Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 12:02)
Na, merginos, apie sūrio malūnėlį tiek sužinojom, kad jau tikrai apsisprendėm ar jis reikalingas mūsų virtuvėje  smile.gif . Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga. Dar neturiu Tupperware džiovyklės (turiu kitos firmos), tai kokie jos privalumai ir trūkumai  smile.gif

Na žiemai ruošiant gėrybes yra gerai nusukti/pradžiovinti uogas ir kt. gėrybes. Salotoms, tai kaip Pomona rašė - dėl mažo kiekio ir aš tingiu traukti, o dėl didelio, tai super. Aš joje dar laikau salotas, uogas, kopūsto galvą ir kt. Man ji patinka. Ai, salotos su ja nudžiovinamoss yra tikrai kokybiškiau nei rankšluostėliu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 03 sausio 2011 - 12:13
paciame inde nuo kuciu iki sausio 1 d. issilaike balta misraine (be majonezo, grietines, kitu prieskoniu...)
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 12:02)
Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga. Dar neturiu Tupperware džiovyklės (turiu kitos firmos), tai kokie jos privalumai ir trūkumai  smile.gif

Man tai sitas tw gaminys absoliuciai be trukumu. Uogytes ivairias nuo didesniu iki paciu maziausiu glezniausiu nusausina idealiai, po to uzsaldzius jas coolsmartuose jos lieka birios, tas pats ir su prieskoniniu zoleliu ruosimu atsargai, pvz. krapus, petrazoles nusausinu, supjaustau quick chefu ir i mazus coolsmartus, tai jos man birios ten islieka, o kai sausindavau kratymo budu, ranksluostuke ar kiauraindyje, tai man gabaliukais susokdavo.
Dar joje labai gerai laikosi arbuzas supjaustytas gabaliukais ir padetas saldytuve, taip pat salotos, kuriu as visada plaunu nemaza kieki, tame tarpe kartu is svoguno laiskus, uzdengiu dangciu ir palieku saldytuve, visada pasiimu plautu is indo kiek reikia ir vartoju. Man salotos su svoguno laiskais ar be ju, nuplautos ir paliktos centrifugoje issilaiko puikiausiai savaite, na, ilgiau nebandziau, nes suvalgau smile.gif
Galima aisku dabar sakyti, kad salotu isvis negalima saldytuve laikyti, nes jos daugiau kenksmingos nei naudingos tampa, na, bet nezinai zmogus kada cia nuo ko mirsi...
Vasara pas mane centrifuga dirba kiekviena diena, rudeni-ziema reciau, bet tai zuvi atitirpinu, tai vynuoges nuplaunu, tai kartais vel gi tas pacias salotas, na ir siaip pravercia virtuveje 4litru indas.
Atsakyti
Gal zinot, ar Tuper Flex kvadratiniai indeliai yra visiskai sandarūs, t.y. įdėjus mazesnį kiekį maisto ir įspaudus dangtelį, jis išlieka įdubęs ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rages @ 2011 01 03, 16:14)
Gal zinot, ar Tuper Flex kvadratiniai indeliai yra visiskai sandarūs, t.y. įdėjus mazesnį kiekį maisto ir įspaudus dangtelį, jis išlieka įdubęs  ax.gif ?

Jie nera tokie sandarus 4u.gif Is keturkampiu indeliu visiskai sandarus tik
Optimum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2011 01 03, 13:12)
Na žiemai ruošiant gėrybes yra gerai nusukti/pradžiovinti uogas ir kt. gėrybes. Salotoms, tai kaip Pomona rašė - dėl mažo kiekio ir aš tingiu traukti, o dėl didelio, tai super. Aš joje dar laikau salotas, uogas, kopūsto galvą ir kt. Man ji patinka. Ai, salotos su ja nudžiovinamoss yra tikrai kokybiškiau nei rankšluostėliu  biggrin.gif

Vat būtent. Salotos nusausintos centrifūga yra traškios, o su popieriniu rankšluoščiu suglebę. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olimpiete @ 2011 01 03, 14:54)
Man tai sitas tw gaminys absoliuciai be trukumu. Uogytes ivairias nuo didesniu iki paciu maziausiu glezniausiu nusausina idealiai, po to uzsaldzius jas coolsmartuose jos lieka birios, tas pats ir su prieskoniniu zoleliu ruosimu atsargai, pvz. krapus, petrazoles nusausinu, supjaustau quick chefu ir i mazus coolsmartus, tai jos man birios ten islieka, o kai sausindavau kratymo budu, ranksluostuke ar kiauraindyje, tai man gabaliukais susokdavo.
Dar joje labai gerai laikosi arbuzas supjaustytas gabaliukais ir padetas saldytuve, taip pat salotos, kuriu as visada plaunu nemaza kieki, tame tarpe kartu is svoguno laiskus, uzdengiu dangciu ir palieku saldytuve, visada pasiimu plautu is indo kiek reikia ir vartoju. Man salotos su svoguno laiskais ar be ju, nuplautos ir paliktos centrifugoje issilaiko puikiausiai savaite, na, ilgiau nebandziau, nes suvalgau smile.gif
Galima aisku dabar sakyti, kad salotu isvis negalima saldytuve laikyti, nes jos daugiau kenksmingos nei naudingos tampa, na, bet nezinai zmogus kada cia nuo ko mirsi...
Vasara pas mane centrifuga dirba kiekviena diena, rudeni-ziema reciau, bet tai zuvi atitirpinu, tai vynuoges nuplaunu, tai kartais vel gi tas pacias salotas, na ir siaip pravercia virtuveje 4litru indas.

Savają nefirminę naudoju jau labai seniai. O Tupperware yra dar ir funkcionali. Puiku thumbup.gif . Pirksiu tikrai, nes ji vasarą tikrai daug darbuojasi smile.gif
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 16:47)
Vat būtent. Salotos nusausintos centrifūga yra traškios, o su popieriniu rankšluoščiu suglebę. smile.gif

Aš 100 proc sutinku su Olimpietės nuomone: centrifūga man reikalinga, ji patenka į man reikalingiausių TW indų penketuką smile.gif
Kai įsigijau centrifūgą, pradėjom dažniau valgyti ir salotas, ir špinatus. Dabar prisisėju pavasarį visokių rūšių smile.gif Seniau nei tų žemių gerai neidavo išplauti, nei nusausinti normaliai - suglebusios būdavo doh.gif
Bent jau turinčioms savo daržą, manau, centrifūga reikalinga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2011 01 03, 12:31)
Išbandžiau konservų atidarytuvą. Tikrai super daiktas thumbup.gif Net kraštą palaižiau blush2.gif Ir dar kas patiko, kad dangtelio kraštai taip pat visiškai saugūs. Sausio pirmą savaitę jam nuolaida, paskubėkit, kas neturit mirksiukas.gif

Mano vyras dabar visas skardines išsineša į garažą, jam gaila išmesti, taip gražiai su tuo atidarytuvu atidarytas.

Dangtelio kraštai ne tik visiškai saugūs, bet juo galima vėl uždengti skardinę, nei visko nesunaudoji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 03, 16:58)
Aš 100 proc sutinku su Olimpietės nuomone: centrifūga man reikalinga, ji patenka į man reikalingiausių TW indų penketuką smile.gif
Kai įsigijau centrifūgą, pradėjom dažniau valgyti ir salotas, ir špinatus. Dabar prisisėju pavasarį visokių rūšių smile.gif Seniau nei tų žemių gerai neidavo išplauti, nei nusausinti normaliai - suglebusios būdavo  doh.gif
Bent jau turinčioms savo daržą, manau, centrifūga reikalinga smile.gif
Papildyta:

Mano vyras dabar visas skardines išsineša į garažą, jam gaila išmesti, taip gražiai su tuo atidarytuvu atidarytas.

Dangtelio kraštai ne tik visiškai saugūs, bet juo galima vėl uždengti skardinę, nei visko nesunaudoji  thumbup.gif

Aš mastau, ar daug skardinių teks atidarinėti. Daiktas labai geras, bet ar jis dirbs? g.gif Kokias skardines atidarinėjat?
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 17:02)
Aš mastau, ar daug skardinių teks atidarinėti. Daiktas labai geras, bet ar jis dirbs? g.gif  Kokias skardines atidarinėjat?

Mes mėgstam kondensuotą pieną ir žirnelius dažnai perku skardinėse smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 03, 16:58)

As kaktusus buvau sudejusi i skardines, taip atidarytuvas graziai atidaro dangteli, kad puikus vazoneliai gaunasi, man viena dizainere patare, labai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 03 sausio 2011 - 18:10
Labas...
Ar yra TW kažkoks "įrankis žuvims skusti" ?
AČIŪ už info mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrė*: 03 sausio 2011 - 20:34
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 13:02)
Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga.

galiu pasakyti svarbiausią + dėl kurio verta tikrai įsigyti:
uogų ir salotų skonis tampa žymiai skanesnis nusausinus.
Papildyta:
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 17:02)
Aš mastau, ar daug skardinių teks atidarinėti. Daiktas labai geras, bet ar jis dirbs? g.gif

nors ir tektų per mėnesį tik vieną skardinę atidaryti, bet jis vertas tų pinigėlių. Juk kiek kartų esu įsipjovusi pirštus doh.gif net šiukšles nešant į konteinerį praplėšdavo maišą doh.gif man saugumas yra nr.1
Atsakyti