinejo, nu niekaip nerandu as tos nuorodos, gal kas pagelbes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleja_ @ 2011 01 04, 00:07)
merginos gal kuri turit issiaugojusi nuoroda kur kazkuriam jubily pristate apvales formeles tuos spaustukus kur vienas didesbis ir 2 mazesni, buvo nesenai seimininkes dovana, buvo nuoroda i filmuka kaip juos pristatinejo, nu niekaip nerandu as tos nuorodos, gal kas pagelbes  blush2.gif

galite paziureti stai cia:

http://www.youtube.c.../18/kz0uCyIc5j8

http://www.youtube.c.../25/hWVI5oq6V1A
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 03, 12:12)
Na žiemai ruošiant gėrybes yra gerai nusukti/pradžiovinti uogas ir kt. gėrybes. Salotoms, tai kaip Pomona rašė - dėl mažo kiekio ir aš tingiu traukti, o dėl didelio, tai super. Aš joje dar laikau salotas, uogas, kopūsto galvą ir kt. Man ji patinka. Ai, salotos su ja nudžiovinamoss yra tikrai kokybiškiau nei rankšluostėliu  biggrin.gif
Dieve tu mano, doh.gif nejaugi ir man to griozdo reikia namie hihihi.gif na pasakykite centrifugos ir minusu??? blink.gif na man pvz niekad nebuna salotos suglebe kai as jas nuplaunu, kodel jos Jums tokios tik pradziovinus centrifuga? Juk logiskai mastant ji kaip tik dar labiau jas "priplot prie centrifugos sieneliu" turetu dziovinant ir salota susispaudzia g.gif pvz.braskes-neistyzta? g.gif na nejaugi nei 1 minuso ax.gif tongue.gif ???
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 01 03, 20:44)
nors ir tektų per mėnesį tik vieną skardinę atidaryti, bet jis vertas tų pinigėlių. Juk kiek kartų esu įsipjovusi pirštus doh.gif net šiukšles nešant į konteinerį praplėšdavo maišą doh.gif man saugumas yra nr.1
As turbut buna taip,kad kartais per menesi nei tos 1 skardines neatidarau, bet vistiek neissizadu savo pasakymo,kad jei neturi sio atidarytuvo, tai neturi TW namie tongue.gif man jis pasisekes labiausiai is TW gaminiu ir nr.1-nepakeiciamas thumbup.gif originalus ir toks nerealus,kad kiekviena moteris ji privalo tureti savo namuose, jei nori suprasti kas yra TW kokybe tongue.gif nekeisciau jo i nieka ir minusu jokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2011 01 03, 20:34)
Labas...
Ar yra TW kažkoks "įrankis žuvims skusti" ?
AČIŪ už info mirksiukas.gif

"kazkoks" atskiras skirtas spec.zuviai skusti nera schmoll.gif
Atsakyti
Mano pazintis su Tupperware prasidejo butent nuo centrifugos smile.gif Buvau suzaveta doh.gif
Atsakyti
Na žinokit , merginos, mane įtikinot dėl atidarytuvo. Labai ačiū jums 4u.gif .
Apie TW centrifūgą taip pat dau gero sužinojau. thumbup.gif (nors turiu ne TW ir ji man nepamainoma).
Kadangi esu didelė TW gerbėja ir prekes perku ne be Jūsų pagalbos, norėčiau plačiau sužinoti iš naudotojų apie Ultra Pro indus (orkaitėje kepti). Labai gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Muco @ 2011 01 04, 00:11)
Mano pazintis su Tupperware prasidejo butent nuo centrifugos smile.gif Buvau suzaveta  doh.gif

Na kadangi mano virtuve jau perpildyta TW indais, tai mane net nukrato nuo centrifugos didumo lotuliukas.gif ir galvoju kur ir si daikta reiktu dar padeti doh.gif prasau nors 1 minusa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 04, 00:25)
plačiau sužinoti iš naudotojų apie Ultra Pro indus (orkaitėje kepti). Labai gundausi  smile.gif
Oi....apie siuos indus jau diskutavome ir kepiniu su tw temoje ir cia, pasiskaitykite senesnius parasymus ir pamatysite,kad sio indo reikia ir JUms lotuliukas.gif , tai Tupperware Mercedes Benz (nes juk sako,kad mersas ir Afrikoj mersas lotuliukas.gif ), as pritariu siam pasakymui ir keliu si inda ant pjedes stalo kartu su atidarytuvu thumbup.gif first.gif jeetau as nebeisivaizduoju kaip kalakuta kitaip iskept jei ne siam inde, lazanija, kugeli, zuvi ir t.t. ir pan. sudejai viska ir pamirsai, istrauki is orkaites ir valgai essen.gif jis atitinka senovini mociutes spizini puoda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2011 01 04, 01:07)
Juk logiskai mastant ji kaip tik dar labiau jas "priplot prie centrifugos sieneliu" turetu dziovinant ir salota susispaudzia  g.gif pvz.braskes-neistyzta? g.gif  na nejaugi nei 1 minuso  ax.gif  tongue.gif ???

Kai suki-prisiploja salotos, bet jos iš tiesų tampa traškios. Ir jau pagamintos salotos ŽYMIAI skanesnės, puresnės, padažiukas taip greitai neatsiskiria.
Dėl braškių-esu didelė jų gerbėja. Anksčiau, kai neturėjau centrifūgos, skindama braškes-švaresnes neplautas valgydavau blush2.gif , nes nuplovus tokios pavandenevusios būna ir skoniu, ir vaizdeliu. Su centrifūga nusausinus skonis toks, kaip tik iš lysvės nuskintos. Niam niam kaip skanu tongue.gif
Minusų nori? Man jų yra:
1. Naudojant kaip dubenį, mane nervuoja esantis dugno centre toks išsikišimas mažas, kartais imant maistą užkabinu su pirštais.
2. Nėra panašios formos pas mane TW kitų dubenų, kad galėčiau vietą taupyti ir sudėti vieną į kitą. Kaip pvz. Samba dubenys.

O dar pliuso neparašiau vieno ankstesniame pasisakyme:
labai dažnai naudoju centrifūgos kiauraindį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aušrė* @ 2011 01 03, 21:34)
Labas...
Ar yra TW kažkoks "įrankis žuvims skusti" ?
AČIŪ už info mirksiukas.gif

Regis su viena zirkliu briauna skutasi
Atsakyti