Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE indai

QUOTE(laizanika @ 2010 12 31, 12:59)
Ir as jautri, uzteko to kad maisely atidarius i nosy trenke rukalu kvapas  blink.gif  O visa kita paskui ka radau, vos neapsive.... doh.gif
NU vadinasi tai ne tas daigtas kurio man reikia. Tokia pat dilema sprendziu del Quick Shef III, sugedus mano multifunkciniui Braun puoliau ieskoti jo, bet paskui sudejau plusius ir minusus nu ir mano Braunas laimejo  g.gif Vien tai kad Shef as naudosiu tik tame paciame inde, o Braunas gali buti montuojamas ant indoir naudoti galima tik kota, beto jis turi 2 dydziu talpos indus, kai nereikia didelio kiekio. Nu jauciu atsiprasysiu as savo Brauno ir nesiu ji taisyti g.gif
Nu bet morkos jis man nemale tikrai.  schmoll.gif

Morkas mala papildomi asmenys, kur stampesni 4u.gif "Surio maluneliai" yra skirti suriui malti , is patirties zinau kad abu surio maluneliai mala kieta suri, minkstesni reikia imti is karto is saldytuvo - irgi mals, na o pykti, kad surio malunelis prastai mala morkas, slapianka ir t.t. manau nera pagrindo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 31 gruodžio 2010 - 13:32
niu va... išbandžiau prisiminimui biggrin.gif

Morkas kietas tarkuoja, Rokiškio sūrį ištrauktą iš šaldytuvo sutarkavo, mėsytę (Panevėžio filė) nea. Taip, jis gi sūrio malūnėlis 4u.gif
Atsakyti
Oi laurindre tavo visi argumentai buvo su skliausteliais lotuliukas.gif tipo nereik nereik tau jei nagu negaila lotuliukas.gif turi juk gera tarka, jei saves negaila lotuliukas.gif nu ir "paguodei" thumbup.gif
Realiai tai man to malunelio visai niekam nereikia, nes tarkuociau tik suri, bet jau matyt atejo tokia riba is TW kada sedziu ir svarstau, nejaugi si karta is akciju ir nuolaidu as nieko nenusipirksiu sau??? blink.gif (jau cia ieskau priezasties,kad tik pirkt), o realiai niekam man jo nereik doh.gif picu nekepu, sokolado netarkuoju, riesutus ir gvazdikelius ar kitus tokius dalykelius malu su elektriniu (nes turiu viska viename ir trineja ir maluneli ir ledo grustuva ir t.t.) tai kam man to surio malunelio? Galvojau kazkokius labai stebuklus daro delto ir paklausiau Jusu ar tikrai vertas tokiu pinigu ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 31 gruodžio 2010 - 17:26
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 31, 17:24)
Oi laurindre tavo visi argumentai buvo su skliausteliais  lotuliukas.gif  tipo nereik nereik tau jei nagu negaila  lotuliukas.gif  turi juk gera tarka, jei saves negaila  lotuliukas.gif  nu ir "paguodei" thumbup.gif
Realiai tai man to malunelio visai niekam nereikia, nes tarkuociau tik suri, bet jau matyt atejo tokia riba is TW kada sedziu ir svarstau, nejaugi si karta is akciju ir nuolaidu as nieko nenusipirksiu sau???  blink.gif  (jau cia ieskau priezasties,kad tik pirkt), o realiai niekam man jo nereik  doh.gif picu nekepu, sokolado netarkuoju, riesutus ir gvazdikelius ar kitus tokius dalykelius malu su elektriniu (nes turiu viska viename ir trineja ir maluneli ir ledo grustuva ir t.t.) tai kam man to surio malunelio? Galvojau kazkokius labai stebuklus daro delto ir paklausiau Jusu ar tikrai vertas tokiu pinigu ?  g.gif

Tada viskas aisku, tau tikrai jo nereikia. O pirkti, tik kad pirkti tikrai neverta schmoll.gif As jau galvoju, gal eiti lauk is TW, nes jau tikrai atsibodo pirkti, kad pirkti. Manau tikrai pinigine apsidziaugtu lotuliukas.gif Nes jau miegamajam stovi 2 didziules dezes, nes nebeturiu kur laikyti. Vienintele priezastis laiko - dukrytei dar ne visa kraiti sukroviau - tai dabar dar kai ko reiketu antru ratu pavaryti lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Naujais metais4u.gif

NU bandziau ir as naujai tarkuoti, morka vargais negalai iveikiau,turiu as tuos stambesnius asmenis, su jais ir bandziau. Ale boze, kaip sunkiai, kilnojosi man tas malunelis doh.gif Sury kad ir is saldytuvo labai sunkiai, nes kieto as nenaudoju, o naudoju paprasta kuris kaip suprantu ir nelabai tinka tam maluneliui doh.gif Taigi tai absoliuciasi man nereikalingas daigtas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laizanika: 01 sausio 2011 - 12:25
QUOTE(laizanika @ 2011 01 01, 13:17)
Su Naujais metais4u.gif

NU bandziau ir as naujai tarkuoti, morka vargais negalai iveikiau,turiu as tuos stambesnius asmenis, su jais ir bandziau. Ale boze, kaip sunkiai, kilnojosi man tas malunelis  doh.gif Sury kad ir is saldytuvo labai sunkiai, nes kieto as nenaudoju, o naudoju paprasta kuris kaip suprantu ir nelabai tinka tam maluneliui  doh.gif  Taigi tai absoliuciasi man nereikalingas daigtas g.gif

nu ner jis stebuklas, bet nera toks blogas, as su smulkesniais morkas tarkuoju, jei reik ant kepsniu man pats tas, jei salotom nesimuciju, surio tikrai daugiau atrodo ir uztenka, tarkuoju is saldytuvo bet koki ir minkstesni, tik minkstesni reik pakratyti kad neuzsikistu cilindras, ka zinau jis man patinka o sokoladui superinis ir riesutams, anksciau mazaji qs naudojau, tai nevienodi, o cia kirminiukai grazus maziukai, o ir kaip minejau slapdesre susitarkuoju, aisku linkus trintis, bet as susitarkuoju smile.gif , seip ner gaminys nr1, bet man jis patinka smile.gif
Papildyta:
su naujais mielosios ir geru pirkiniu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
O ar geras daiktas - galastuvas? Nes visai noreciau rolleyes.gif , bet ar vertas savo kainos? Pasidalinkit atsiliepimais kas jau turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2011 01 02, 21:08)
O ar geras daiktas? Nes visai noreciau rolleyes.gif , bet ar vertas savo kainos? Pasidalinkit atsiliepimais kas jau turit smile.gif

Man tai geras,sakyciau tikrai skirtas moterims mirksiukas.gif pora brukstelejimu ir peilis astrus 4u.gif
Atsakyti

i 
Tema skirta dalintis informacijai apie produkciją. Jei norit rašynėtis ne į temą, visad laukia skyrelis Bendraminčiai.
Atsakyti
Išbandžiau konservų atidarytuvą. Tikrai super daiktas thumbup.gif Net kraštą palaižiau blush2.gif Ir dar kas patiko, kad dangtelio kraštai taip pat visiškai saugūs. Sausio pirmą savaitę jam nuolaida, paskubėkit, kas neturit mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, merginos, apie sūrio malūnėlį tiek sužinojom, kad jau tikrai apsisprendėm ar jis reikalingas mūsų virtuvėje smile.gif . Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga. Dar neturiu Tupperware džiovyklės (turiu kitos firmos), tai kokie jos privalumai ir trūkumai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2011 01 03, 12:02)
Na, merginos, apie sūrio malūnėlį tiek sužinojom, kad jau tikrai apsisprendėm ar jis reikalingas mūsų virtuvėje  smile.gif . Dabar galim padiskutuoti apie kitą gaminį. Pvz. salotų centrifūga. Dar neturiu Tupperware džiovyklės (turiu kitos firmos), tai kokie jos privalumai ir trūkumai  smile.gif
As jos neturiu ir nenoriu doh.gif nu jeigu dziovinti kokias uogas pries saldyma gal ir gerai, bet kiekviena karta darant salotas traukti ta didziuli inda ir jame "prasukti"salotas netureciau kantrybes doh.gif man daug greiciau jas nusausinti ranksluostuku g.gif sis daiktas manes visai nevilioja, man jis butu tik griozdas didziulis uzimantis vieta spinteleje ax.gif
Atsakyti