Nu tai arba as tikejausi kad jis mals geriau, kaip sakant pirkdama tikejausi kitokio rezultato, arba jis istiesu gerokai nudevetas Bet bent jau del tu maisto likuciu ir dar likusio kvapo jo nenaudosiu Bet kazin ar ryziuos issigyti kita Man ant picos irgi patinka ir desra ir suris tarkuoti, visad tarkuoju.
Kaip per sviesta jis tikrai neina, sito is jo tiketis nereikia, ypac malant kazka minksto, todel tikrai yra butina pakratyti, kad iskristu is cilindro i inda, kuo minkstesnis produktas, tuo labiau sulimpa. Bet pakracius padetis tikrai pasitaiso. Tiesiog reikia ji prisijaukinti
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 21:57)
Kai buvo malunelis, buvo ir prieskonines, dabar nei to, nei prieskoniniu nera Nebent sandeliuke pas ka nors Prieskonines atrodo taip pat, kaip malunelio permatoma dalis, tik su uzsukamu kamsteliu
Ar tos prieskoninės indelis toks pat kaip ir malūnėlio indelis? Radau skelbimuose, bet iš nuotraukos matosi, kad prieskoninių indeliai žemesni
QUOTE(vvjuka @ 2010 12 30, 22:42)
Ar tos prieskoninės indelis toks pat kaip ir malūnėlio indelis? Radau skelbimuose, bet iš nuotraukos matosi, kad prieskoninių indeliai žemesni
Mano tokios pat, bet veliau buvo kitas malunelis ir kitos prieskonines. Koks ju sriegis nezinau, neturiu, tai negaliu patikrinti ar tinka Is principo turetu tikti Nepabandziusi, nesuzinosi
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 23:46)
Mano tokios pat, bet veliau buvo kitas malunelis ir kitos prieskonines. Koks ju sriegis nezinau, neturiu, tai negaliu patikrinti ar tinka Is principo turetu tikti Nepabandziusi, nesuzinosi
Labai ačiū Reikia parsisiųsti ir "pasimatuoti"
QUOTE(Pomona33 @ 2010 12 30, 22:46)
Vel minusai persvara ima
Nieko neklausyk, apsvarstyk, kam tau jo reikia, jei minkstam suriui - gali ir su savo tarka susitarkuoti (bus stambiai)
morkas irgi rasi su kuom sutarkuoti Riesutus galima ir su elektriniu kombainu sumalti (nebus tokie vienodai smulkus)
Sokolada galima irgi smulkia tarka pakankinti (jei ranku negaila)
Kieta suri galima ir tarkuota nusipirkti (jei pinigu negaila)
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 22:53)
As suprantu, ka parasiau, galiu ir dar karta visa tai pakartoti Jei taip negalvociau, tikrai nerasyciau. Nemoku meluoti, jei daiktas man nepatinka, tai ir rasau, kad nepatinka Surio malunelis man labai patinka, jis tikrai man daznai padeda. Kitas reikalas, jei niekada netarkuoji sokolado, riesutu ir viso kito. Na taip, visa kita ir kitur gali sutarkuoti, bet butent riesutus ir sokolada su kita tarka taip tikrai nesutarkuociau ir dar kiek prisikankinciau
Aš netarkuoju daugiau nieko - apart sūrio Ir jis man patinka ir tinka, naudoju grynai pagal paskirtį Nėr, kad patiktų jį ardyt ir plaut Ale rezultatu džiaugiuos Aš riešutus su turbiuku gerai susimulkinu, morkas taip pat (smulkiau man nereikia jau), nu vat dar kartais šokoladą....
O padevėtą daiktą pirkt visad yra rizika Aš, kadangi pati esu jautri kvapams, tai niekad devėtų INDŲ neperku, bet esu pardavus....
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 20:57)
Kai buvo malunelis, buvo ir prieskonines, dabar nei to, nei prieskoniniu nera Nebent sandeliuke pas ka nors Prieskonines atrodo taip pat, kaip malunelio permatoma dalis, tik su uzsukamu kamsteliu
Nu ir įdomu kas turi Vilniuje pardavimui malūnėliui tinkamų prieskoninių?
laizanika, pagal tavo aprašymą galėčiau sakyti, kad jis ir nenudėvetas, mane jis irgi nuvylė tarkuojant minkštesnius maisto produktus, na ir apskritai jis mane nervina, sunku su juo. Mali, pakratai, tai tas cilindras užsikiša, tada atidarai, iškratai, tai žiūrėk indelis pilnas, na nepatogus jis man, o kai kitoms jis super. O dėl likusių maisto produktų, tai pardavėja sakyčiau, kad nevala, bet jei jau turi, tai bandyk kaip Laurinde sako "prisijaukinti"
QUOTE(laurindre @ 2010 12 30, 22:41)
Kaip per sviesta jis tikrai neina, sito is jo tiketis nereikia... Tiesiog reikia ji prisijaukinti
Va šitam pritariu.
Abu surio maluneliai yra skirti malti kietiems produktamas ir nereikia tiketis, kad mals neuzsikimsdamas "slapiankas" ar kazka panasaus
QUOTE(davija @ 2010 12 31, 00:26)
O padevėtą daiktą pirkt visad yra rizika Aš, kadangi pati esu jautri kvapams, tai niekad devėtų INDŲ neperku, bet esu pardavus....
Ir as jautri, uzteko to kad maisely atidarius i nosy trenke rukalu kvapas O visa kita paskui ka radau, vos neapsive....
QUOTE(kregzde @ 2010 12 31, 10:24)
laizanika,[/b] pagal tavo aprašymą galėčiau sakyti, kad jis ir nenudėvetas, mane jis irgi nuvylė tarkuojant minkštesnius maisto produktus, na ir apskritai jis mane nervina, sunku su juo. Mali, pakratai, tai tas cilindras užsikiša, tada atidarai, iškratai, tai žiūrėk indelis pilnas, na nepatogus jis man, o kai kitoms jis super. O dėl likusių maisto produktų, tai pardavėja sakyčiau, kad nevala, bet jei jau turi, tai bandyk kaip Laurinde sako "prisijaukinti"
Va šitam pritariu.
Va šitam pritariu.
NU vadinasi tai ne tas daigtas kurio man reikia. Tokia pat dilema sprendziu del Quick Shef III, sugedus mano multifunkciniui Braun puoliau ieskoti jo, bet paskui sudejau plusius ir minusus nu ir mano Braunas laimejo Vien tai kad Shef as naudosiu tik tame paciame inde, o Braunas gali buti montuojamas ant indoir naudoti galima tik kota, beto jis turi 2 dydziu talpos indus, kai nereikia didelio kiekio. Nu jauciu atsiprasysiu as savo Brauno ir nesiu ji taisyti
QUOTE(etaeta @ 2010 12 31, 11:14)
Abu surio maluneliai yra skirti malti kietiems produktamas ir nereikia tiketis, kad mals neuzsikimsdamas "slapiankas" ar kazka panasaus
Nu bet morkos jis man nemale tikrai.
QUOTE(kregzde @ 2010 12 31, 10:24)
Nu ir įdomu kas turi Vilniuje pardavimui malūnėliui tinkamų prieskoninių?
nuo naujo modelio malunelio prieskonines tinka seno malunelio galvai