QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 12:02)
Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga. Dar neturiu Tupperware džiovyklės (turiu kitos firmos), tai kokie jos privalumai ir trūkumai
Man tai sitas tw gaminys absoliuciai be trukumu. Uogytes ivairias nuo didesniu iki paciu maziausiu glezniausiu nusausina idealiai, po to uzsaldzius jas coolsmartuose jos lieka birios, tas pats ir su prieskoniniu zoleliu ruosimu atsargai, pvz. krapus, petrazoles nusausinu, supjaustau quick chefu ir i mazus coolsmartus, tai jos man birios ten islieka, o kai sausindavau kratymo budu, ranksluostuke ar kiauraindyje, tai man gabaliukais susokdavo.
Dar joje labai gerai laikosi arbuzas supjaustytas gabaliukais ir padetas saldytuve, taip pat salotos, kuriu as visada plaunu nemaza kieki, tame tarpe kartu is svoguno laiskus, uzdengiu dangciu ir palieku saldytuve, visada pasiimu plautu is indo kiek reikia ir vartoju. Man salotos su svoguno laiskais ar be ju, nuplautos ir paliktos centrifugoje issilaiko puikiausiai savaite, na, ilgiau nebandziau, nes suvalgau
Galima aisku dabar sakyti, kad salotu isvis negalima saldytuve laikyti, nes jos daugiau kenksmingos nei naudingos tampa, na, bet nezinai zmogus kada cia nuo ko mirsi...
Vasara pas mane centrifuga dirba kiekviena diena, rudeni-ziema reciau, bet tai zuvi atitirpinu, tai vynuoges nuplaunu, tai kartais vel gi tas pacias salotas, na ir siaip pravercia virtuveje 4litru indas.