Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 21:21)
drinks_cheers.gif deja bet ir pas mane doh.gif kartais jau ir supykstu ant tw,kai stalciui reikia kuistis kad rastum tai ko reikia doh.gif ale vistiek vis reikia dar kazko ax.gif

taigi prasau pagalbos rolleyes.gif padekit issirinkt 4u.gif
1.duonine
2.paukstienos zirkles
3.citr.vaisiu spaustuvas
4.dubuo 10l.
kuris daigtas verciausias demesio?nes ju neturiu unsure.gif

Man tai iš šitų verčiausi dėmesio duoninė ir 10 l dubuo ax.gif Mano sesuo turi duoninę, tai laaabai patenkinta, dabar ir aš jai kalėdinės akcijos laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 23, 22:50)
Man tai iš šitų verčiausi dėmesio duoninė ir 10 l dubuo  ax.gif  Mano sesuo turi duoninę, tai laaabai patenkinta, dabar ir aš jai kalėdinės akcijos laukiu  ax.gif

taigi as cia kaledinius pasiulymus ir surasiau bigsmile.gif
santakoje bent jau tai toki bigsmile.gif
duonine 48sav.160lt, o 49-50sav dubuo 10l.59lt bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 22:49)

tas puodas 2.8l. tai kur su rankena???

Aga su rankena. Aš puodų pakankamai Berghoff turiu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 23, 23:10)
Aga su rankena. Aš puodų pakankamai Berghoff turiu.

ai tiesa..tu juk su sitais dar draugauji mirksiukas.gif biggrin.gif
o as tai puodus gerus tik du turiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 21:49)
naudociau labiausiai duonine..bet jaja pirmiausiai MB pamatytu del to biskuty abejoju unsure.gif  doh.gif

Nesupykit tik... bet kas cia???? protest.gif Jus cia rimtai atsisakytumet duonines, delto, kad vyras neleidzia, ar kad pamatys?? Na mergaites, ka Jus savo tiems vyrams darot,kad jie tokie pikti ant TW lotuliukas.gif Mano visa seima tuos indus myli wub.gif ir galiu pasigirti,kad niekada nebijojau nieko partempti namo cool.gif
Tikrai verciausia demesio tai manau duonine arba dubuo jei reik. Tas spaustukas maciau realiai, nepasirode ypatingas...man asmeniskai labai patinka paprastas BtB spaustukas citrinai is katalogo,nerealus, ir i si daug brangesni net nesidairau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 23, 23:28)
Nesupykit tik... bet kas cia????  protest.gif  Jus cia rimtai atsisakytumet duonines, delto, kad vyras neleidzia, ar kad pamatys?? Na mergaites, ka Jus savo tiems vyrams darot,kad jie tokie pikti ant TW  lotuliukas.gif  Mano visa seima tuos indus myli  wub.gif  ir galiu pasigirti,kad niekada nebijojau nieko partempti namo  cool.gif
Tikrai verciausia demesio tai manau duonine arba dubuo jei reik. Tas spaustukas maciau realiai, nepasirode ypatingas...man asmeniskai labai patinka paprastas BtB spaustukas citrinai is katalogo,nerealus, ir i si daug brangesni net nesidairau  g.gif

ale issigandau pamacius sita protest.gif ... karsta.gif
jetus galvoju ka as parasiau doh.gif biggrin.gif
nu jo zinok piktas jis kaip nezinau kas ant tu indu doh.gif
pateisina tik:
serviravimo centra,skardiniu atidarytuva ir...na peilius dar gal..viskas doh.gif blink.gif visi kiti gali keliaut siukslinen sake doh.gif

o del duonines tai malyk as jo nepabijosiu ir griebsiu jaja bigsmile.gif
tik va dar kvailas klausimas,ji tokia sviesi wub.gif malyk jaja daznai valyt reikes,nes dulkes matysis labai doh.gif g.gif blush2.gif ar ne?
Atsakyti
sveikos merginos gal kuri turite citrusiniu vaisiu spaustuka labai jau sudomino , gal zinot ar geras
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 23:35)

nu jo zinok piktas jis kaip nezinau kas ant tu indu doh.gif

mano anksčiau buvo piktas, dabar tik profilaktiškai paburba. Kai sotus, tai ir neburba lotuliukas.gif O kai pagaminau koldūnus su didžiąją koldūnine (kur po 5 litus buvo), tai pagyrimo sulaukiau. Jau priprato, kad su manim ginčytis beprasmiška šia tema.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 24, 00:23)
mano anksčiau buvo piktas, dabar tik profilaktiškai paburba. Kai sotus, tai ir neburba lotuliukas.gif O kai pagaminau koldūnus su didžiąją koldūnine (kur po 5 litus buvo), tai pagyrimo sulaukiau. Jau priprato, kad su manim ginčytis beprasmiška šia tema.

nu mano irgi jau turejo priprast ale dar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 21:54)
taigi as cia kaledinius pasiulymus ir surasiau bigsmile.gif
santakoje bent jau tai toki bigsmile.gif
duonine 48sav.160lt, o 49-50sav dubuo 10l.59lt bigsmile.gif  thumbup.gif

Geras bigsmile.gif Nemačiau, kad jau gruodžio naujienos sudėtos doh.gif
Vilnelėj duoninė visą gruodį (48-52) 160 Lt, o dubens nėra nei gruodžio, nei 48 sav pasiūlymuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2010 11 24, 00:49)
Geras  bigsmile.gif Nemačiau, kad jau gruodžio naujienos sudėtos  doh.gif
Vilnelėj duoninė visą gruodį (48-52) 160 Lt, o dubens nėra nei gruodžio, nei 48 sav pasiūlymuose  g.gif

tai matai kartais skiriasi tie pasiulymai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 11 23, 21:21)
drinks_cheers.gif deja bet ir pas mane doh.gif kartais jau ir supykstu ant tw,kai stalciui reikia kuistis kad rastum tai ko reikia doh.gif ale vistiek vis reikia dar kazko ax.gif

taigi prasau pagalbos rolleyes.gif padekit issirinkt 4u.gif
1.duonine
2.paukstienos zirkles
3.citr.vaisiu spaustuvas
4.dubuo 10l.
kuris daigtas verciausias demesio?nes ju neturiu unsure.gif

Man patinka paukštienos žirklės biggrin.gif

Mano vyras nebamba, turiu aš to gėrio, kai ko nenaudoju, reiktų gal parduoti, bet galvoju, kad gal dar pravers lotuliukas.gif Bet aš labai su saiku perku, jei visas savo babkes ištaškyčiau, tai tikrai piktas būtų, o jei dar savo, ir jo, tada jau tikrai blogai būtų lotuliukas.gif
Atsakyti