QUOTE(laizanika @ 2010 12 31, 12:59)
Ir as jautri, uzteko to kad maisely atidarius i nosy trenke rukalu kvapas O visa kita paskui ka radau, vos neapsive....
NU vadinasi tai ne tas daigtas kurio man reikia. Tokia pat dilema sprendziu del Quick Shef III, sugedus mano multifunkciniui Braun puoliau ieskoti jo, bet paskui sudejau plusius ir minusus nu ir mano Braunas laimejo Vien tai kad Shef as naudosiu tik tame paciame inde, o Braunas gali buti montuojamas ant indoir naudoti galima tik kota, beto jis turi 2 dydziu talpos indus, kai nereikia didelio kiekio. Nu jauciu atsiprasysiu as savo Brauno ir nesiu ji taisyti
Nu bet morkos jis man nemale tikrai.
NU vadinasi tai ne tas daigtas kurio man reikia. Tokia pat dilema sprendziu del Quick Shef III, sugedus mano multifunkciniui Braun puoliau ieskoti jo, bet paskui sudejau plusius ir minusus nu ir mano Braunas laimejo Vien tai kad Shef as naudosiu tik tame paciame inde, o Braunas gali buti montuojamas ant indoir naudoti galima tik kota, beto jis turi 2 dydziu talpos indus, kai nereikia didelio kiekio. Nu jauciu atsiprasysiu as savo Brauno ir nesiu ji taisyti
Nu bet morkos jis man nemale tikrai.
Morkas mala papildomi asmenys, kur stampesni "Surio maluneliai" yra skirti suriui malti , is patirties zinau kad abu surio maluneliai mala kieta suri, minkstesni reikia imti is karto is saldytuvo - irgi mals, na o pykti, kad surio malunelis prastai mala morkas, slapianka ir t.t. manau nera pagrindo